Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Щъркела 20.11.2007.
Няма за какво да се извинявам.Не съм казал кой знае какво, а каквото ми вижда окото ! И то не като критика, а на майтап...то се знае, че на 01.01 не са били на реката..
Марко - аз колкото апарати съм имал ти толкова косми на главата си нямал---така е думата.И в момента съм с цифрак..
--------------------------------------------------------------------------
Аз преди да постна снимката щях да оправя датата - като crop-на снимката и отрежа долната част с датата...нека да сме по перфектни и в дреболиите..а не да я караме урублешката...
Ей..големи адвокати се извъдихте бе - да не се пошегува човек..
Марко - аз колкото апарати съм имал ти толкова косми на главата си нямал---така е думата.И в момента съм с цифрак..
Аз преди да постна снимката щях да оправя датата - като crop-на снимката и отрежа долната част с датата...нека да сме по перфектни и в дреболиите..а не да я караме урублешката...
Ама и ти пък не даваш някой друг да се помайтапи малкоPedro написа:Няма за какво да се извинявам.Не съм казал кой знае какво, а каквото ми вижда окото ! И то не като критика, а на майтап...то се знае, че на 01.01 не са били на реката..

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Марко знаеш ли тази дума"АСЛЪ"откъде идва,иначе евала за риболова на тия хубавци,то да знайте и на мен как ми се ходи ама пуста и работа няма крайMarco Polo написа:Аслъ!Stefko написа:Ама и ти пък не даваш някой друг да се помайтапи малко![]()
Пък и понеже аз качих снимките от галерията и то без да питам - в края на краищата аз съм виновен за ситуацията...![]()
Не че не съм свикнал вече аз да съм виновен за всичко, но със спина в Африка и войната във Виетнам нямам нищо общо!

Един мъж бил на смъртно легло и всички комшии минавали през тях да го видят за последно и да се простят с него,така и минала една закъвръчана комшийка и попитала жена му от какво си отива мъжат И.Marco Polo написа:Не? Произходът й ми е мътен?Nedeltcho Delev написа:...Марко знаеш ли тази дума"АСЛЪ"откъде идва...
-А бе комшийке то твоят мъж уж миналия месец беше здрав и читав,кво му стана та за един месец са боболя така-попитала комшийката.
-Ами спрях да му давам и той от мъка се поболя горкия-рекла жена му.
-Въх ма комшийке,па да зема Я да му дам,бек са управи човека

Болния мъж едва надигнал юргана и рекъл"ам АСЛЪ"