Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери strike pro
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Воблери strike pro
sampo написа:Не попадам в групата на капацитетите , но имам някакви впечатления за воблерите strike pro. Използвах ги само един излет и се отказах от тях. Ето защо :maznislav написа:Ще се радвам капацитетите тук да дадът своето мнение
Фен съм само на Рапала и Ружно паче , а експеримента ми да разширя гамата от воблери със strike pro приключи бързо.
Воблерите заприличаха на вафли след престоя им на слънце след тролене , закачени на въдиците в лодката .
Такова чудо не ми се е случвало до сега с друг воблер![]()
Обаче се оказаха много уловисти![]()
![]()
![]()
, бялата риба им налиташе яко , но този недостатък ме отблъсна от тях , няма да ги държа постоянно в джоба си , или в хладилника на караваната
![]()
PS : Вносителя на strike pro приема рекламации , проверено
Воблерите са били зад стъклото на колата на много висока температура>Това колегата не каза тук

-
- разбира нещата
Re: Воблери strike pro
Ако е така резултата е меко казано добър.Воблерите са били зад стъклото на колата на много висока температура>Това колегата не каза тук![]()
![]()
Преди доста години бях за 3 дни на палатка на яз. Жребчево и бях оставил касетки за касетофона и сурови яйца зад стъкло на колата. Пластмасата на касетките се бе разтекла между ролките а последния ден опряхме и до яйцата и когато ги счупихме белтъка на 2-3mm дълбочина се беше опекъл и изглеждаха, като много рохко сварени яйца.

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!