Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Капо на р. Тунджа
-
- научил се да хвърля
- велчев62
- ще става разбирач
Това е много лошо да не вярваш на колега
Колегата ви пуснал снимки сигорно от телефон а те не показват дата
Не всички имаме цифрови апарати
Изглежда не сте се уверили все още,че днес ако има утре може да сте капо или обратно
Мястото на Римския мост е специфично и при добра захранка и както разбрах,че Кольо е бил повече от 1 ден защо да не хване шаран
Колегата ви пуснал снимки сигорно от телефон а те не показват дата
Не всички имаме цифрови апарати
Изглежда не сте се уверили все още,че днес ако има утре може да сте капо или обратно
Мястото на Римския мост е специфично и при добра захранка и както разбрах,че Кольо е бил повече от 1 ден защо да не хване шаран
-
- научил се да хвърля
Колега (zlak) нешто виждам чесе мъчиш даме изкараш ЛЪЖЕЦ аиде моляте неми пробутваи тези преправени програми.И другото което е апарата мие ОЛИМПУС а не КАНОН А430 съжалявам ако съдите по вас и за другите но аз такъв вид риболов не практикувам.ЖАЛКО Е ПРОСТО а апарата е закупен август 2007.Това е от мен.
kolio78 написа:Колега (zlak) нешто виждам чесе мъчиш даме изкараш ЛЪЖЕЦ аиде моляте неми пробутваи тези преправени програми.И другото което е апарата мие ОЛИМПУС а не КАНОН А430 съжалявам ако съдите по вас и за другите но аз такъв вид риболов не практикувам.ЖАЛКО Е ПРОСТО а апарата е закупен август 2007.Това е от мен.

На лъжата краката са къси.
Когато фактите говорят по-добре е да замълчиш