Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пасата на ремонт.
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Колега, професионална помощ можеш да получиш в кв.Суходол, ул.Траян Танев № 7:, при Любо шлайфиста, наш колега рибар.
Човека се занимава с ремонт на автомобилни глави от 15 години.
Шлайф на глава - 15лв, клапани -40лв, смяна на гумички, - 10лв с негови гумички. Такава цена ми взе на мен за опела наскоро.Ако искаш, ето ти и тел: 0888 947 230.
Айде, успех!
Шлайф на глава - 15лв, клапани -40лв, смяна на гумички, - 10лв с негови гумички. Такава цена ми взе на мен за опела наскоро.Ако искаш, ето ти и тел: 0888 947 230.
Айде, успех!
Само чекам събота да дойде!...
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Това е човека Любо шлайфаtenerife22 написа:Колега, професионална помощ можеш да получиш в кв.Суходол, ул.Траян Танев № 7:, при Любо шлайфиста, наш колега рибар.
Айде, успех!

Мога да ходотайствам ако трябва

-
- фен клуб-скобар
gogo45sharana написа:Това е човека Любо шлайфаtenerife22 написа:Колега, професионална помощ можеш да получиш в кв.Суходол, ул.Траян Танев № 7:, при Любо шлайфиста, наш колега рибар.
Айде, успех!![]()
Мога да ходотайствам ако трябва![]()
Благодаря, ама вече я оставих на сервиз.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
От водната помпа надали.Няма връзка с маслото. При мен също не загряваше колата и никога не е прегрявана / поне през последните 5 години/. Просто както си карах ,и започна да работи на 2 цилиндъра. Първи и втори работят добре,но трети и четвърти хич ги няма.Никаква компресия.Гарнитурата се е скапала между двата и прехвърля компресията от единия на другия. Нали редът е 1-3-4-2.Не е задължително да е прегрята колата.Просто караме старички коли и времето им за дефекти отдавна е дошло. Успех и дано не те одерат много майсторите.Да ви питам нещо друго.Казаха ми ,че ако е от гарнитурата или главата ,колата е трябвало да загрява.А тя не загряваше.Може ли пробива да е при водната помпа ,щото тя напоследък леко свиреше.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: 555
Лагери на водната помпа или ремака свиреше . Поливаш с вода ремака както работи и ако спре значи че е ремъка.saksi написа:Да ви питам нещо друго.Казаха ми ,че ако е от гарнитурата или главата ,колата е трябвало да загрява.А тя не загряваше.Може ли пробива да е при водната помпа ,щото тя напоследък леко свиреше.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- фен клуб-скобар
555
В Люлин ,в самото начало на Тодор Александров."Калата"или нещо такова се казваше сервиза.Познавам там един от майсторите ...Ники.CERRUTI написа:Колега каде я остави ако не е тайна?saksi написа:Благодаря, ама вече я оставих на сервиз.