Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Синият Дунав Опен - Мартен 14.10.2007 vs Буните на Ряхово
ЗАКОН ЗА РИБАРСТВОТО И АКВАКУЛТУРИТЕchacho написа:За това говорим точно бели риби или сулки както е в твоя случай под 45 см са под разрешеният от закона размер.А за името какво да кажана латиница е ясно!Тази сестра от каде се появи
![]()
![]()
![]()
![]()
???????
(обн.,ДВ,бр.41 от 24 април 2001 г.; изм.,бр.88 от 2005 г.; изм. и доп.,бр.94 от 2005 г.; изм.,бр.105 от 2005 г., бр.30, 65, 82 от 2006 г.; доп.,бр.96 от 28 ноември 2006 г.)
Виж колко пъти променяха закона последните години. По времето на Костов си беше разрешена 30 см. За това гласувам за наште.

Както и да е, няма да оспорваме закона такъв какъвто е в момента. По-лесно ми е да променя снимката, отколкото закона. И без друго целта беше да се види щуката, а другите рибки сложих за фонchacho написа:А в стария билет пък пише 40 смКакто и да е Софиянци сулките ги пускаме
Костов живее в село Драгалевци
Да се чете предлагам Енгелс!!!Това е от мен,а иначе съм зет в Г.Враново!!!

sestrata написа:Както и да е, няма да оспорваме закона такъв какъвто е в момента. По-лесно ми е да променя снимката, отколкото закона. И без друго целта беше да се види щуката, а другите рибки сложих за фонchacho написа:А в стария билет пък пише 40 смКакто и да е Софиянци сулките ги пускаме
Костов живее в село Драгалевци
Да се чете предлагам Енгелс!!!Това е от мен,а иначе съм зет в Г.Враново!!!

С мерак бе хора с мерак.
Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
Сестричке и оная работа да си хванеш,пак ще уважавам,Кво са заяждат тия хора,дане би с бомби да ги вадиш.
С мерак бе хора с мерак.
А наздраве по тоя повод, Неделчо!

- MITKO70
- кандидат преподавател
Колко сулки се унищожават бракониерски ,та колегата хванал една /и то не целенасочено/и голяма работа.Тя така или иначе си загива като налапа куките/знае се колко е кекава и внимателно да я откачиш куките/Какво да я хвърли на плъховете ли!?
Иначе щуката е супер ,сега и е сезона.Това да се вижда.

Всичко може,но не всеки го можe.

Re: Синият Дунав Опен - Мартен 14.10.2007 vs Буните на Ряхов
Marco Polo написа:... И ще се радвам, ако ми пратиш на мейл твоите в оригинал, че мен ме няма никъде по моите

георгиев59 написа:Браво Сестричке!!!Направил си си голям кеф.Никога не съм ловил на Дунава но ако имам път на там непремено ще ти се обадя да ме заведеш на твойте места.![]()
dimitar_ написа:... но през седмицата ще отделя един ден на реката и най - вероятно ще ви звънна , хем да се чуем , а ако се видим още по- добре .

- chacho
- вече хвърля и на тежко

[img]http://storage1.album.bg/d5c/Изображени ... 573821.jpg[/img] 66см

Животът е кратък-любовта към рибите вечна!!!
-
- разбира нещата