От къде идва никът ви

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Голямо писане ще падне,докато обясня за моя ник.Той е свързан с една история от ученическите ми години.
Беше по времето на матурите,ама тъкмо бях взел и шофьорска книжка. В главата ми се бореха вкупом разни поети и пътни знаци. Решаваме с компанията да прескочим до Сливен /аз съм родом от Ямбол/ да си купим дънки "Cash-cash",защото корекома им беше по-зареден от нашия.Взех колата на нашите, и газ към Сливен.Да,ама на правата отсечка след с.Крушари виждам катаджии в далечината .Бегъл поглед към скоростомера ми показва,че вече съм "в кереча". По ония времена , да те "ковне" милицията не беше шега работа.Катаджията, наточен, помахва с палката,но аз вече съм пуснал мигача и сам спирам /за изумление на спътниците ми/. Само знаех,че аз трябва първи да го попитам нещо,преди да ми се представи.Човека отвори уста,но аз /под въздействието на паниката и четенето за матурите/ го питам:"Абе ,другарю старшина,къде е улица"Чурулик Пенчо",че отиваме при един приятел". Ясно,че такава улица надали има някъде.Оня се чеса по главата,пита колегата си,гледаха разни карти и накрая рече,че няма такава. Аз ,обаче посъбрал смелост и знаейки,че това е града на 100-те войводи,продължавам най-нахално да бърборя:"Ами-и-и , била някъде до ул."Индже войвода". Отново последва справка с картата.Оказа се /за мое щастие/че има такава улица,и тя е между "Полицията" и "Женския затвор". Последва ново ровене в картата. Накрая ,като не откриха и там"Чурулик Пенчо" и им омръзна да търсят, решиха да се отърват от мен . Казаха ми да питам на място разни минувачи. Вече ,докато палех колата,единия се сети,че съм бил с превишена скорост,ама някак им стана конфузно и се разминах само с: "Е-ей,и да спазваш ограниченията,че........".
Абе отървахме се тогава от акта и голям смях падна.. После дълго време ме бъзикаха приятелите за тоя случай,та все още ми е в главата и с удоволствие го разказвам. Оттам и ника.

П.П. Забравих да напиша името си - Иван.
Последно промяна от чуруликпенчо на Пет Ное 02, 2007 7:12 pm, променено общо 1 път.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

То и моя е ясен-Димитър/Митко/и част от годината на раждане1970г.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Аз от както се помня големите ми викаха Камбата-пишлемето. :lol: От Камен идва,не че обичам камбички. :lol: :lol: :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

chipi---съм се писал като умалително на чипаро,чипарето.Така ме познават всички и аз не помня от кога,само знам че някой от познатите ми дори трудно се сещат как се казвам.А името ми е Николай,да е жив и здрав човека много рибоци да прецака. :lol: :smt038 :supz: :D
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Моят не идва от секси :lol: ,щато много пъти са ме питали.А от саксии ,защото това правя.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: От къде идва никът ви

Мнение от GODzillata »

sapuna1971 написа:Моето е ясно-фамилия и година на раждане.
:shock: Фамилия ли? :roll:

GODzillata...с акцент на първите три букви...може на галено така да ми викате... :wink: ...ама не забравяйте и това ---> :prayer:

А сега сериозно - това ми е ник от Counter Strike. :smt071
Ако има фенове на играте, давайте да правим сървър и да пуцаме на воля. :smt067 :smt068 :smt070

:mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Маранцика е прякора на целият ни род(от на баща ми фамилията).Та и на моя синковец вече му викат Маранцика. :lol: :lol:
Аватар
Bai Xristo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Bai Xristo »

Христо и ппппуйче най-трудно се гледат, ама и трудно мрът - последното непроверена работа :roll: Бай го сложих отпред, защото занапред май само ще разтривам :oops: :D :D :D
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

paceto67-името ми е Пламен,а 67 е от егн-то
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Айде сега да се отбележа и аз.Значи моя ник идва от името на баща ми, който се казва Асен и от тук нещо като галено или умалително се получи asini :D

А с GODzillata можем да измислим накоя врътка на Counter-Strike :lol:
А междудругото с контраджийския ник Cobrety(него го взех от едноименния филм на Силвестър Сталоун-Cobra, който ми е любимия филм) направо съм непобедим :D
Последно промяна от asini на Пет Ное 02, 2007 8:16 pm, променено общо 1 път.
Забавлявам се и си живея, а за теб оставам само Фикс идея!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

През 1988-ма постъпих на работа в Параходството на Дунава. Партийните членове ги качваха на Западна линия, а безпартийните - на Източна. По това време работехме на двусменен режим, с намалени екипажи при 12 часов работен ден и управлението на тласкачите беше само от един човек - вахтения капитан. Конвоите бяха големи - от по 6-12 съда, което като габарити е много нещо - 280 м дължина и 48 м ширина. Общо взето на Източна линия бяхме само наказани и чешити. Някои капитани имаха навика да се обръщат един към друг с "докторе", като израз на знания и старшинство. Други пък да оставят младите помощник-капитани сами на мостика, едно да не ги притесняват с присъстнието си и второ обикновено в капитанската кабина софрата се слагаше при качване и вдигаше при слизане. Разбира се, при навлизане в критични участъци и при най-малка грешка - капитанът скача на мостика. От кабината всичко се вижда, има и второ УКВ което слухти на 16-ти канал.
Та при един от първите ми рейсове, таман бях започнал да навлизам в занаята се разминаваме с друг български кораб в тесен участък и чувам по УКВ-то "Докторе, Докторе - ти ли си?" "Не е Доктора, Сестрата е - Доктора инджекции не бие" - отговаря отдолу моя и си продължава мухабета.
Та така. Където има по-големи майстори от мен - там съм Сестрата...
Човек се учи докато е жив.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

е поприницип само тък съм се регнал така в повечето форуми и саитове съм известен с никовете eX7rEMiS7a i HeBePeH а МиТаКа идва от името ми ™ е запазената марка и високото качество хах а другите два ника подсказват за себе си :oops: :lol:
Изображение
bigbfg
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от bigbfg »

Моя ник произлиза от времето когато бях студент и прекарвах повечето си време в интернет залите трупайки фрагове на QUAKE 2 а BFG беше любимото ми средство за това. Създателите на играта така и не дават пълното име на пуцалото но повечето играчи го превеждат така ( Big F***ing Gun )или (Brutal Force Gun)първото ми харесва повече
:twisted:
FishBone
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от FishBone »

Доиде редът и аз да пиша за ника си еми добре : Значи FishBone идва от прочутата им марка за дрехи FishBone които харесвам а на всякуде другаде ми викат Чукчата така и така не разбрах как ми го измислиха приятелите но такава е на мен си ми харесва :D :wink:
Rapala vs UglyDuckling
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

от името ми
:D
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”