06.10.2007 яз.Катранжия с.Тутраканци

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Браво, момчета, давайте в тоя дух!!! :smt041 :smt041 :smt041 И да не пушите по язовирите :wink:
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

Неска бяхме за риба на с.Тутраканци отново и хванахме едно шаранче около 1.3 кг доста дърпаше :) Само да спомена че цял ден бяхме като луди понеже 2 ята от толостолопи и амури бяха на 10 метра от нас и неможех ме да направим нищо понеже там е забранено с ТЪРМЪЦИ !!! Хвърлях ме блесни за толостолоп но не можахме да искараме въпреки че закачих ме някой друг беше много яка гледка бяха сигорно по 8-10 кг нямаше по малки и цялден на едно и също място ...на 10 метра от нас :( ПРЕПОРЪЧВАМ ЯЗОВИРА НА ВСЕКИ РИБАР !! НАСЛУКА ...! Аз съм Хрисилян !
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Swordfish92 написа:понеже там е забранено с ТЪРМЪЦИ !!! Хвърлях ме блесни за толостолоп но не можахме да искараме въпреки че закачих ме някой друг !
:smt017 :smt012 :smt011
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Swordfish92 написа:Неска бяхме за риба на с.Тутраканци отново и хванахме едно шаранче около 1.3 кг доста дърпаше :) Само да спомена че цял ден бяхме като луди понеже 2 ята от толостолопи и амури бяха на 10 метра от нас и неможех ме да направим нищо понеже там е забранено с ТЪРМЪЦИ !!! Хвърлях ме блесни за толостолоп но не можахме да искараме въпреки че закачих ме някой друг беше много яка гледка бяха сигорно по 8-10 кг нямаше по малки и цялден на едно и също място ...на 10 метра от нас :( ПРЕПОРЪЧВАМ ЯЗОВИРА НА ВСЕКИ РИБАР !! НАСЛУКА ...! Аз съм Хрисилян !
:?
ние блесните ги използваме за хищник а не за косене :evil:
Изображение
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kRaikkonen »

Не им се карайте :lol:
И аз знам какво е големи риби да са пред теб и да няма начин да ги хванеш :lol: :lol: :lol: кофти е...много... :lol: :lol:
Иначе браво за излетите...но както казват колегите не наранявайте рибите...защото с блесна трудно ще извадиш толстолоб 10кг :lol: :lol: :lol:
Изображение
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

Бе да ти кажа и ние ги ползваме за хищник ама миналия път като закачих ме 6 кила толостолоп там ни махна цялата месина от макарата развия на възел остана и изправи куката! Сега преди да метнем сменяме куките ... извинявай ама не падаме от небето ...блесната е за хищник !!! но като е забранен търмъка защо да не пробваме пак на блесна !!?
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Защото е пак е Тъмъчене , айде сега си поправи мненията където си писал как сте търмъчили , за де не трия аз :wink:
ULtRA^CsKa
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ULtRA^CsKa »

Ivak написа:Защото е пак е Тъмъчене , айде сега си поправи мненията където си писал как сте търмъчили , за де не трия аз :wink:
:smt023
Изображение
Аватар
Pachko
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Pachko »

Браво юнаци, такъв екземпляр си е напарво за завиждане ;-). Другия път за всеки по един.
По-голям Шаран от рибаря няма!!!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Swordfish92 написа:Бе да ти кажа и ние ги ползваме за хищник ама миналия път като закачих ме 6 кила толостолоп там ни махна цялата месина от макарата развия на възел остана и изправи куката! Сега преди да метнем сменяме куките ... извинявай ама не падаме от небето ...блесната е за хищник !!! но като е забранен търмъка защо да не пробваме пак на блесна !!?
Как разбра, че е 6 кила като не сте го извадили, че да го изтеглите :smt043 .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
rumbe92
новобранец
новобранец

Мнение от rumbe92 »

Калкан4о,рибата скочи над водата.Виждал съм толстолоп 18 кила,10 кила,1 килограм,5 килограма,така че мога да предположа колко е голям един толстолоп особено като ска4а на 30 метра от мене така че не ме кращавай!!!!!!!!
Swordfish92

Re:

Мнение от Swordfish92 »

kalkan4o написа:
Swordfish92 написа:Бе да ти кажа и ние ги ползваме за хищник ама миналия път като закачих ме 6 кила толостолоп там ни махна цялата месина от макарата развия на възел остана и изправи куката! Сега преди да метнем сменяме куките ... извинявай ама не падаме от небето ...блесната е за хищник !!! но като е забранен търмъка защо да не пробваме пак на блесна !!?
Как разбра, че е 6 кила като не сте го извадили, че да го изтеглите :smt043 .
Как разбрах ме ли? Ето след 15-20 минути ще ти дам един линк да видиш нещо. И ще видиш как сме разбрали.
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: 06.10.2007 яз.Катранжия с.Тутраканци

Мнение от wewewe »

Абе тая история почва малко да заприличва на една друга,ама нейсе.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re:

Мнение от kalkan4o »

rumbe92 написа:Калкан4о,рибата скочи над водата.Виждал съм толстолоп 18 кила,10 кила,1 килограм,5 килограма,така че мога да предположа колко е голям един толстолоп особено като ска4а на 30 метра от мене така че не ме кращавай!!!!!!!!

Е като си такаф специалист, 6 килограма и колко грама беше :lol: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Swordfish92

Re: Re:

Мнение от Swordfish92 »

kalkan4o написа:
rumbe92 написа:Калкан4о,рибата скочи над водата.Виждал съм толстолоп 18 кила,10 кила,1 килограм,5 килограма,така че мога да предположа колко е голям един толстолоп особено като ска4а на 30 метра от мене така че не ме кращавай!!!!!!!!

Е като си такаф специалист, 6 килограма и колко грама беше :lol: .
Да бе... ей сега след малко ще ти покажа една тема от вчера следобяд на същия язовир.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”