Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За феновете на METALLICA
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Само духом ще съм там с вас-телом чрез клепналите си уши харесвам само студийните изпълнения.И в говното си съм "металика",ама не мога да понасям да ми крещят в ушите дрогирани копеленца -подражатели с маймунско самосъзнание.А самите групи обикновено почват да се лигавят на концерта и импровизират не винаги по най-добрия начин.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Не съм много съгласен. Концерта в Пловдив беше супер и нямаше простотии.INCUBUS написа:Само духом ще съм там с вас-телом чрез клепналите си уши харесвам само студийните изпълнения.И в говното си съм "металика",ама не мога да понасям да ми крещят в ушите дрогирани копеленца -подражатели с маймунско самосъзнание.А самите групи обикновено почват да се лигавят на концерта и импровизират не винаги по най-добрия начин.
Вземи си билет за "седящи".
Най-добре е обаче да си направим организация и да бъдем всички заедно.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- вече хвърля и на тежко
Значи и това требе ти хареса...5кила написа:не сьм,че са ми мижави-не и след 1986 годинаGODzillata написа: A, ТИ, на Металика ходи ли?![]()
последното на което бях бе той долс,изключително сьм разочарован,бати селяните,английски ,прости,надменни и глупави..обаче тогава открих магията на една от подгряващите групи-дето беха в ПЬТИ по велики,а именно Марк Фогос бенд..има ги по торентите-действайте
...СКА фром Холанд "Mr. REVIEW"
http://youtube.com/watch?v=AkHqDDHsaL4
сори за офф-а!!!
Love & Ribolov
- GODzillata
METALLICA
от 18h на 15.02.08
Sales
25 юли 2008
Болкън Ентъртейнмънт Къмпани
представя
METALLICA - Една легенда се завръща!!!
КАСИ НА EVENTIM.BG, откъдето може да закупите билет за METALLICA от 15 февруали в 18:00h
Треперете, фенове! Почти десет години след уникалния си първи концерт в България, метъл законодателите Metallica се завръщат отново, този път в София!!!
Ако през 1999 сте били очевидци на разтърсващото шоу на американските звезди в Пловдив, то сега се гответе за нещо още по-грандиозно, този път на огромния Национален стадион „Васил Левски”!!!
Концертът на хеви метъл легендите ще се осъществи благодарение на Каменица – бирата на истинския рок фен, която за пореден път остава вярна на традицията да подкрепя най-доброто в музиката. На 25 юли марката ще поднесе на десетките хиляди почитатели едно неповторимо изживяване на стадион Васил Левски.
Предварителната продажба на билети само за членовете на официалния фен клуб стартира в 18.00 часа на 14 февруари на сайта http://www.metallica.com
Официалната продажба на билети стартира в 18.00 часа на 15 февруари на сайта на eventim.bg и на касите им в цялата страна.
Промоционална цена за първите 4000 билета - 50 лв. (правостоящи пред сцена), 40 лв. (правостоящи), 60, 50, 30лв. (седящи)
След това 60 лв. (правостоящи пред сцена), 50 лв. (правостоящи), 70, 60, 40 лв. (седящи).
Величествената американска хеви метъл банда и един от най-продаваните артисти за всички времена, Металика, е създадена през 1981 година в Ел Ей, Калифорния. Металика е основана, след като барабанистът Ларс Улрих пуска обява в местен вестник. Оригиналните членове на групата са: Улрих, ритъм китари и вокал – Джеймс Хетфийлд, китари Дейв Мъстейн и на бас – Рон Макгъвни. По-късно Макгъвни и Мъстейн са изключени от бандата в полза на Клиф Бъртън и Кърк Хамет, съответно. През 1986 тур бусът на Металика излиза от контрол и в катастрофата загива Бъртън. Замества го Джейсън Нюстед, който пт своя страна си тръгва от групата през 2001 и на негово място през 2003 идва Робърт Трухильо.
Ранните албуми на Металика са с бързо темпо, инструментали и агресивно звучене. Вичко това им отрежда място в „голямата четворка” на траш метъла. Бандата скоро става ужасно популярна на ъндърграунд сцената. Според много критици, издаденият през 1986 година албум Master Of Puppets (Universal Music Group) e един от най-значимите и „здрави” траш метъл албуми. През 1991 с едноименния си албум Metallica, бандата печели огромна слава. Тавата става номер 1 в Билборд 200.
Металика имат издадени осем студийни албума, два лайв албума и в момента усилено работят върху нов проект.
Групата е една от най-успешните и влиятелни свтовни музикални групи за всички времена. С над 90 милиона копия продадени албуми по целия свят, включително 57 в Съединените щати, бандата е спечелила и 7 награди Грами. Плюс има общо четири албума, достигнали върха на Билборд 200.
Албумът, известен като „Черната Металика” – Metallica ot 1991, е продал до сега над 15 милиона копия, което го поставя на 25 място в класацията за най-добре продали се албуми на Щатите. Култовият албум излезе на оригинален компактдиск за първи път на българския музикален пазар миналата година от Вирджиния рекърдс/ Universal Music Group. Черният албум съдържа истински хеви метъл класики като Nothing Else Matters, Sad But True, The Unforgiven, Wherever I May Roam.
През 2001 година Джейсън Нюстед напуска групата. След няколкомесечни прослушвания изборът пада на басиста от бандата на Ози Озбърн - Робърт Трухильо, който се присъединява към Металика за предстоящото турне и записите на новия албум St. Anger. Албумът излезе през 2003 за Universal Music Group (Вирджиния Рекърдс) и оглави класациите на 27 страни по света, като стана първия след Re-Load, който дебютира на 1 място в 12 страни.
През декември 2006 Металика издадоха и своите най-яки клипове от 1989 до 2004 на DVD. “THE VIDEOS 1989 – 2004” излезе у нас от Вирджиния Рекърдс и съдържа уникални видеа към парчета като One, The Memory Remains и Nothing Else Matters.
В момента бандата работи усилено върху нов студиен проект и съвсем скоро ще разкрие повече за това, което ни чака!!!
Metallica
Дискография – студийни албуми
1983 Kill ‘Em All
1984 Ride The Lightning
1986 Master Of Puppets
1988 …And Justice For All
1991 Metallica
1996 Load
1997 ReLoad
2003 St.Anger
VASSIL LEVSKI NATIONAL STADIUM
Ticket prices:
BRONZE/SEATED - 40 BGN
SILVER/STANDING - 50 BGN
GOLD/SEATED - 60 BGN
PLATINUM/SEATED - 70 BGN
VIP - 150 BGN
Разположение на местата на стадиона
http://www.eventim.bg/images/seatmap/va ... tadium.jpg
от 18h на 15.02.08
Sales
25 юли 2008
Болкън Ентъртейнмънт Къмпани
представя
METALLICA - Една легенда се завръща!!!
КАСИ НА EVENTIM.BG, откъдето може да закупите билет за METALLICA от 15 февруали в 18:00h
Треперете, фенове! Почти десет години след уникалния си първи концерт в България, метъл законодателите Metallica се завръщат отново, този път в София!!!
Ако през 1999 сте били очевидци на разтърсващото шоу на американските звезди в Пловдив, то сега се гответе за нещо още по-грандиозно, този път на огромния Национален стадион „Васил Левски”!!!
Концертът на хеви метъл легендите ще се осъществи благодарение на Каменица – бирата на истинския рок фен, която за пореден път остава вярна на традицията да подкрепя най-доброто в музиката. На 25 юли марката ще поднесе на десетките хиляди почитатели едно неповторимо изживяване на стадион Васил Левски.
Предварителната продажба на билети само за членовете на официалния фен клуб стартира в 18.00 часа на 14 февруари на сайта http://www.metallica.com
Официалната продажба на билети стартира в 18.00 часа на 15 февруари на сайта на eventim.bg и на касите им в цялата страна.
Промоционална цена за първите 4000 билета - 50 лв. (правостоящи пред сцена), 40 лв. (правостоящи), 60, 50, 30лв. (седящи)
След това 60 лв. (правостоящи пред сцена), 50 лв. (правостоящи), 70, 60, 40 лв. (седящи).
Величествената американска хеви метъл банда и един от най-продаваните артисти за всички времена, Металика, е създадена през 1981 година в Ел Ей, Калифорния. Металика е основана, след като барабанистът Ларс Улрих пуска обява в местен вестник. Оригиналните членове на групата са: Улрих, ритъм китари и вокал – Джеймс Хетфийлд, китари Дейв Мъстейн и на бас – Рон Макгъвни. По-късно Макгъвни и Мъстейн са изключени от бандата в полза на Клиф Бъртън и Кърк Хамет, съответно. През 1986 тур бусът на Металика излиза от контрол и в катастрофата загива Бъртън. Замества го Джейсън Нюстед, който пт своя страна си тръгва от групата през 2001 и на негово място през 2003 идва Робърт Трухильо.
Ранните албуми на Металика са с бързо темпо, инструментали и агресивно звучене. Вичко това им отрежда място в „голямата четворка” на траш метъла. Бандата скоро става ужасно популярна на ъндърграунд сцената. Според много критици, издаденият през 1986 година албум Master Of Puppets (Universal Music Group) e един от най-значимите и „здрави” траш метъл албуми. През 1991 с едноименния си албум Metallica, бандата печели огромна слава. Тавата става номер 1 в Билборд 200.
Металика имат издадени осем студийни албума, два лайв албума и в момента усилено работят върху нов проект.
Групата е една от най-успешните и влиятелни свтовни музикални групи за всички времена. С над 90 милиона копия продадени албуми по целия свят, включително 57 в Съединените щати, бандата е спечелила и 7 награди Грами. Плюс има общо четири албума, достигнали върха на Билборд 200.
Албумът, известен като „Черната Металика” – Metallica ot 1991, е продал до сега над 15 милиона копия, което го поставя на 25 място в класацията за най-добре продали се албуми на Щатите. Култовият албум излезе на оригинален компактдиск за първи път на българския музикален пазар миналата година от Вирджиния рекърдс/ Universal Music Group. Черният албум съдържа истински хеви метъл класики като Nothing Else Matters, Sad But True, The Unforgiven, Wherever I May Roam.
През 2001 година Джейсън Нюстед напуска групата. След няколкомесечни прослушвания изборът пада на басиста от бандата на Ози Озбърн - Робърт Трухильо, който се присъединява към Металика за предстоящото турне и записите на новия албум St. Anger. Албумът излезе през 2003 за Universal Music Group (Вирджиния Рекърдс) и оглави класациите на 27 страни по света, като стана първия след Re-Load, който дебютира на 1 място в 12 страни.
През декември 2006 Металика издадоха и своите най-яки клипове от 1989 до 2004 на DVD. “THE VIDEOS 1989 – 2004” излезе у нас от Вирджиния Рекърдс и съдържа уникални видеа към парчета като One, The Memory Remains и Nothing Else Matters.
В момента бандата работи усилено върху нов студиен проект и съвсем скоро ще разкрие повече за това, което ни чака!!!
Metallica
Дискография – студийни албуми
1983 Kill ‘Em All
1984 Ride The Lightning
1986 Master Of Puppets
1988 …And Justice For All
1991 Metallica
1996 Load
1997 ReLoad
2003 St.Anger
VASSIL LEVSKI NATIONAL STADIUM
Ticket prices:
BRONZE/SEATED - 40 BGN
SILVER/STANDING - 50 BGN
GOLD/SEATED - 60 BGN
PLATINUM/SEATED - 70 BGN
VIP - 150 BGN
Разположение на местата на стадиона

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе ти секаш си им мениджьр
е,а кажи ми някой дето свири от 1983 година КАК може да направи САМО дестина албума
и колко е способен в тоя случай?а земи един алис купьр за пример
или(ай с мойта болка) една рибла чорба
и кво-само МИНЕРАЛНА вода ли ще ЖЕЛАЯТ в кемпински/зогравски?или некоя МАРУЛЯ и убаво булгарско ДЕВОЙЧЕ?бе заеби-не сьм против НИКОЙ,просто кумирите НИ се оказаха бати нещастниците-ей на това се ядосвам...айде-приятно прекарване 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- GODzillata
Чак в такива размисли не се впускам....
Имам шанса да реализирам детските си мечти да видя на живо любимите ми групи.....ако не бях пропуснал Manowar, сега списъка ми щеше да е пълен, но въпреки всичко ще гледам Металика пак...и пак, и пак!
И ще ми е гот да сме една агитка със съфорумниците, затова поствам информацията...за да има "Металика" (пляс-пляс-пляс!)
, "Металика" (пляс-пляс-пляс!)
!
Имам шанса да реализирам детските си мечти да видя на живо любимите ми групи.....ако не бях пропуснал Manowar, сега списъка ми щеше да е пълен, но въпреки всичко ще гледам Металика пак...и пак, и пак!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- GODzillata
Re: METALLICA в София на 25.07.2008

аз тоя път ще си спестя ходенето на Металика.... неискам да си развалям добрия спомен от предишното им гостуване гледах ги в Пловдив и от тогава до сега немисля че имат какво ново да ни предложат общо взето се превърнаха от Металика в Менструалика и направо ми се драйфа като ги слушам.....

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- GODzillata
Билет "пред сцената"...съвет - иди РАНО, за да успееш да стигнеш до пред сцената, защото на концерта на Мейдън и аз имах такъв билет, но едва успях да стигна средата на стадиона.fixxer написа:Тези които са наясно трябва да знаят що е то аватара ми, да не говорим че го имам и на дясната плешка![]()
![]()
![]()
Сега обаче си взех "седящ", че съм на възраст и да има къде да поседна, да полегна.

- SILVESTER
- ще става разбирач
Някой да има идея дали все още ще успея да намеря билети 

... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- GODzillata
Питай в Германос или пробвай онлайн от дадения линк.