побеснели горски

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Колега,не роптаеме срещу горските,а срещу това че не си вършат работата,или я вършат избирателно.Как ще реагираш ако доидат на проверка и след като установят ча всичко ти е на ред се заядат че си от София и ловиш риба на Искъра при Коинаре,а около теб всички местни бракониерстват и ви гледат сеира.
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

asenfisherman написа: .........след като установят ча всичко ти е на ред се заядат че си от София и ловиш риба на Искъра при Коинаре......

Това е смешно и нелепо :shock: :shock: :shock: :shock: не мога да го проумея...................
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

chapara написа:Колеги не роптайте срещу Горските стражари,нека има ред,та до скоро си чешехме езиците срещу бракониерите а сега кво става.Миналата седмица бях на дупка на Доспат,дойдоха 4 момчета издокарани горски,представиха се,дадох им билетчето,писаха че са минали и ми пожелаха наслука.Това беше.
ми нали е знаеш тази поговорка че планината ражда хора а полето тикви

те хората горе попринцип са си очтиви и гостоприемни аз съм живял на доспат 2 год.
я чувствась себя очен хорошо
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе кво се занимавате с тия глупости?озверели са горските щото само ги псуваме и говорим че нищо не правят(което си е така,ама..)та затуй явно отчитат тая погрешна дейност... :lol: пьк,сега,че оня пич е бил такьв бальк,че акт да му напишат си е негова работа,нали?това ми спомня за вица с попа и попадията-фанали ги некви в гората,пребили попа,наебали попадията и си заминали...попа като се освестил и той и дрьпнал един бой,а тя като го питала що я бие и казал:това,че тия ни срещнаха е БОЖА работа,това,че ме пребиха си е ТЕХНА работа,ама това,че си вьрте гьза докато те ебаха ...си е ТВОЯ работа :lol: надявам се че бях полезен-поне да се посмеете де... :lol: :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
4ergara
новобранец
новобранец

Мнение от 4ergara »

:smt038
За един ден за риба,Господ два дни дава.
pavkata
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от pavkata »

4ergara написа:.Pavkata, не мисля,че това е правилния начин за мислене и не мисля,че така ще се промени нещо.Поне понякога човек ако иска да го чуят някъде ,трябва и той да чуе някой,само с рогата напред не всякока помага.
Аз ли да гоня бракониерите точно на откриването на риболова епа поне тогава да направат едно кръгче по язовирите тия горски. И проблема ясно, че не може да се разреши така във форума... "4ergara" каква идея имаш и най-вече какъв капацитет - можеш ли да се пребориш с цялата шапкарска гилдия в България..? Аз не мога
te toliki kefale
4ergara
новобранец
новобранец

Мнение от 4ergara »

pavkata написа:
4ergara написа:.Pavkata, не мисля,че това е правилния начин за мислене и не мисля,че така ще се промени нещо.Поне понякога човек ако иска да го чуят някъде ,трябва и той да чуе някой,само с рогата напред не всякока помага.
Аз ли да гоня бракониерите точно на откриването на риболова епа поне тогава да направат едно кръгче по язовирите тия горски. И проблема ясно, че не може да се разреши така във форума... "4ergara" каква идея имаш и най-вече какъв капацитет - можеш ли да се пребориш с цялата шапкарска гилдия в България..? Аз не мога
Ми то нали знаеш-сам човек за кенефа става само.Така че и аз сам не мога. :oops:
За един ден за риба,Господ два дни дава.
Стоян Николов
новобранец
новобранец

Мнение от Стоян Николов »

Колеги, подочух че за язовир Мандра от тази година е забранен промишленият риболов - НИКАКВИ МРЕЖИ. Искренно се надявам това да е истина. Някой има ли повече информация по въпроса????
А дали и тази забрана не се отнася и за Вая???
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”