Mарица 2 хищника :) +1 добавен

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Трети хищик на Марица хванах снощи ... а именно първият ми распер в живота...
за 45 мин преди да падне мрака толкоз... а кефа ... е той няма описване
Изображение
наслука на всички колеги
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Браво колега, много хубава риба, аз никога не съм хващал распер, а пък съм израстнал по Марица. Дано някой ден и аз, наслука и следващия път.
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

А така!! Остава клена и бялата риба и ще имаш пълен набор маришки хищници в актива (не знам имате ли костур там :oops: ).
Гледам на воблерче, си мяткал... Това от седмиците ли е или е по-малък размер на РП?

Успех и поздрави ;)
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Stefko написа:А така!! Остава клена и бялата риба и ще имаш пълен набор маришки хищници в актива (не знам имате ли костур там :oops: ).
Гледам на воблерче, си мяткал... Това от седмиците ли е или е по-малък размер на РП?

Успех и поздрави ;)
Точно за това добавих улова в тази тема ... този 35 см сладур удари с първото хвърляне на 6 см чупещо Ъгли потъващо.... после обаче се заби в някакъв корен и поне успях да го измъка ...без задна тройка. Пробвах и 7J но там е прекалено плитко а и нямаше време за обстойно обловяване..
Сега си взех специално за распер salmo thrill 7 см 12г ... утре ще го пробвам сутринта да видим има ли още распери на същото място ...:)
На слука.
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

maznislav написа:Сега си взех специално за распер salmo thrill 7 см 12г ... утре ще го пробвам сутринта да видим има ли още распери на същото място ...:)
Ще има ... но по-добре опитай пак с пачето ...

Поздрави!
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Росен написа:
maznislav написа:Сега си взех специално за распер salmo thrill 7 см 12г ... утре ще го пробвам сутринта да видим има ли още распери на същото място ...:)
Ще има ... но по-добре опитай пак с пачето ...

Поздрави!
Благодаря за съвета ... но патето е 6 гр , хорнета 12 и ще лети 2 -пъти по-далеч и пише ,че е правен специално за риболов на распер... ще ги пробвам и 2 -та ... умирам си да пробвам различни примамки... а това сладурче на снимката в потъващ вариант го няма никъде в Пловдив и мноо ме е страх да не го оставя някъде ... ама ... дано има късмет още рибки да извади
На слука
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Трил-а на Салмо е като куршум - ужасно тежък и дистанциите с него са много добри. Имах впредвид, че е доста по-специфична примамка - "стрийм" примамка - играта му е странна и предимно за бързо течение. Затова казах да опиташ първо с пачето, понеже си мисля, че много по-лесно ще прилъжеш распера с него. Аз също си умирам да пробвам нови примамки :wink:

Успех!
bankera
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bankera »

maznislav написа:Трети хищик на Марица хванах снощи ... а именно първият ми распер в живота...
за 45 мин преди да падне мрака толкоз... а кефа ... е той няма описване
Изображение
наслука на всички колеги
ООоо ударил си от моите любими рибки!
Браво! Много добра риба. Доста борбена! :wink:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”