Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

воблеротворенията ми
Модератор: emo vasilev
-
- кандидат преподавател
Re: воблеротворенията ми
Браво бе Димов все подобри са ти творенията а аз си оставам все още с желението .Като няма време е така.Успех по нататък ние ще следваме твойте стъпки .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Много ефектни.Супер са.
Гледах разни подобни модели в един специализиран сайт за воблеростроене. Дали ще ти даде сърце да го мяткаш из водоемите?

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
добре бе димов те като изтенски дано да ти вършат работа и най важното е да има рибоци ,а отвора на устата нарочно ли си го направил ще се движили или ще забива или излиза над водата наслука 

-
- ще става разбирач
Димов ,колега, свалям шапка пред тези творения. ПОследните два изглеждат много "арт" дано да работят. Ако вземеш да продаваш звънкай. Но първият щего искам с автограф и ще си го сложа в рамка.
-
- кандидат преподавател
Браво Димов има да те гоня Това е моя първи опит е недовършен още
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- майсторчето страхил
- сериозен играч
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 884&page=1
Незнам какво ще се получи със снимките ,но ще пробвам.Понеже се здобихме с голямото чудо цифрово фото ,че и аз да съм в крак с хората.Воблерите в горния край са съответно от четка за зъби и самобръсначка Жилет.Дано тръгнат снимките.
Незнам какво ще се получи със снимките ,но ще пробвам.Понеже се здобихме с голямото чудо цифрово фото ,че и аз да съм в крак с хората.Воблерите в горния край са съответно от четка за зъби и самобръсначка Жилет.Дано тръгнат снимките.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- майсторчето страхил
- сериозен играч
На срещата със съфорумците на Йовковци ги пробвах.Всички играят приказка,само този от самобръсначката малко го утежнявах в долния край щото се завърташе с куките нагоре.Дървените нямат проблем,ако ги дърпам яко забиват в дъното. Нямам на тях севте но ще чакам позатопленето,да активира хищника.
.
.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Значи колега Димов,много е важно лапатката пред устата,колкото е по голям ъгала толкова по забива,ако ползуваш на плитко естествено ъгала по малък,Като ги гледамна вид са супер дано вършат работа,наслука

-
- кандидат преподавател
Димов халките са от мен .Но моляте обясни ми как правиш лопатката .Става въпрос за лопатката на която посредата се показва арматурата за халкичката.Другите които арматурата не минава през лопатката се справям ама тези ме мъчат и нещо не го измислям.Нищо не мога да кача снимки и немога да покажа мойте.Дай адрес на лични в Русе намарих в един магазин халки щети пратя 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
Да имам такъв но това немога да си го направя сам.dimow написа:п.п. имам фабрични воблери на които халката на носа е захваната директно в лопатката с винт
като мястото под халката е одебелено но лопатката е отливка
Благодаря за отзивчивостта и помоща .

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
А за по-добра игра слагат ли се някакви съчми и как се поставят, че аз правя без такива и само потъват а не се клатят и играят? 

кьоркефали