Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Нови придобивки
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Re:
Бат Стане,ще ми кажеш ли как ти дойде наум да ползваш силикон при тоз риболов?Бат Стан написа:... Понеже по някаква случайност баш на мен се падна честта да въведа гагалягата в пъстървовия ...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Нови придобивки
Я как се възроди таз тема от 2007ма
Кът Феникс 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Кво и е на темата-малко прашасала
.
Аз чакам да видя какво ще ми отговори колегата,дали ще дочакам до 2011?

Аз чакам да видя какво ще ми отговори колегата,дали ще дочакам до 2011?
- antivik
- кандидат преподавател
"Всичко ново е добре забравеното старо", таман и ние начинаещите в блеснарството и воблерството да понаучим нещо от спецовете
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- misho_tsakov
- ще става разбирач
Re: Re:
Има ги, Мишо. При Иван Пигов в магазина ги гледах миналата седмица, при това от розовите. [/quote]
Станиле, сега ти виждам поста. Предполагам говориш за магазин Хемингуей, нали? Съвсем случайно в четвъртък ходих до агенцията по вписвания и минах от там да си взема няколко цвята на ANTAX SOVA, които скъсах през годината. Понеже напазарувах доста неща, той сам ми предложи да ми подари (и го направи човека) точно гагаляги. Заприказвахме се за Сърбия, защото основно от там му е стоката, а аз 2,5 години живях в Белград и.... сладка приказка. Имаше три цвята. Защо да няма малки глави? И при него имаше. Купувал съм пролетта от магазина в Княжево (ниво -1) на изхода за Перник, но имаше 4-5 и ги купих всичките. От тогава не съм проверявал. Иначе - най-голямото разнообразие на глави - от 1 до 250 гр (без майтам) съм виждал в един магазин в Нови Белград. Направо ми останаха очите...
Станиле, сега ти виждам поста. Предполагам говориш за магазин Хемингуей, нали? Съвсем случайно в четвъртък ходих до агенцията по вписвания и минах от там да си взема няколко цвята на ANTAX SOVA, които скъсах през годината. Понеже напазарувах доста неща, той сам ми предложи да ми подари (и го направи човека) точно гагаляги. Заприказвахме се за Сърбия, защото основно от там му е стоката, а аз 2,5 години живях в Белград и.... сладка приказка. Имаше три цвята. Защо да няма малки глави? И при него имаше. Купувал съм пролетта от магазина в Княжево (ниво -1) на изхода за Перник, но имаше 4-5 и ги купих всичките. От тогава не съм проверявал. Иначе - най-голямото разнообразие на глави - от 1 до 250 гр (без майтам) съм виждал в един магазин в Нови Белград. Направо ми останаха очите...
Който ходи в мола - умира!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg