Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Г.Дъбник
-
- вече хвърля и на тежко
Re: яз. Г.Дъбник
лятно време иаз си пална живарника без захранка но сегаа е по-добре сас захранка
защото рибата не се е раздвийила на пално
поне според мен е така

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Колега Маринов такива като тебе колко сам виждал.Наясно ли си че колко хора са си метали и чупили въдиците зареди менmarinov1973 написа:Колега protos . Ако искаш утре да се срещнем ти без захранка аз със и да видим кой
ще напълни живарника.Но сигурно ти няма да можеш да се включиш. аз от една седмица ходя през ден
и повярвай ми без захранка не е същото особено ако духа вятър.А вятър духа и то какъв. виж сърфистите
в галерията ми

-
- фен клуб-скобар
Protos_Immortal написа:Колега Маринов такива като тебе колко сам виждал.Наясно ли си че колко хора са си метали и чупили въдиците зареди менmarinov1973 написа:Колега protos . Ако искаш утре да се срещнем ти без захранка аз със и да видим кой
ще напълни живарника.Но сигурно ти няма да можеш да се включиш. аз от една седмица ходя през ден
и повярвай ми без захранка не е същото особено ако духа вятър.А вятър духа и то какъв. виж сърфистите
в галерията ми

мога да се похваля че някой си е чупил въдицата заради мен а и аз не сам си чупил въдица заради карък.За мен риболова е хоби. Ходя за риба
за развлечение за пичивка не да се състезавам и да дразня колегите. Но ти си още малък Като пораснеш ще разбереш. Баба казва че фукнята не е хубава работа. това съм го споменавал вече и един по-мъдър колега от любимия форум ме посъветва да я слушам.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Хора недейте да се карате на какво кълве....При вас поне кълве 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Да бе ясно ма нали повдигна темата
.Права е бабати да не се фукаш но пак и 2-та се фукаме как си искаме нали 

-
- фен клуб-скобар
Кълве на всичко най-много на бял. Но пък на торен излиза повече платика.това е от вчера. .TRANSKI RIBAR написа:Хора недейте да се карате на какво кълве....При вас поне кълве
повече в галерията
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Я таранките са трагнали това при дигата ли е ?
-
- фен клуб-скобар
Да при дигата. Но по-навътре окло 25-30м. излизат на бял и торен на 4м дълбочина.пробвах и на фидера но по-слабо кълве
Всъщност шанс да хванеш без захранка е ако преди тебе някой е хвърлял с кофите. На този язовир е гъчканица и всеки хвърля яко, затова в момента там може и без захранка.Protos_Immortal написа:Колега Маринов такива като тебе колко сам виждал.Наясно ли си че колко хора са си метали и чупили въдиците зареди менmarinov1973 написа:Колега protos . Ако искаш утре да се срещнем ти без захранка аз със и да видим кой
в галерията ми
- sandy
- ще става разбирач
Рибата там е пощуряла. Вчера бях там и улова беше 9кг. бабушка, дребни нямаше. Стръв бял червей и жито, като на жито кълвеше повече. Имаше страшно много народ.
Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?
Поздравления! Всеки път като минавам по пътя София - Плевен се каня да го пробвам. От коя страна се подхожда?sandy написа:Рибата там е пощуряла. Вчера бях там и улова беше 9кг. бабушка, дребни нямаше. Стръв бял червей и жито, като на жито кълвеше повече. Имаше страшно много народ.
Винаги има риба, но от коя стана на въдицата...
-
- вече хвърля и на тежко
браво!!ако ми кажеш дали таранката трагнали вече 

- sandy
- ще става разбирач
Бях на малката дига........то си ли4и къде дава..........народа е там или по-точно панаира.
Таранка лично аз не хванах, но имаше колеги които ловяха и таранки между бабушките и платиките, като таранките бяха по педя. Те ловяха главно на торен червей и сигурно и за това ловеха и платики и таранки, аз както казах по-нагоре бях повече на жито.
Таранка лично аз не хванах, но имаше колеги които ловяха и таранки между бабушките и платиките, като таранките бяха по педя. Те ловяха главно на торен червей и сигурно и за това ловеха и платики и таранки, аз както казах по-нагоре бях повече на жито.
Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
А глупости говориш на дигата кадето да застенеш стига да не е в края ще направиш сефтето ма поне видя ли някои да вади таранки