Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

купих си телескоп
Модератор: sapuna
- Rapala_Team
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Колега като ти чета писаното разбирам че изобщо не си пипал деректен .
Ще трябва да се оборудваш още с някой нещица покрай него.Неможе да работиш само с една линия !!Ще ти трябват на първо време поне 10сувалки на които да си навиеш различни линий с различни грамажи.Ще ти трябва класьор за поводи ,удобен стол,дълго кепче,стойка ,а ако решиш и ластик да му монтираш тогава ще трябват още джаджи .Така или иначе си го взел вече и аз ти желая много риби да ловиш с него но маломерното и излишното си го връщай пак на момента
Ще трябва да се оборудваш още с някой нещица покрай него.Неможе да работиш само с една линия !!Ще ти трябват на първо време поне 10сувалки на които да си навиеш различни линий с различни грамажи.Ще ти трябва класьор за поводи ,удобен стол,дълго кепче,стойка ,а ако решиш и ластик да му монтираш тогава ще трябват още джаджи .Така или иначе си го взел вече и аз ти желая много риби да ловиш с него но маломерното и излишното си го връщай пак на момента

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- Rapala_Team
- разбира нещата
-
- учете се от него
Купуваш си едно "столче-раница"+калъф за живарник в който влизат и глава за кеп също и сгъваем футер за захранка+калъф за пръчки и си готовRapala_Team написа:17 годишен без кола едва ли може да носи толкова много работи ! а купуването им е лесна работа !

- Rapala_Team
- разбира нещата
- Rapala_Team
- разбира нещата
-
- учете се от него
С гол съм хващал до към два , обаче и един килограм без ластик си е емоция от всякъдеRapala_Team написа:да прав си ! да те питам с килограмовите шарани нямя да имам проблем нали![]()

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Да ви кажа и аз съм решил да взема директен ама се чудя 7 или 8 м. според вас кои е по удачен мисля че 8-цата е малко дългичак, сега имам 5 метров но според мене е късичак за големите язовири, иначе за корекциите става и за реката го бива. А също и как да го закрепям край брега някакви идей ако може.
-
- учете се от него
Осмица или поне седмица , с възможност(на пръта) за ластик до 1.8 + евентуално шпиц ,за 7/5 метров.IVKOPIVKO написа:Отговора ми тук е малко по улеснен. Ми най-често ходя на Йовковци, Жребчево, Стамболийски и корекциите на Раданово и Крушето. На река рядко ходя с изключение на Дряновската но там си имам методи за риболов и чипа няма да е за там.