Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Календар 2008г НаРиба !
Модератор: dantho.mihov
- ribarq
- сериозен играч
До утре ще има резултати и цени и размери на календарите ! само незнам как да ви ги изпраштам за да легне по евтино !
предлагам за всеки град да се определи даден човек ! и на него да ги изпраштам -той да си даде тел във форума и всички от съответния град да се свържат с него как да си получат календара срещу съответната сума !
Нещо от сорта ! ако има някой някакви идей и предложения тука е местото !

предлагам за всеки град да се определи даден човек ! и на него да ги изпраштам -той да си даде тел във форума и всички от съответния град да се свържат с него как да си получат календара срещу съответната сума !
Нещо от сорта ! ако има някой някакви идей и предложения тука е местото !

- ribarq
- сериозен играч
ПОНЕЖЕ ВЪЗНИКНА ПРОБЛЕМ ,ИМАМ МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ ИМАЩИ СНИМКИ ОТ 2 ТЕ СРЕЩИ , ОТ АРТ(СТУДИОТО) МИ ИСКАТ ОРИГИНАЛНИТЕ ФОРМАТИ НА СНИМКИТЕ ,ИНЕЧЕ СЕ ГУБИ КАЧЕСТВОТО , И КАЛЕНДАРА НЯМА ДА СТАНЕ КАКТО ТРЯБВА (или няма да стане изобщо )
Всеки който има снимки в оригинален формат да ми ги прати на georgi_stajkov@abv.bg
ПРЕДСТОЙ НОВО ПОДБИРАНЕ НА СНИМКИТЕ ОТ ТЕЗИ КОЙТО ЩЕ МИ ИЗПРАТИТЕ ПО ПОЩАТА !
Надявам се ,че всичко замислено ще стане , БАВНО и с ВАШАТА ПОМОЩ ! Идеята ще се РЕАЛИЗИРА
тази вечер ще кача 40 -то избрани снимки , така който има някоя от снимките в оригинален формат нека ми я изпрати
ПОЗДРАВИ !

ПРЕДСТОЙ НОВО ПОДБИРАНЕ НА СНИМКИТЕ ОТ ТЕЗИ КОЙТО ЩЕ МИ ИЗПРАТИТЕ ПО ПОЩАТА !
Надявам се ,че всичко замислено ще стане , БАВНО и с ВАШАТА ПОМОЩ ! Идеята ще се РЕАЛИЗИРА

тази вечер ще кача 40 -то избрани снимки , така който има някоя от снимките в оригинален формат нека ми я изпрати
ПОЗДРАВИ !
-
- кандидат преподавател
- ribarq
- сериозен играч
Аз съм го направил както трябваNedeltcho Delev написа:Жоре имам едно предложение за календарите,ако ти хареса направи го така,значи на първата страница да са поместени всички снимки които си избрал с надпис отгоре" naRiba.com"и после за всеки месец по две или повече снимки ако са повече от 24 броя.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Колеги,заявки давайте в другата тема,за да не объркаме бройките!
http://forum.nariba.com/viewtopic11251.html

ribarq написа:Аз съм го направил както трябваNedeltcho Delev написа:Жоре имам едно предложение за календарите,ако ти хареса направи го така,значи на първата страница да са поместени всички снимки които си избрал с надпис отгоре" naRiba.com"и после за всеки месец по две или повече снимки ако са повече от 24 броя.![]()
![]()
ИЗВИНЯВАЙ

- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Календар 2008г НаРиба !
Тази година ще има ли нещо организирано или всеки сам ще си поръчва 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- ribarq
- сериозен играч
Re: Календар 2008г НаРиба !
Нямаше да пиша ,но понеже темата съм я пуснал аз ,ще отговоря .nikejo написа:Тази година ще има ли нещо организирано или всеки сам ще си поръчва
Таз година ,е време друг да се заеме със нещата ...
Просто нямам намерение да коментирам