Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблер и блесна за щука.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Воблер и блесна за щука.
Ето ти един безотказен Щорлинг ща щука

Ако е от месинг - става универсален - за всяко време и всякакъв водоем ... само да има щука

Ако е от месинг - става универсален - за всяко време и всякакъв водоем ... само да има щука

-
- сериозен играч
Балцер-колонел можеби или някаква имитация!!!!!!!!!!Много добро! 

Собствено производство....yzyna написа:Балцер-колонел можеби или някаква имитация!!!!!!!!!!Много добро!

...............................................................
В този форум уважаваме единствено Български език! sapuna
В този форум уважаваме единствено Български език! sapuna
- zapalen_92
- разбира нещата
А аз каде мога да намеря същата или да те питам от какво си я направил и как??Ако не е тайна за успешния ти риболов.
От къде мога да намеря същия материал или нещо от сорта?Моля кажете че сега съм се зарибил много яко по щуката на корекцията на река Росица я има обаче не се дава ей
.Оня ден ми се закачи една малка и таман пред мен се откачи щеше да ми е първата,адки ядДддДДдДД

Правена е от медна ламарина - 3 мм ,по удачния вариант е от месинг Наслука!zapalen_92 написа:А аз каде мога да намеря същата или да те питам от какво си я направил и как??Ако не е тайна за успешния ти риболов.От къде мога да намеря същия материал или нещо от сорта?Моля кажете че сега съм се зарибил много яко по щуката на корекцията на река Росица я има обаче не се дава ей
.Оня ден ми се закачи една малка и таман пред мен се откачи щеше да ми е първата,адки ядДддДДдДД
![]()
![]()

- zapalen_92
- разбира нещата
Да бе как да я направя трябва голям майсторлък???А какъффф ее тоя месинг?От каде да го намря?С какво е толкова успешна??
-
- кандидат преподавател
Запален - вземи още 2-3 блесни че то като тръгне да се закачат е да не приключиш набързо.В момента на Дунава е малко трудно да се хване щука ама някой распер на воблерчето може .Това е около Русе - суша от всекъде.Късмет и бъди упорет 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- zapalen_92
- разбира нещата
Бе на мен не ми е само тая имам и още,но питам специално БЕРГ!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Яяяяяяяяяяяяяя,BERG се отказал от морския риболов,хммммммммм. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- zapalen_92
- разбира нещата
Моля кажете де.
-
- ще става разбирач
Здравей,колега с огънчето вътре..
Хубаво е това,че си намерил форума за да попиташ.Форумите са полезни с това,че можеш да срещнеш хора всякакви и да научиш разни неща.. За да извлечеш максимална полза от времето си във форумите,трябва да се научиш да бъдеш максимално конкретен. Знам,че това не е много присъщо на младежите,но все пак го споменавам..
Има всякакви по форма и поведение примамки и всяка от тях има своето място.Умението да подбираш правилно примамките се изгражда с много практика,учене и общуване с по-опитни риболовци. Въобще,общуването с по-опитни колеги може да бъде безценно,защото те могат да ни спестят много време и енергия,споделяйки своя опит.
Наглед прости неща са,но друго си е като видиш някой да ги прави и да ти ги обясни..
Започнах отдалеч,но всъщност исках да кажа,че е много полезно да си намериш по-опитен колега спинигист,който живее наблизо и с когото,можеш да ходиш за риба.. Такъв един е Веско от Търново /bai ves/ ,който е едно малко съкровище и не престава да ме учудва..
Знам,че той обикаля много с въдица в ръка около теб и ,предполагам,няма да ти откаже да направите заедно някой друг излет,в който да отговори на безброй въпроси..
Попитай го..
Иначе,нищо не пречи да запиташ и мен,но аз мога да съм полезен само онлайн..Въпреки това,казват,че не се справям
лошо с обясненията..
Пожелавам търпение и успех!

Хубаво е това,че си намерил форума за да попиташ.Форумите са полезни с това,че можеш да срещнеш хора всякакви и да научиш разни неща.. За да извлечеш максимална полза от времето си във форумите,трябва да се научиш да бъдеш максимално конкретен. Знам,че това не е много присъщо на младежите,но все пак го споменавам..

Има всякакви по форма и поведение примамки и всяка от тях има своето място.Умението да подбираш правилно примамките се изгражда с много практика,учене и общуване с по-опитни риболовци. Въобще,общуването с по-опитни колеги може да бъде безценно,защото те могат да ни спестят много време и енергия,споделяйки своя опит.
Наглед прости неща са,но друго си е като видиш някой да ги прави и да ти ги обясни..
Започнах отдалеч,но всъщност исках да кажа,че е много полезно да си намериш по-опитен колега спинигист,който живее наблизо и с когото,можеш да ходиш за риба.. Такъв един е Веско от Търново /bai ves/ ,който е едно малко съкровище и не престава да ме учудва..

Попитай го..
Иначе,нищо не пречи да запиташ и мен,но аз мога да съм полезен само онлайн..Въпреки това,казват,че не се справям
лошо с обясненията..

Пожелавам търпение и успех!

- zapalen_92
- разбира нещата
Едно голямо Благодаря

-
- вече хвърля и на тежко
Маркоооо, виж как говорят за мен. Съкровище съм бил! 

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р