Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Пожарево
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
ахаам, значи ще сме там
Само ми кажи какъв е лимита на състезателите с които да се появим

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
ами не за друго, но на Морун бяхме 3 отбора от по 3-ма човека и все пак питам, за да не стане така че да дойдем 9 и да участваме 6, т.е. да няма сърдити 

WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
да, запознат съм с условията и сега ще направя темата важна защото и аз мисля че има нужда 

WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
Не се пенимЖоро Гоцов написа:За какво се пениш Дърта Лисо?....ела и поне гледай !....невярвам състезателите да извадят 2т шаран...все ще остане и за тебе...слвд 21 ви........

-
- научил се да хвърля
Г-н Гоцов, няма ли да напишеш нещо по повод състезанието в събота?
Да не би да няма какво да се пише? Останаха ли кебапи или се наблегна основно на тях?
Би ли ни уведомил колко се хвана та да си правим сметка какво е останало и дали има смисъл да направим дубъл на състезанието, ама само от нашенци и в един сборен отбор?
Да не би да няма какво да се пише? Останаха ли кебапи или се наблегна основно на тях?
Би ли ни уведомил колко се хвана та да си правим сметка какво е останало и дали има смисъл да направим дубъл на състезанието, ама само от нашенци и в един сборен отбор?
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- научил се да хвърля
Не се ли хлорира само в началото когато обезпаразитяват бъдещият водоем.
А колкото до наблюденията ми, е че ако идеш през седмицата на едно и също място, може да хванеш това онова, а в почивните дни на същото място пълно капо.Няма го даже и слънчака.
Това със състезанието, направо си е престъпление.Ми че тоя "тъпан" като е взел под аренда язовира, не значи че трябва да го унищожава.А и какъв е този морал в крайна сметка.Доколкото разбирам нещата са били уговорени и уточнени и вкрайна сметка - хлор.Дали не може да му се потърси отговорност на този "собственик", че то съвсем го удариха през просото.
А колкото до наблюденията ми, е че ако идеш през седмицата на едно и също място, може да хванеш това онова, а в почивните дни на същото място пълно капо.Няма го даже и слънчака.
Това със състезанието, направо си е престъпление.Ми че тоя "тъпан" като е взел под аренда язовира, не значи че трябва да го унищожава.А и какъв е този морал в крайна сметка.Доколкото разбирам нещата са били уговорени и уточнени и вкрайна сметка - хлор.Дали не може да му се потърси отговорност на този "собственик", че то съвсем го удариха през просото.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- научил се да хвърля
Имам наблюдения от "Овчарица" , обаче там има и двама ихтиолога, дето май много си разбират от работата.
Мисля, че въпроса по-скоро трябва да бъде има ли начин да се пробва водата и да знаем за какво става дума?Иначе и по платените има да си висим като прани гащи на тел.
Мисля, че въпроса по-скоро трябва да бъде има ли начин да се пробва водата и да знаем за какво става дума?Иначе и по платените има да си висим като прани гащи на тел.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela