купих си телескоп

Модератор: sapuna

Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

мерси колеги за хубавите отговори :!: засега ще ловя с линия - 0.14 основа 0.12 повод 0.5 гр плувка и 14 номер кука :lol:
CARP FISHING :fishing9:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Колега като ти чета писаното разбирам че изобщо не си пипал деректен .
Ще трябва да се оборудваш още с някой нещица покрай него.Неможе да работиш само с една линия !!Ще ти трябват на първо време поне 10сувалки на които да си навиеш различни линий с различни грамажи.Ще ти трябва класьор за поводи ,удобен стол,дълго кепче,стойка ,а ако решиш и ластик да му монтираш тогава ще трябват още джаджи .Така или иначе си го взел вече и аз ти желая много риби да ловиш с него но маломерното и излишното си го връщай пак на момента :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

17 годишен без кола едва ли може да носи толкова много работи ! а купуването им е лесна работа !
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Rapala_Team написа:17 годишен без кола едва ли може да носи толкова много работи ! а купуването им е лесна работа !
Купуваш си едно "столче-раница"+калъф за живарник в който влизат и глава за кеп също и сгъваем футер за захранка+калъф за пръчки и си готов :D Най добре е да са от една марка , Филстар ,например 8)
Изображение
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

IDA тези работи ги имам с малки изключения ! обаче са на Видракс :wink:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Rapala_Team написа:IDA тези работи ги имам с малки изключения ! обаче са на Видракс :wink:
Ми какво искаш , даже едната ръка ще ти е свободна 8)
Изображение
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

да прав си ! да те питам с килограмовите шарани нямя да имам проблем нали :?: :wink:
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Rapala_Team написа:да прав си ! да те питам с килограмовите шарани нямя да имам проблем нали :?: :wink:
Добре поне си с мисълта че ще хванеш килограмов шаран! Внимавай като ги ловиш тея шарани да не си изпуснеш въдицата в реката!
Изображение
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Rapala_Team написа:да прав си ! да те питам с килограмовите шарани нямя да имам проблем нали :?: :wink:
С гол съм хващал до към два , обаче и един килограм без ластик си е емоция от всякъде :D :D :D Без ластици с плътен връх(шпиц) миналата година лових доста пъти , ей така да се кефя но на места където знам че няма да закача нещо едро(със седмица) :D
Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Да ви кажа и аз съм решил да взема директен ама се чудя 7 или 8 м. според вас кои е по удачен мисля че 8-цата е малко дългичак, сега имам 5 метров но според мене е късичак за големите язовири, иначе за корекциите става и за реката го бива. А също и как да го закрепям край брега някакви идей ако може.
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Хммм идейката си я бива само че не ме посъветва 7 или 8 да взема дай идея за марка- тегло искам да е нещо карбонче лекичко за около 100-на лева
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

IVKOPIVKO написа:Хммм идейката си я бива само че не ме посъветва 7 или 8 да взема дай идея за марка- тегло искам да е нещо карбонче лекичко за около 100-на лева
Зависи за какво ще го ползваш (какви калибри риби), къде (река или язовири , ако е река , колко голяма)?
Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Отговора ми тук е малко по улеснен. Ми най-често ходя на Йовковци, Жребчево, Стамболийски и корекциите на Раданово и Крушето. На река рядко ходя с изключение на Дряновската но там си имам методи за риболов и чипа няма да е за там.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

IVKOPIVKO написа:Отговора ми тук е малко по улеснен. Ми най-често ходя на Йовковци, Жребчево, Стамболийски и корекциите на Раданово и Крушето. На река рядко ходя с изключение на Дряновската но там си имам методи за риболов и чипа няма да е за там.
Осмица или поне седмица , с възможност(на пръта) за ластик до 1.8 + евентуално шпиц ,за 7/5 метров.
Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Хм даа възможност за ластик МДААМММ...само да мине сесията политам към Пловдив там ми казаха имало складове с риболовни стоки ша ги поограбя :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Въдици и макари”