Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Къде във Варна
Модератор: sapuna
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Къде във Варна
Незнам дали е така и тая година, но на един лист залепен на вратата пише "риболовен билет".
- Моряка
- кандидат преподавател
Ники ми те от години си искат членския вносNikiStoianov написа:Миналата година в Ловнорибарския съюз (срещу полиграфията) се правеха на интересни и издаваха риболовни билети замо ако си член на Ловнорибарския съюз. Демек ако им платиш още 20лв всяка година, за да си плащат заплатките и да си клатят краката по цял ден.
Тая година пак ли е така или са им набили канчетата?

А сега де? 

-
- новобранец
Извинявам се на автора на темата, че ще я използвам за да задам своя въпрос тук.
В кой магазин в Стара Загора правят билети ? (Не ми се чака пак с часове пред асансьора в Синдикалния Дом! Който е ходил там знае за какво говоря.)
Благодаря Ви!
В кой магазин в Стара Загора правят билети ? (Не ми се чака пак с часове пред асансьора в Синдикалния Дом! Който е ходил там знае за какво говоря.)
Благодаря Ви!
-
- ще става разбирач
Тъкмо днес това и направих. В ИАРА процедурата отне 15 минути. Вежливи, услужливи - много съм доволен. В Морска администрация (демек в същата сграда) са отворили каса, кодето става плащането, тъй че няма разправия с банки. Е обрусиха ме 3 лв за превод ама какво да се прави - бирнициМоряка написа:Ники ми те от години си искат членския вносNikiStoianov написа:Миналата година в Ловнорибарския съюз (срещу полиграфията) се правеха на интересни и издаваха риболовни билети замо ако си член на Ловнорибарския съюз. Демек ако им платиш още 20лв всяка година, за да си плащат заплатките и да си клатят краката по цял ден.
Тая година пак ли е така или са им набили канчетата?Иди в ИАРА и няма да е така.Аз също преди години съм си вадел билет от там и на един от билетите ми стоят лепенки по-подобие на марки ,за членски внос.После почнах да си го вадя от горското.А сега Иара

Иначе билета за една година струва 25лв и е за 365 дни. Даже и снимка не ми искаха, ами директно от личната карта я вземаха.
- svetlio86
- ще става разбирач
А то май скоро ще стане задължително и ваденето на членска карта на СЛРБ с тоя новия закон за рибарство и аквакултури,в който се споменава ,че по-големите язовири и една доста голяма част от по-малките се дават на СЛРБ и ще трябва членска карта за да се лови на тях!!!! 

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
Здравейте Днес: 30.06.2009 към 11часа отидох в магазина под(Спирка Полиграфията 88 де то спира 5 метра по надоло дървени стълби и стъклена вратра )не му помня името.Много голяма и подреден магазин с добро опслужване.Поръчах си билет защото нямаше бланки в момента
Уставих 15лв копие от лична карта и снимка.
Иутре 01.07.2009 към 14:00 ще ходя да си го зимам.
П.П.
и +това получих доста информация за сичко докато гледах-слушах рибари,какво си говорят-та много полезни неща . 
Уставих 15лв копие от лична карта и снимка.

П.П.