Случвало ли ви се е.....

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Жоро написа:а на мен ми се закачи на кука 3 -0 глупак водолаз на Зеленка,но неможах да го извадя.отряза ми такъма.поне ми вдигна адреналина,а после и нервите.
:lol: Това беше яко! :lol:

Врабче на червей...при оставена на брега въдиица, докато хапваме.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

не е случайност нито изключение. на тези пресевни и други са измъквали бели на бял и то на директен. явно си има моменти когато налита на всичко
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Нормални неща :lol: Гладът казват старите хора е като елекрически ток :shock: :shock: :shock: Преди години,на АнтонИвановци две щуки по 2-3кг на кремвирш.Спря да взима костура и аз на майтап взех да ги бъзикам колегите и треньора ми че предната вечер съм слизал на среща доло на същото място и съм захранил с кремвирши и оле-боже.....каква ми беше изненадата когато още със хвърлянето ми удари и извадих първата.След нея веднага и втората и няма да ви казвам какво мятане на кремвирши настана.Първо обаче имаше надпревара до горе където бяхме паркирали колите и торбите с храната и заветните кремвирши стояха.Никой просто нищо повече не извади на кремвиршите, и само незнам как не хукнаха към Пловдив за кремвирши.Това трябва да се види, иначе няма метод за да се обясни точно какво се случи.И до ден днешен,когато си спомняме по на ракия какво стана,настава страшен смях и състезателите по баир и наклон направо си умират от смях :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Преди години колеги,когато беше разрешен все още риболовът на оранжериите на тец -1 ,често хващахме бяла риба на жито .Почти на всеки излет , излизаха по една две. Най често се закачаха под устата,но не липсваха случаи и на захапване на житото . Щурава работа ! Тогава Велко от Пловдив беше ''гурото'' на канала,а Румен Панов от Монтана , издържаше студентка с каракуди .
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

- Мналата година на р.Арда зверска жега, 14 ч. - търсех клен ама 500 грамов скобар зверски налапал блесната (Меппс Аглия - 2)
- На Овчарица 2 кг шаран на уклей (до днес никой не ми вярва :shock: :D )
- Във въздуха на воблер - долната тройка супер тлъсто водно конче, което полетя около метър-два със 4 грамовия воблер
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Темата трябва да се казва Барон Мюхаузен.
Преди 6-7години малкия ми тогава синковец на жива рибка улови костур 100гр. а на карабината на вирбела 300гр.каракуда на веднъж.Карабината се откопчала и като засякъл я дернал за гърба с нея.
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

petro_op написа:- Мналата година на р.Арда зверска жега, 14 ч. - търсех клен ама 500 грамов скобар зверски налапал блесната (Меппс Аглия - 2)
- На Овчарица 2 кг шаран на уклей (до днес никой не ми вярва :shock: :D )
- Във въздуха на воблер - долната тройка супер тлъсто водно конче, което полетя около метър-два със 4 грамовия воблер
Petro_op до Карлово има язовир на който шарана се лови на малка рибка няма причина да нетисе вярва.Няма късмет всяко нещо си има причина.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Случвало ли ви се е.....

Мнение от ЗАЕКА »

На бял съм хващал но по 15 20 см маломерки.
stefanstoyan
новобранец
новобранец

Мнение от stefanstoyan »

юни 2007 дърта, едра платика на воблер на зазрачаване на влачене на яз. Въча
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

2005-та открихме сезона на Жребчево, или по-точно правехме опити. На обяд се почерпихме :drinkers: и както следва аз заспах, а трима от колегите влезнали да влачат. След половин час единия ми звъни на gsm и вика удари нещо огромно неможем да го извадим. Излизам от палатката и ги виждам на стотина м. пред мен. Бориха се около час и нещо, наобиколиха ги лодки, дадоха им кеп, че на пиано го забравили, а аз гледам като на кино.
И резултата толстолоб 15кг. закачен за опашката с рапала джойнтед 4см., монофил 0,30 и въдица под 1м.
Снимки в галерията, а ако ми обясни някой как и клипчета. Предполагам, че както пише по книгите голяма риба макар и мирна зашеметява с опашка дребни рибки/рапалки/.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

На Пясъчник се хващат и на царевица , сулки до килограм :roll: Всяка година , есента, имам хваната по една , на дъно , на царевица от кутийка :roll:
Изображение
Аватар
cani
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cani »

един приятел на тати беше хванал на жито сом към кило и нещо.Аз си мисля,че някоя дребна рибка е обикаляла житото и сома се е опитал да я хване,но се е закачил :roll:
Последно промяна от cani на Нед Авг 01, 2010 6:23 pm, променено общо 1 път.
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

моя рекорд тази година :D , на жребчево, началото на април, докато мятах за бяла риба на силиконка ударих един шаран 5.5 кг за опашката, колямо дърпане се дърпа, от брега се разви действието. това не се случва за първи път, шараните тестват разни работи дето мърдат по дъното и то май най-вече на пролет като са малко тралала...
Аватар
Stanimir17
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stanimir17 »

3кг. бяла риба на пружина
2.8 кг бяла риба на бял червей
1 кг таранка на рача опашка
2 платики на малка рибка, едната миналата година а другата преди около 5-6 години
:lol:
и аз съм имал странни случай
In vino veritas!
:partyman:
чоки
новобранец
новобранец

Мнение от чоки »

На яз. Ястребино червеноперка на жива рибка и то не една. Може би се мислеха за костур или щука знам ли.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”