Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

нощен риболов
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Няма по-голяма емоция от нощния риболов. Даже и да си извадил пръчките, той пак си върви.Къде по масите, къде до огъня, обаче се разтягат такива лакърдии, че да ти е драго на душата.А иначе през деня няма време за такива работи.
Сега и без друго мааме по платените, така че денем нощем все петарка на тояга.
Сега и без друго мааме по платените, така че денем нощем все петарка на тояга.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- научил се да хвърля
Жоро 1973 имаш право за нощното ловене, най-вече защото по това време се успокоява и имаш по-голям шанс по-голем екземпляр да ти удари.
Не е лошо нощният риболовец да се похвали какво е направил за тези четири дни.
Има платени водоеми където таксата ти важи за 24 часа, така че без проблем се рибари и през ноща.
Не е лошо нощният риболовец да се похвали какво е направил за тези четири дни.
Има платени водоеми където таксата ти важи за 24 часа, така че без проблем се рибари и през ноща.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
- joro1973
- вече хвърля и на тежко
Не обичам да ходя на платени водоеми по две причини. Първата е, че не съм съгласен с условията, които се предлагат там, а втората е, че за мен е равносилно на това да вляза с пушка в кокошарник
. Пък и уловът не е най-важното нещо! Тишина, спокойствие и величествена природа не се срещат по тези места! Обикновено...

колкото повече вали, толкова повече вали
-
- научил се да хвърля
Много си прав, обаче за съжаление брането на гъби не може да ми замести шляпането на шарана.
Моето семейство сме постигнали консесус по този въпрос.Аз си ходя целогодишно за риба, чат пат с жената за гъби и две седмици с палатките за риба и гъби комбинирано.
Моето семейство сме постигнали консесус по този въпрос.Аз си ходя целогодишно за риба, чат пат с жената за гъби и две седмици с палатките за риба и гъби комбинирано.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- вече хвърля и на тежко
virbela написа:Много си прав, обаче за съжаление брането на гъби не може да ми замести шляпането на шарана.
Баси, трябва да кажеш как си го постигнал тв'а с женати?
Аз ходя чат пат за риба , жената целогодишно по магазините , двете неща никога не ги комбинираме

дай рибо рибо дай
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- joro1973
- вече хвърля и на тежко
Каво чат-пат, брате! ВСЕКИ път си я чистя и си я пържа рибата! И накрая само я опитамЖоро Гоцов написа:да пържиме и ние чат -пат рибата и все от тоя сорт/
3. Като се напиеме да ги тормозиме по малко / ако е възможно/
4. Да има поне още една две жени да си хортуват...така са по кротки
5. Да чуваме призива им за секс нощем...не само звънчета да са в главите ни
6.....е време е и вие да се включите :![]()
![]()

колкото повече вали, толкова повече вали
-
- научил се да хвърля
Пак казвам, че трябва да се обмени опит.
Моята като я заведох за първи път на Доспат /1983г./ ахна и от тогава няма отърване.Всяка година поне по 10 дена на палатки с компанията. Но пък най-ценното е че до момента не е проявила ама грам интерес към риболова. Може за гъби, за капини, малини или нещо друго из гората, но за риба никога.Другото много положително е че сутрин когато излизам с лодката тя спи, към 11 като се връщам тя е из гората или се къпе по заливите, след обяд когато се връща аз пак съм с лодката и се виждаме само в уречения час на масата към девет. За волни програми много време не остава.Но пък като се върнем у дома все едно сме младоженци.
Моята като я заведох за първи път на Доспат /1983г./ ахна и от тогава няма отърване.Всяка година поне по 10 дена на палатки с компанията. Но пък най-ценното е че до момента не е проявила ама грам интерес към риболова. Може за гъби, за капини, малини или нещо друго из гората, но за риба никога.Другото много положително е че сутрин когато излизам с лодката тя спи, към 11 като се връщам тя е из гората или се къпе по заливите, след обяд когато се връща аз пак съм с лодката и се виждаме само в уречения час на масата към девет. За волни програми много време не остава.Но пък като се върнем у дома все едно сме младоженци.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela
-
- научил се да хвърля
Babydoktore,
ходили сме на всички големи язовири.И тук и там сме катунарствали, обаче по-голяма красота от Васил Коларов /голям Беглик/ няма , а по-удобни и красиви едновременно места от Доспат, от мен да знаеш няма.Пробвай, но ако затръгваш, пиши и ще ти обадя местата, специално издирени.
Ние в самото начало на август пак сме на Доспат.
ходили сме на всички големи язовири.И тук и там сме катунарствали, обаче по-голяма красота от Васил Коларов /голям Беглик/ няма , а по-удобни и красиви едновременно места от Доспат, от мен да знаеш няма.Пробвай, но ако затръгваш, пиши и ще ти обадя местата, специално издирени.
Ние в самото начало на август пак сме на Доспат.
нека духа нека вее
ич през у.. мен ми не е
virbela
ич през у.. мен ми не е
virbela