Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

С или без половинката(жената) за риба?
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Аз ходя с жената и когато мога взимам и детето.Жената ми помага когато распъвам,при кепчосване,за кафе и ядене,когато съм за повече дни и тегля по един к...Всичко зависи как ще е научиш.Пък има и рдуго,като се заредят по 2-3 месеца риболов и ако не я взема ще трябва да се развеждаме.С две думи-хубаво е с жената 

- ivanka
- Модератор
- Обратна връзка:
аз не смятам, че имам кой знае какво да кажа по тази тема. факт е, че в повечето случаи ходя с мои приятели на риба, но чак пък да ги водя не бих казалачпс написа:да заведеш жената на риболов е едно
да заведеш жена на риболов е друго
какво ли е жена да те заведе на риболов ?
какво ще кажат колежките ivanka и veronika ?

всеки сам за себе си знае най-добре
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Даааааааа,като чета тук разбирам,че всичко зависи от жената,а и от мъжа.При мен ситуацията е такава.Жената не работи и с нетърпение чака събота и неделя,да отидем за риба.Обича големи водоеми и едра риба.Няма да забравя един излет,на който едвам я кандардисах,защото първо е платен,второ е 100 на 50м-на Първенец.Там се събрахме към 70-80риболовци.Дюзени за шаран,ум да ти зайде,ама никой не извади шаран.Към 17ч жената извади термос и пихме кафе.Точно тогава нейната въдица потегли и с кепа извадих шаран 2,5кг.После като го теглихме,собственика ми каза, че вече били останали само 3 шарана.На всичкото отгоре,миналата година тя имаше билет,а аз не.
- петър власев
- разбира нещата
Щото не сме ги събрали да си бърборят.ceslav написа:Пък моята съм я канил многократно,но винаги намира начин да ми откаже!
Не е свикнала да стои толкова много време на едно място и да и се налага да мълчи...
Иначе за излети от 2-3 дни наистина си е хубаво!

Аз с моята жена нямам капо. На спининг не я вземам

-
- кандидат преподавател
Предлагал съм й много пъти да я водя,но не ще.Заявява,че не понася рибарските мохабети,вида на живата стръв и пр.плюс панически ужас от жаби и водни змии,не дай си боже.Не плете,обаче не ми пука-първо,достатъчно добре се грижа да й държи влага и второ-като съм за риба ,най я мързи /чете книги,виси при фризьорката в квартала-установено от независими безполови наблюдатели/ и риболовния късмет или липсата на такъв си е само мой.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
А и аз да кажа . Моята е неотлъчно до мем. До преди няколко години викаше къде ще ходя в тая кал и тиня. Като дойде за първи път с мен за един ден си тръгнахме на четвъртия с уговорката, че ще идем другата седмица за няколко дена, няколкото дена се превърнаха 21 дни. От тогава до сега тя бърка захранките, планира излетите, определя какъв вид риба ще търсим, замята премята въдици става рано сутрин докато изтрезнявам от нищният бракониерски риболов кепчосва ми рибите и много други неща. Краси ( Поборников ) я познава като му ги говорих тия на Жребчево се усмихваше кат дойде с нас на Искъра каза е това е жена на рибар. А да не Ви казвам какво прави с екологията. Периметъра около нас и доста извън него е опоскан включително и фасовете. Няма да споменавам кой готви, прави салати, кафе, бере билки по чукарите и др, Та по темата Аз без жената много рядко ходя за риба. Както беше на национална среща 2 тъй като съвпадна с времето на започване на училището на децата и тя трябваше да е до тях. Но който са следили срещата знаят, че и там не ни остави, прати стихче за всички който бяхме там. Не бягаите от жените водете ги на риба това сплотява. Няма нищо по прекрасно от това да си със семеиството на риоба. Природа чистота и най - близките хора до теб без никакви ангажименти. Маи се поувлякох аиде нариба на всички.
За съжаление при мен риболова със съпругата си е истинска катастрофа
или ще бъде много студено или много топло, мястото няма да е достатъчно равно или пък вятър ще духа. Завиждам на колегите, които прекарват добре риболовните излети със своите половинки, но явно зависи от жената
. Иначе не се оплаквам от съпругата, просто не ходим заедно за риба
.