Ще има ли нови рибарски билети след 15 януари

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Nedeltcho Delev написа:Сега срам не срам да взема и аз да попитам :oops: :oops: щом си имам билет и тези пари отиват и към горското,трябва ли да се плаща допълнително такси почивки както искат на Доспат по 1лв. за ден на палатка.Или това си е на мстна почва.
Неделчо ти не разбрали бе Батьо че този 1лв го взимат за сметоприбирането.И наистина минава кола веднъж седмично да събира боклуците които ни предупредиха да ги изкарваме в найлонови торби на пътя .Обаче друг е въпроса че вечер селските кучета ги разнасят по поляните :wink:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

25 лева и снимка.кви са тия СЕДМИЦИ бе бат милене :roll: след 12ти се почва с билетите и за разлика от преди няма да са годишни,ами от дата до дата :idea: което няма хич да е зле да го направят и с ВИНЕТКИТЕ..ам тьй де-то срамота иначе
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

От днес вече издават билети, отидох до ИАРАта и срещу 25 кинта и лична карта за 5 минути ми издадоха билет.Не трябва снимка , те си сканират снимката от личната карта и ...билета е готов.Само едно ме претесни, тазгодишните билети са без холограмка, фасулска работа ще е да се пуснат фалшификати...ама риболовните да МУ мислят. :lol:

Цветни ксерокси и принтери бол... :cry:

верно за датата ...моя е издаден на 14.01.2008 и важи до 13.01.2009 година. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”