Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

риболов около Пловдив
Модератор: sapuna
Re: риболов около Пловдив
от плд. хващаш пьтя за скутаре и след моста на маноле преди селото веднага в дясно и на 300м е водоема.колеги изкараха по големи каракуди ама слаба работа за сега водата е още студена.такса 5 лв квото си хванеш.другата седмица ще взема и жената с мен да си направим хубав пикник.успех на тези които ще ходят там.
оп грешка в ляво се свива.
В момента на Марица става приличен риболов на чаушан.Хваща се на лек такъм на троха или пинки,ако прибавим и захранка може да се хване и някой кефал.

и в коя област около Пловдив става това ?
аз вчера се попилях да хвърлям на хляб при леко захранване и то на тихи и дълбоки райони от реката,да не кажа че и повода не беше мн дебел(за мен 0,12 си е направо тънък)

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
стига сме си чесали езиците за Марица
)))
в момента, когато се пръсне алая и дума не може да става за риболов по Марица ! докато не мине забраната !
Водата играе постоянно ! каквото и да се хване ! или си е късмет или мноооого голям маисторлък
))
Така че по хубаво майсторите да не пишат много много
за да не е голямо разочарованието на другите
))

в момента, когато се пръсне алая и дума не може да става за риболов по Марица ! докато не мине забраната !
Водата играе постоянно ! каквото и да се хване ! или си е късмет или мноооого голям маисторлък

Така че по хубаво майсторите да не пишат много много

НА дуванлии излиза 6аран и каракуда
Ходили сме преди време няколко пъти.Даже имам от там една трофейна каракуда за мен ( над кило ). Как са сега условията?tonybotev написа:НА дуванлии излиза 6аран и каракуда
TICA FAN
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Това за този язовир покрай пътя ,който е дълбок метър и половина ли става въпрос?
Верния път е най-къс!
Не е много до пътя струва ми се.След Калояново там до 1 мост се завиваше в дясно до колкото си спомням , следва черен път и си на дупката ( язовир е силно казано според мене )
TICA FAN
Това за урните е вярно, но само за една и в един единствен магазин!alcora написа:на всички ни се иска да е така !!!
но в повечето от рибарските магазини кадето се събираха пари за зарибяване на базата в разни урни надписа
,, за зарибяване на гребната база ,, вече е сменен със.. ,,за почерпка ,,
така е ................

Здравеите и от мен.За тая дупка на калояново знам
'
Здравеите колеги и от мен.За тая дупка до калояново имам инфо 4е тая година е 10 лв .Не се лажете да ходите там,рибата я обраха миналата година а сега има само дребно.ина4е правехме хубав риболов преди.
'
Здравеите колеги и от мен.За тая дупка до калояново имам инфо 4е тая година е 10 лв .Не се лажете да ходите там,рибата я обраха миналата година а сега има само дребно.ина4е правехме хубав риболов преди.