Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

06.10.2007 яз.Катранжия с.Тутраканци
Неска бяхме за риба на с.Тутраканци отново и хванахме едно шаранче около 1.3 кг доста дърпаше
Само да спомена че цял ден бяхме като луди понеже 2 ята от толостолопи и амури бяха на 10 метра от нас и неможех ме да направим нищо понеже там е забранено с ТЪРМЪЦИ !!! Хвърлях ме блесни за толостолоп но не можахме да искараме въпреки че закачих ме някой друг беше много яка гледка бяха сигорно по 8-10 кг нямаше по малки и цялден на едно и също място ...на 10 метра от нас
ПРЕПОРЪЧВАМ ЯЗОВИРА НА ВСЕКИ РИБАР !! НАСЛУКА ...! Аз съм Хрисилян !

-
- ще става разбирач
Swordfish92 написа:Неска бяхме за риба на с.Тутраканци отново и хванахме едно шаранче около 1.3 кг доста дърпашеСамо да спомена че цял ден бяхме като луди понеже 2 ята от толостолопи и амури бяха на 10 метра от нас и неможех ме да направим нищо понеже там е забранено с ТЪРМЪЦИ !!! Хвърлях ме блесни за толостолоп но не можахме да искараме въпреки че закачих ме някой друг беше много яка гледка бяха сигорно по 8-10 кг нямаше по малки и цялден на едно и също място ...на 10 метра от нас
ПРЕПОРЪЧВАМ ЯЗОВИРА НА ВСЕКИ РИБАР !! НАСЛУКА ...! Аз съм Хрисилян !

ние блесните ги използваме за хищник а не за косене

-
- разбира нещата
Бе да ти кажа и ние ги ползваме за хищник ама миналия път като закачих ме 6 кила толостолоп там ни махна цялата месина от макарата развия на възел остана и изправи куката! Сега преди да метнем сменяме куките ... извинявай ама не падаме от небето ...блесната е за хищник !!! но като е забранен търмъка защо да не пробваме пак на блесна !!?
-
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Как разбра, че е 6 кила като не сте го извадили, че да го изтеглитеSwordfish92 написа:Бе да ти кажа и ние ги ползваме за хищник ама миналия път като закачих ме 6 кила толостолоп там ни махна цялата месина от макарата развия на възел остана и изправи куката! Сега преди да метнем сменяме куките ... извинявай ама не падаме от небето ...блесната е за хищник !!! но като е забранен търмъка защо да не пробваме пак на блесна !!?

За бракониерите само слънчаци
!

Re:
Как разбрах ме ли? Ето след 15-20 минути ще ти дам един линк да видиш нещо. И ще видиш как сме разбрали.kalkan4o написа:Как разбра, че е 6 кила като не сте го извадили, че да го изтеглитеSwordfish92 написа:Бе да ти кажа и ние ги ползваме за хищник ама миналия път като закачих ме 6 кила толостолоп там ни махна цялата месина от макарата развия на възел остана и изправи куката! Сега преди да метнем сменяме куките ... извинявай ама не падаме от небето ...блесната е за хищник !!! но като е забранен търмъка защо да не пробваме пак на блесна !!?.
Re: 06.10.2007 яз.Катранжия с.Тутраканци
Абе тая история почва малко да заприличва на една друга,ама нейсе.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re:
rumbe92 написа:Калкан4о,рибата скочи над водата.Виждал съм толстолоп 18 кила,10 кила,1 килограм,5 килограма,така че мога да предположа колко е голям един толстолоп особено като ска4а на 30 метра от мене така че не ме кращавай!!!!!!!!
Е като си такаф специалист, 6 килограма и колко грама беше

За бракониерите само слънчаци
!

Re: Re:
Да бе... ей сега след малко ще ти покажа една тема от вчера следобяд на същия язовир.kalkan4o написа:rumbe92 написа:Калкан4о,рибата скочи над водата.Виждал съм толстолоп 18 кила,10 кила,1 килограм,5 килограма,така че мога да предположа колко е голям един толстолоп особено като ска4а на 30 метра от мене така че не ме кращавай!!!!!!!!
Е като си такаф специалист, 6 килограма и колко грама беше.