Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Стамболийски - 2.03.08г. - в преследване на червеноперките
Re: Стамболийски - 2.03.08г. - в преследване на червеноперките
И аз разбрах от един колега - рибар (не е съфорумец), че са ги ловили перките от моста малко нагоре в салкъмовата горичка (Соколя за тези, които познават района) на директен и с макара. Явно са тръгнали вече към Росица!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- вече хвърля и на тежко
да попитам след забраната каква риба излиза откам стената по то4ни от кам Горско косово ако знаите хубаво мястоза палатка да сподели те благодаря
но наи много ме интересува рибата 

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Още 1-на седмица преди откриването почти всички места удобни за палатка откъм стената са заети.Недай боже нивото на язовира да е високо тогава е жив кошмар да намериш място да хвърлиш въдица,а да не говорим за палатка.Точно на откриването става като селски панаир само виенско колело липсва.Става въпрос за местата откъм стената.И ако имаш щастие да намериш място то рибата от пиянските изпълнения вече е избягала някъде в средата на язовира,а там той е доста широк.Иначе върви каракуда,червеноперка,костур малко са щасливците които хващат различно от това.
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

По време на откриването рибата е още в тънкото нагоре от дарданелите. Преди даваше много каракуда на пружинка между скалите и паметника, но последните 2-3 години се лови предимно дребна червеноперка и то ако успее да "премине" засадите на дарданелите. На голямото езеро (Мъгара) се появява по-късно -юли, август. Места бол, както казва колегата - само да не е пълен.Има и сянки, ама риба тц!marinov написа:да попитам след забраната каква риба излиза откам стената по то4ни от кам Горско косово ако знаите хубаво мястоза палатка да сподели те благодаряно наи много ме интересува рибата
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- вече хвърля и на тежко
аха ясно начи не е много добре от към риба благодаря за инфото

- daniel_g
- разбира нещата
Айде поредния епизод за риболова на червеноперките. Приятно време - 2 дена гол - след - гол.... Якооооо.......... http://ribar.free.bg/cgi-php/phpbb2/vie ... 9&start=40
Браво,хубави перки добър риболов
изкарали сте чудесно
изкарали сте чудесно

Последно промяна от paceto67 на Сря Мар 19, 2008 10:46 am, променено общо 1 път.
Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво, Дани!!! 

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS