Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Експлоатация на палатка?
Модератор: Ачо ♣
- чпс
- ще става разбирач
Re: Експлоатация на палатка?
Марко, имаш време до началото на май - експериментирай, намажи с някоя от препоръчваните смеси повърхността на самата палатка или някакъв подобен на палатката плат и го остави навън през дъждовно време, можеш и да го поливаш с душ в банята.
Мисля, че най-добре е да си купиш нова - може пък да не е само за едно ползване през идващия май.
Мисля, че най-добре е да си купиш нова - може пък да не е само за едно ползване през идващия май.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За един път не си струва да копуваш, тези евтините не са по - добри от твоита баба яга, а скъпа за едно ползване няма смисъл. Най - добре разчитай на найлона. Изпитана марка си е. В метро има едни по 20м2 тънки за 2лв. и по дебели по 5лв.
Марко моята палатка си я купих точно от този магазин по интернет,много съм доволен,недей да си мислиш,че ще е само за един път,тепърва почват срещите така че се замисли повече за нещо сносноMarco Polo написа:![]()
Нямаше да се сетя да търся по тези места! Мерси!

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Nedeltcho Delev написа:
Марко моята палатка си я купих точно от този магазин по интернет,много съм доволен,недей да си мислиш,че ще е само за един път,тепърва почват срещите така че се замисли повече за нещо сносно![]()
то и аз си имам колчета за прътите ама гъза ми тричав за нещо по-добро,нали трябва да сме в крак с модата,ако не си намериш нещо подходящо за старата палатка ще ти взема един найлон пък жената да се спасява в моята
![]()
![]()
исках да кажа с моята жена де
![]()
Неделчо, не спомена колко струва, а знам, че е поне 250лв., твоита е много добра, но наистина доколкото познавам Марко не е фен на палатките.
http://stenata.com/?itemID=385&groupID= ... arch_word=
Ето такава е моята
Марко погледни тука http://stenata.com/?itemID=1194&groupID ... arch_word=
Ето такава е моята
Марко погледни тука http://stenata.com/?itemID=1194&groupID ... arch_word=
-
- кандидат преподавател
Решението да намажес със силикон доколкото разпитах нестава.Нашта фирма е в този бранш и не сме чували за нещо такова което и да е евтино.Ако палатката ти е брезентова колкото и да е стара не би трябвало да пропусне ако не я пипнеш както каза колегата.Аз имам също стара поне 20 г. и я тествах не пропуска плата.Ако не си купиш или поправиш твойта все ще се намери къде (при друга половинка разбира се )да легне твоята половинка .Невярвам да я оставим на дъжда.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ако питаш мен !
палатката в колата !
жената в къщи !
найлона и той в колата
))
а проблемите остават в къщи при жената
)))
повярвай ми тогава със сигурност няма да има никакви проблеми
)))
палатката в колата !
жената в къщи !
найлона и той в колата

а проблемите остават в къщи при жената

повярвай ми тогава със сигурност няма да има никакви проблеми

Marco Polo написа:Не става! Предпочитам да си е до мен - по-сигурно е и за двамата![]()
![]()
Пък май и ми е на кадем...![]()
Пък и вие може да ми позавидите!!!![]()
Марко кажи колко пъти женати е спала в тая палатка,ако не е бъди сигорен че следващия път ще вземеш по скъпа и от мойта,ти да не мислиш че аз я вземах само за келешлък

-
- кандидат преподавател
Жени под лунната светлина и по колите няма да има надявам се .Пък ако някой възрази ще го пробваме на пиене.Половинките са с предимство и всичко е заради тях , дори и нова палатка.Аз имам две палатки може и три да взема ако не ми мине котка път (дано не )и ще има място.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Marco Polo написа:За 11 години - само веднъж.
Лошото е, че ние сме "тежки гемии" и си ходим по едни и същи места, а там нямаме нужда от палатка.
Та кой знае дали на срещата няма да й е за последно... На палатката, не на жената!
Нали ти казах ,че мойта е голяма , жена ти не ни причи

Чапаре не си истрещял
успокой се,и аз ги правя тия девотии в хола ама ми кажи на това дюшече как се спи,удобно ли е,че иаз съм се мерекландисал за такова,макар,че имам походни легла ма неудобно да разнообразиш нощите на жена си на някоя почивка за десетина дена

Ааа щях да забравя,колко струва дюшечето

Ааа щях да забравя,колко струва дюшечето

Marco Polo написа:Да се жалвам ли или да съм щастлив, че ги има?
Жалвай се,ако се решил по често да ходиш на палатка направо си е мъка,хем тежи много,много място ти заема и много време ти отнема за разпъване,да не говорим пък ако хване лошо време

А бе как си прецениш,един път се купува,пък на Чапара честито,със кеф да си я ползва,това е като да си купиш нов дом