яз. Г.Дъбник

Модератори: bobopeli, sapuna

marinov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: яз. Г.Дъбник

Мнение от marinov »

лятно време иаз си пална живарника без захранка но сегаа е по-добре сас захранка :!: защото рибата не се е раздвийила на пално :roll: поне според мен е така
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

marinov1973 написа:Колега protos . Ако искаш утре да се срещнем ти без захранка аз със и да видим кой
ще напълни живарника.Но сигурно ти няма да можеш да се включиш. аз от една седмица ходя през ден
и повярвай ми без захранка не е същото особено ако духа вятър.А вятър духа и то какъв. виж сърфистите
в галерията ми
Колега Маринов такива като тебе колко сам виждал.Наясно ли си че колко хора са си метали и чупили въдиците зареди мен :twisted:
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

Protos_Immortal написа:
marinov1973 написа:Колега protos . Ако искаш утре да се срещнем ти без захранка аз със и да видим кой
ще напълни живарника.Но сигурно ти няма да можеш да се включиш. аз от една седмица ходя през ден
и повярвай ми без захранка не е същото особено ако духа вятър.А вятър духа и то какъв. виж сърфистите
в галерията ми
Колега Маринов такива като тебе колко сам виждал.Наясно ли си че колко хора са си метали и чупили въдиците зареди мен :twisted:

:lol: :lol: :lol: Браво браво аз сам рибар (не казвам риболовец) почти двойно на годините ти , много въдици съм почупил но не
мога да се похваля че някой си е чупил въдицата заради мен а и аз не сам си чупил въдица заради карък.За мен риболова е хоби. Ходя за риба
за развлечение за пичивка не да се състезавам и да дразня колегите. Но ти си още малък Като пораснеш ще разбереш. Баба казва че фукнята не е хубава работа. това съм го споменавал вече и един по-мъдър колега от любимия форум ме посъветва да я слушам. :wink: :lol: :shock:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Хора недейте да се карате на какво кълве....При вас поне кълве :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Да бе ясно ма нали повдигна темата :lol:.Права е бабати да не се фукаш но пак и 2-та се фукаме как си искаме нали :lol:
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

TRANSKI RIBAR написа:Хора недейте да се карате на какво кълве....При вас поне кълве :lol:
Кълве на всичко най-много на бял. Но пък на торен излиза повече платика.това е от вчера.
IMG_0999.jpg
IMG_0999.jpg (145.98 KiB) Преглеждано 822 пъти
.
повече в галерията
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Я таранките са трагнали това при дигата ли е ?
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

Да при дигата. Но по-навътре окло 25-30м. излизат на бял и торен на 4м дълбочина.пробвах и на фидера но по-слабо кълве
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Protos_Immortal написа:
в галерията ми
Всъщност шанс да хванеш без захранка е ако преди тебе някой е хвърлял с кофите. На този язовир е гъчканица и всеки хвърля яко, затова в момента там може и без захранка.
Аватар
carbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от carbolino »

:partyman: :supz: :smt038 :smt038
Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

Рибата там е пощуряла. Вчера бях там и улова беше 9кг. бабушка, дребни нямаше. Стръв бял червей и жито, като на жито кълвеше повече. Имаше страшно много народ.
Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?
eventer
новобранец
новобранец

Мнение от eventer »

sandy написа:Рибата там е пощуряла. Вчера бях там и улова беше 9кг. бабушка, дребни нямаше. Стръв бял червей и жито, като на жито кълвеше повече. Имаше страшно много народ.
Поздравления! Всеки път като минавам по пътя София - Плевен се каня да го пробвам. От коя страна се подхожда?
Винаги има риба, но от коя стана на въдицата...
marinov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от marinov »

браво!!ако ми кажеш дали таранката трагнали вече :wink:
Аватар
sandy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sandy »

Бях на малката дига........то си ли4и къде дава..........народа е там или по-точно панаира.
Таранка лично аз не хванах, но имаше колеги които ловяха и таранки между бабушките и платиките, като таранките бяха по педя. Те ловяха главно на торен червей и сигурно и за това ловеха и платики и таранки, аз както казах по-нагоре бях повече на жито.
Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

А глупости говориш на дигата кадето да застенеш стига да не е в края ще направиш сефтето ма поне видя ли някои да вади таранки :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”