Синият Дунав Опен - Мартен 14.10.2007 vs Буните на Ряхово

Модератори: bobopeli, sapuna

Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

То....... :shock:
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

chacho написа:За това говорим точно бели риби или сулки както е в твоя случай под 45 см са под разрешеният от закона размер.А за името какво да кажа :lol: на латиница е ясно!Тази сестра от каде се появи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ???????
ЗАКОН ЗА РИБАРСТВОТО И АКВАКУЛТУРИТЕ
(обн.,ДВ,бр.41 от 24 април 2001 г.; изм.,бр.88 от 2005 г.; изм. и доп.,бр.94 от 2005 г.; изм.,бр.105 от 2005 г., бр.30, 65, 82 от 2006 г.; доп.,бр.96 от 28 ноември 2006 г.)
Виж колко пъти променяха закона последните години. По времето на Костов си беше разрешена 30 см. За това гласувам за наште. :evil:
Аватар
chacho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chacho »

А в стария билет пък пише 40 см :( Както и да е Софиянци сулките ги пускаме :wink: Костов живее в село Драгалевци :lol: Да се чете предлагам Енгелс!!!Това е от мен,а иначе съм зет в Г.Враново!!!
Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

chacho написа:А в стария билет пък пише 40 см :( Както и да е Софиянци сулките ги пускаме :wink: Костов живее в село Драгалевци :lol: Да се чете предлагам Енгелс!!!Това е от мен,а иначе съм зет в Г.Враново!!!
Както и да е, няма да оспорваме закона такъв какъвто е в момента. По-лесно ми е да променя снимката, отколкото закона. И без друго целта беше да се види щуката, а другите рибки сложих за фон :lol:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

sestrata написа:
chacho написа:А в стария билет пък пише 40 см :( Както и да е Софиянци сулките ги пускаме :wink: Костов живее в село Драгалевци :lol: Да се чете предлагам Енгелс!!!Това е от мен,а иначе съм зет в Г.Враново!!!
Както и да е, няма да оспорваме закона такъв какъвто е в момента. По-лесно ми е да променя снимката, отколкото закона. И без друго целта беше да се види щуката, а другите рибки сложих за фон :lol:
:oops: :cry: :wink: Сестричке и оная работа да си хванеш,пак ще уважавам,Кво са заяждат тия хора,дане би с бомби да ги вадиш.
С мерак бе хора с мерак.
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Nedeltcho Delev написа: :oops: :cry: :wink: Сестричке и оная работа да си хванеш,пак ще уважавам,Кво са заяждат тия хора,дане би с бомби да ги вадиш.
С мерак бе хора с мерак.

А наздраве по тоя повод, Неделчо! :partyman: :lol: Тъй е то, каквото и да направим, все сме престъпници. За 10 см рибка, 2 емпетройки и един незакопчан колан си отиваш мърцина :cry: Чувам, че Валю Топлото също пускал маломерните рибки и щяло да се вземе предвид... :lol: :lol: :lol:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Колко сулки се унищожават бракониерски ,та колегата хванал една /и то не целенасочено/и голяма работа.Тя така или иначе си загива като налапа куките/знае се колко е кекава и внимателно да я откачиш куките/Какво да я хвърли на плъховете ли!? :wink: Иначе щуката е супер ,сега и е сезона.Това да се вижда.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
chacho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chacho »

OK!Перфектна е желая още много риболовни радости по водоемите!! :wink: :wink: :wink:
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Re: Синият Дунав Опен - Мартен 14.10.2007 vs Буните на Ряхов

Мнение от sestrata »

Marco Polo написа:... И ще се радвам, ако ми пратиш на мейл твоите в оригинал, че мен ме няма никъде по моите ;)

:lol: :lol: :lol: Провери си пощата!
георгиев59 написа:Браво Сестричке!!!Направил си си голям кеф.Никога не съм ловил на Дунава но ако имам път на там непремено ще ти се обадя да ме заведеш на твойте места. :lol: :lol:
dimitar_ написа:... но през седмицата ще отделя един ден на реката и най - вероятно ще ви звънна , хем да се чуем , а ако се видим още по- добре .

:lol: :lol: Момчета, винаги сте ми добре дошли и за маса и за риболов или и за двете :wink: Митко, ти ми знаеш телефона, а на Коцето му го пускам на лични :lol: :partyman:
Аватар
chacho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chacho »

Аватар
chacho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chacho »

Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Браво,чачо,хубави щуки. :D Ако снимаш животните до водата снимките ще са наистина готини.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Момчета, нещо не се отварят снимките. Да не сте ги изтрили?
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи

IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Добре бе деЙба, така и не видях риби от това състезание :?: :D айде да бяха 100 да не сте ги снимали, ама толко ли не можахте за тия 3-4 риби да отдлеите едно кадро :wink: :lol:
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”