Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Чисто нова кражба!
Модератор: bobopeli
- Диканаров
- кандидат преподавател
Чисто нова кражба.
Колега Гамба, въдици се купуват. Важното е , че крадецът не е бил заварен от теб или някой от семейството ти. Радвам се, че никой не го е изненадал, защото е могло да ги нарани или убие. Той е бил на щрек, а вие сте си нямали и идея за неканения гост. Аз съм бил три пъти краден у дома, а първите ми коли бяха редовно разбивани . След всеки обир все нещо променях и сега съм така осигурен, че трябва базука за да се проникне и то за малко. Но това съвсем не е гаранция, нарочат ли те все ще ти намерят цаката. Важното за теб е да си преосмислиш приятелствата, защото колегите мисля , че правилно те насочват и второ - намери начин да се заключва домът ти. Осигури си прозорците! Тури си сирена. И не си го слагай много на сърце. Да сте здрави в къщи. Пак ще имаш добри излети.
-
- научил се да хвърля
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Господ умря на крьста преди 2000 години-са сме сами!,нема некой да не е краден за нещо-чак се чудя кьде отиват тия всичките неща и как верно на некой не се врьща-днес чух разговор по телефона на мой познат милионер,който каза следното на некьв си-бьди честен и няма да се преебеш-все сьм си мислел.че милионерите са нечестни,а то схемата се оказа друга!техна работа де-аз сьм само хилиярдер:)на мен ми откраднаха преди еди живарник с 4 платики и 3 плувки-чесно казано се смях,като идиот на това нещо...бааати глупаците-ха да се задавят дано
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
"хакуна матата" Камба кофти работа но виждам че се примиряваш с факта.... вземи мерки щото следващия път може и цялата къща да ти изнесат.... според мен въдиците ти ги е взел някой твой познат младеж който е влизал у вас и ти се е възхищавал на риболовните подвизи... иначе няма логика да влезне в къщата и да вземе само риболовните принадлежности които със сигурност не са най-ценното нещо в къщата...

- borislav58
- сериозен играч
Колега страшно позната история . Съжалявам за това което ти се е случило но всяко зло за добро. Мен също ме ограбиха но от колата .През 2005 година месец Юли бях на Широка поляна с цялото ми семеиство един ден тръгнах за пастърва по една малка рекичка на Беглика и се увляках от кълвенето на пъстървата та доста подминах от колата и реших да се върна пак от местото където бях тръгнал .Нямаше ме не повече от 30 минути като видях ми се зави свят.Задната врата на Маздето тоес стъклото бе майсторски срязано от зброя пръчки нямаше и спомен касетофон усилвател тонколони Куфърът за който най ме беше яд защото го бях пълнил цели 5 години та бяха стигнали до пужарогасителя и крика наи важното бяха пропуснали да бръкнат в жабката та бяха ми поне оставили протмонето че не са се сетили да отворят предните врати а бяха влезли през задното стъкло.Та така пих една студена широкополенска водица и това беше. После разбрах че там берели гъби ц...те от Ракитово дори след 2 години си познах едната въдица но полицаият там каза че трябвало да съм направил жалба. Та дано нещо ти се случи случка да си ги намериш. иначе и ти като мен ще пиеш студена водица.Вярно е ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- Моряка
- кандидат преподавател
Камба малък е шанса,но провери на битака \зад магазина на Робинзон\ дали няма да видиш нещо твое и не се карай с циганите ако видиш нещо,а извикай полиция да имаш шанс да си вземеш това което не е продадено ,ако е там де.Ако действаш първоинстинктно ще те наобиколят мангалите и докато се нервиш с тях "стоката" ще е покрита.За сведение към всички доста от краденото дори и след месец ,два излиза на битака вече "отлежала" стока.Успех.