Дракон в кануто!
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Булти , ето каква драконка закачих на Калиакра , беше пълна с хайвер , а като я хванах с клещите се изпика в/у лодката ми и на мига се "усъмних" да не е двуполова . Добре , че бяхме двама в лодката и нямаше отрицателни емоции . Запазих го изчистен във фризера и вече съм събрал негови по-малки събратя за един тиган . Малко странично да запитам - неизчистени дракони замръзени във фризер ще могат ли да се ядът в последствие изчистени и изпържени ?

- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
Аз , и така и не разбрах защо ловите дракони 

Последно промяна от Краси 7650 на Съб Окт 06, 2007 8:54 pm, променено общо 1 път.
Красимир от Балчик
- Краси 7650
- вече хвърля и на тежко
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Може и да има,но до сега не съм чувал.От 80-та съм хванал по-сериозно спининга,но до сега не съм вадил на чепаре дракон.Интересното беше,че на такъма за кая не се закачи нито един дракон,но докато хвърля чепарето се нижеха по 2-3 наведнъж,после 5 мин. с тях се занимавах докато ги откача,и пак си пусках за кая.Ще видя другата седмица как ще бъде.
Краси , аз досега не съм ял дракони , но като се закачи този красавец на сафридено чепаре реших да ги пробвам . Вече съм събрал за един тиган и ще ги пробвам .Иначе не съм чул някой да лови целенасочено дракони , при мен вземат ли да излизат - паля мотора и бягам навътре в морето , че то си е губи рибарско време щот излизат 90% маломерни и има риск . Не е като да ти подгизнат ръцете от откачане на сафрид.
-
- новобранец
Re: Дракон в кануто!
още една невероятна история :
http://forum.fishing-mania.com/album_pa ... c_id=21955
http://forum.fishing-mania.com/album_pa ... c_id=21955