8-ми декември

Модератори: bobopeli, sapuna

kostur4eto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kostur4eto »

:smt041
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Aйде бе Кико!!!! Време беше да избухнеш!!!
я как фанеш и бабАта на щуките и ша ма накараш да паля гуми къмто Видин...

Браво бате, прекрасна риба!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Кърцата написа:Aйде бе Кико!!!! Време беше да избухнеш!!!
я как фанеш и бабАта на щуките и ша ма накараш да паля гуми къмто Видин...

Браво бате, прекрасна риба!
Йо, Слави! :D Ами хайде, де! Емо да мине да те вземе и идвайте.
Този път обезателно ще ти правя компания със спининга. :)
Има едни много яки места, само за хищник...та помислете за някой уикенд. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Охооо, кой се появил в успешни излети :lol: :lol: :lol:
Браво Кире, много се радвам на добрия ти улов, макар и аз да не виждам снимките ;) Звучеше малко посърнал по телефона, но виждам че нещата все пак са приключили с хепи енд :lol: Поздравления!

Искам обаче да ти кажа 2 думи за топлия канал на АЕЦ, с риск да попаря някои твой мечти и идеалистични представи:
На първо място топлия канал отдавна не е това, за което повечето хора го мислят. Отдавна отминаха годините с тлъсти шарани и пълни живарници с риба. Т.е. отминаха със спирането на блоковете и респ. намаляването на топлата вода в канала... Изчезнаха и хубавите хищници , като само распера все още се навърта по-честичко там. С две думи риболова замря и сега е истинско щастие, ако успее човек да докара по 10-тина морунажа или средни по размер платички за цял ден.
Това обаче не пречи на народа да ходи там и по цял ден да псува, спомняйки си как преди време са ловяли по един чувал с риба :evil:

Именно хората са другия фактор, поради който канала с всеки изминал ден става все по-отблъскващ. Особено през уикендите намирането на места е буквално лудост. Трябва да си отишъл към 4 часа на някое КПП и да чакаш да те пуснат, което става когато съмне. После следва бясно рали до самия канал и блъсканица за да забодеш пръв своите стойки на някое от свободните все още места и по тоя начин да го заплюеш за себе си. Грозна гледка...
Ако идеш по-късно си обречен да обикаляш като сираче и да се чудиш кой колега пръв ще му писне от некълването и ще си бие камшика към дома. И за какво?! За да можеш на свой ред ти да повисиш и да попсуваш на воля дявола, който те е подвел да си загубиш времето на "прословутия" канал.

Това е истината и ако все пак ти се идва може да се пита тук-там... Но лично аз не обичам това място и винаги бих предпочел "открития" Дунав (или Огоста, в случай, че ми се лови скобар или морунаж).

Накрая да кажа и аз как завърших уикенда. В петък успях да дръпна една случайна бяла рибка:

Изображение

След което в събота тръшнах едно прасе към 200-те, а в неделя си направих едно здравословно капо :)

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”