Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

ВЪПРОС ЗА ВЪРХОВЕТЕ НА FEEDER
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
Е то при тебе е висш пилотаж.Ти си напред с матрялаwww.***.com написа:Щото тежи пичага.Макар, че моя фидер е с най-малка акция пак не е като да държиш някой мач или болонезе.

- Neptun
- новобранец
- Обратна връзка:
Ами то и от фидер до фидер има разлика. Аз наскоро също обикалях магазините да си избирам и видях колко е голямо разнообразието. Най-доброто на което попаднах и на което се спрях последно е на Граувел - 3,60м тежи само 220гр. с 3 върха. Вярно че цената не е малка, но си заслужава.
А има и други марки фидери по 3,60-3,90, но тежат по 400-500гр. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мм,да
аз па си ловим с най здравия врьх(50-70гр.) за да не ме дразни дребоська-но нема проблеми напр. с мряната по Марица и Струма,а относно плувката-мойта прьчка е 3.60 браунинг и перфектно сьм импрови
зирал с ваглери и защо не...с по-дребни костурски и кефалски блесни:)
бе,нали сме техническа нация:)се ще ги догодиме нещата.мене ми писна да мькна по 10 вьдици за разните видове риболови,вече си хода само с 1
фидер и с 1 шестица болонезе-с тях общо взето ми е доста добре...
зирал с ваглери и защо не...с по-дребни костурски и кефалски блесни:)
бе,нали сме техническа нация:)се ще ги догодиме нещата.мене ми писна да мькна по 10 вьдици за разните видове риболови,вече си хода само с 1
фидер и с 1 шестица болонезе-с тях общо взето ми е доста добре...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
колега,кво те боли колко тежи фидера?нали седи на земята-то тежестта има значение ако си импровизатор като мене:)))сьщо винаги ми е било смешно,като некой почне да ми хвали дьнна макара с 8 лагера-ама за кво
са ми?нема блесни да метам с нея,я си земи некоя маркова,па нека е с 1 лагер,веднага ще разбереш разликата
са ми?нема блесни да метам с нея,я си земи некоя маркова,па нека е с 1 лагер,веднага ще разбереш разликата