Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща 19(31.01.08г.)
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз идвам , от сега зареждам фотоапарата
, да няма после "ама що ме снима пиян , и жената чете форума "

PS: В събота /26.01/ беше зимното преброяване на нашата група /18 души/ , ето ни :
Всички ловиме само на тролинг .
Тези са част от хората , които минават с лодките си близо покрай шамандурите ви със захранка , и ги споменавате с добро
.

PS: В събота /26.01/ беше зимното преброяване на нашата група /18 души/ , ето ни :

Тези са част от хората , които минават с лодките си близо покрай шамандурите ви със захранка , и ги споменавате с добро

На платено не одим !
- ivan_yo
- разбира нещата
Като майката на футболния съдия дето я споменаваме също много честоsampo написа:И аз идвам , от сега зареждам фотоапарата, да няма после "ама що ме снима пиян , и жената чете форума "
![]()
![]()
Тези са част от хората , които минават с лодките си близо покрай шамандурите ви със захранка , и ги споменавате с добро![]()
![]()
.

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- MITKO70
- кандидат преподавател
Сампо,този път ще разчитам на твойте снимки от срещата,за съжаление.Но не се съмнявам как ще е купона
Най-добрия ми приятел има ЧРД и няма как,но другия път. А ,защо минавате толкова близо до шамандурите със захранка
То е ясно ,но аз ги обикалям на прилично растояние,по някой съобръжениия 

Всичко може,но не всеки го можe.

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Симо ми осъзнаите се малко, някои е захранвал с дни примерно както аз ходя и като мине лодка отгоре а ние на брега на 150 метра пазим тишина от седмица, как да ви не гръмна, даже и родата. А сега за да е по темата и да не спамим, дължа ти една каране и прибиране на срещата
, обади ми се ако искаш да ходим заедно за да знам коя кола да предвиждам, че едната е двуместа в момента, но другата е в деиствие ама е на жената и трябва да я "дупреждавам" предварително, ако ми трябва. 

- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: