риболов около Пловдив

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

gambusko
новобранец
новобранец

Re: риболов около Пловдив

Мнение от gambusko »

от плд. хващаш пьтя за скутаре и след моста на маноле преди селото веднага в дясно и на 300м е водоема.колеги изкараха по големи каракуди ама слаба работа за сега водата е още студена.такса 5 лв квото си хванеш.другата седмица ще взема и жената с мен да си направим хубав пикник.успех на тези които ще ходят там.
gambusko
новобранец
новобранец

Мнение от gambusko »

оп грешка в ляво се свива.
lazar
новобранец
новобранец

Мнение от lazar »

В момента на Марица става приличен риболов на чаушан.Хваща се на лек такъм на троха или пинки,ако прибавим и захранка може да се хване и някой кефал. :) :)
MAGNUM_89
новобранец
новобранец

Мнение от MAGNUM_89 »

и в коя област около Пловдив става това ? :shock: аз вчера се попилях да хвърлям на хляб при леко захранване и то на тихи и дълбоки райони от реката,да не кажа че и повода не беше мн дебел(за мен 0,12 си е направо тънък)
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

стига сме си чесали езиците за Марица :))))
в момента, когато се пръсне алая и дума не може да става за риболов по Марица ! докато не мине забраната !
Водата играе постоянно ! каквото и да се хване ! или си е късмет или мноооого голям маисторлък :)))
Така че по хубаво майсторите да не пишат много много :) за да не е голямо разочарованието на другите :)))
Аватар
tonybotev
новобранец
новобранец

Мнение от tonybotev »

НА дуванлии излиза 6аран и каракуда
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

tonybotev написа:НА дуванлии излиза 6аран и каракуда
Ходили сме преди време няколко пъти.Даже имам от там една трофейна каракуда за мен ( над кило ). Как са сега условията?
TICA FAN
veso
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от veso »

Това за този язовир покрай пътя ,който е дълбок метър и половина ли става въпрос?
Верния път е най-къс!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Не е много до пътя струва ми се.След Калояново там до 1 мост се завиваше в дясно до колкото си спомням , следва черен път и си на дупката ( язовир е силно казано според мене )
TICA FAN
pepic
новобранец
новобранец

Мнение от pepic »

alcora написа:на всички ни се иска да е така !!!
но в повечето от рибарските магазини кадето се събираха пари за зарибяване на базата в разни урни надписа
,, за зарибяване на гребната база ,, вече е сменен със.. ,,за почерпка ,,
така е ................ :(
Това за урните е вярно, но само за една и в един единствен магазин! :x И е жалко от отношението на собствениците като отношение към този въпрос! :? Нищо, че сме приятели. А иначе нека пак да уточня - базата все още не е сигурно, че ще бъде взета от Гергов. Верно има мераци - спор няма, но и ловното е пуснало връзки в лицето на депутата Паница. Иначе има проект за забрана и зарибяване на Базата с бял амур във връзка с премахването на водораслите и наистина ако това се осъществи ще бъде забранена поне за една година. Поне ако остане арендатор Ловното. ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ ЗАРИБЕНО И СЪС СЪБРАНИТЕ СРЕДСТВА - РИБИТЕ ЩЕ СА ПОВЕЧЕ И ЩЕ ИМА ВРЕМЕ И ДА ПООТРАСНАТ И АКЛИМАТИЗИРАТ КАКТО ПРЪСНАТ ПО ЦЯЛАТА И ПЛОЩ. За Гергов не знам ...предвид хищните му бизнесменски интереси съм склонен да смятам, че няма да е на добре, но нека всичко стане факт и тогава ще се коментира. А инициативата за зарибяването си е добра и в зависимост от развоя на събитията ще се реши къде и кога ще се зариби - сигурното е само едно - че всеки дал нещо за каузата ще знае къде и за какво са отишли парите му и че ще има някакви права :)
gambusko
новобранец
новобранец

Мнение от gambusko »

Здравеите и от мен.За тая дупка на калояново знам

'

Здравеите колеги и от мен.За тая дупка до калояново имам инфо 4е тая година е 10 лв .Не се лажете да ходите там,рибата я обраха миналата година а сега има само дребно.ина4е правехме хубав риболов преди.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”