Успешен излет на яз. "Папаза" - Разград

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

да
кажи каде ходиш за риба бе човек аз вече нз каде да ходя
Хвани и Пусни !
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Основно ходя на "Бели лом", "Бистра" , "Пчелина" , през забраната на "Ломци" , пък за р. Дунав какво да ти кажа , там ходя като на празник , с удоволствие , дори и да не хвана нищо , все с някой колега ще се видим ... .
Пък тази година , почти навсякъде е трудно с рибата , разбира се изключвам излетите , които могат и да се нарекат "окупация" по язовирите , от седмици , че и повече , престои !
Но какво да се прави , мен ми стига и това , че за ден , два се откъсвам от всичко , и там на язовира всичко е някак си по - вкусно , хората са по - различни и земни ... , пък и ако хванем риба (каквато и да е) , какво друго ни трябва ?!
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

Абе така си е и на мен ми е кеф като отида на язовира с компания
Хвани и Пусни !
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Вчера , събота , не се стърпях и към 7.30 сутринта в мъглата бях "отпрашил" за малка рибка в противоположната посока на "Папаза" , просто там можех да извадя "слънчак" за стръв и затова се наложи да "позаобиколя"някой друг километър . След малко непредвидени ситуаций , към 10 часа бях на "Папаза" , естествено само мен ме нямаше , но ме спаси това , че трима колеги , които "прочесваха" язовира със спининги , им беше писнало , все пак "капото" си е неприятна работа , и успях без много да избирам място , да заема тази "дупка" която виждате на снимката . Иначе си имаше и колега с лодка , който си "циркулираше" из язовира покрай "папура" , но защо , сигурно и той би ви отгорил трудно , защото се оказа ,че търси шаран , но през час , че и по - малко , да разпъваш... , мисля че дори и да има шаран , той не е чак толкова смел ! В язовирите край града ни рибата има една обща черта , като усети лодка , имаш чувсвото , че хваща "автобуса за съседния окръг " , просто изчезва , явно колегата не знае за това !
Поради тази причина и аз си мислех дали изобщо да хвърлям , но "крастата" надделя .
Въпреки всичко , успях да спася "капото" с тези костури , който да ви кажа , напълно ми спасиха излета , та спокойно мога да кажа , че си беше успешен !
Ето и снимките :
Изображение
Това е "дупката" , където успях да се наместя , а тя е една от "дащните" ...
Изображение
Ето го и колегата дето не се умори да циркулира , а рибата дето се казва беше в "краката му " , но ...
Изображение
А това са част от костурите , които ме накараха да съм доволен от излета !
Иначе през целият ден прииждаха хора , но повечето се отказваха , просто язовира за кой ли път доказа че "труден", и това донякъде го спасява , но докога ... ?
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Пак ще сме на бира! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Ако знаеш колко си прав , адаш !
Ей сега след малко ще направя точно това , защото днес цял ден съм "баукал"покрай едни секций , дето на български не можеш да си поискаш хляб и сега тегля една майна на всичко (тъкмо по БТВ-и казват резултати) , натъртям една ракия , малко костур , малко бира и ... ако не заспа , ще гледам някой мач или ще се "ровя" из форума !
Аватар
dzambazov
новобранец
новобранец

Re: Успешен излет на яз. "Папаза" - Разград

Мнение от dzambazov »

Някой да има прясна информация за Папаза , имам път утре през Разград и мисля да се отбия ако има смисъл
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”