Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Мартенски пъстърви - трудни, ама пък кеф
Модератор: sapuna
- valeri
- разбира нещата
Re: Мартенски пъстърви - трудни, ама пък кеф
Благородна зависна всички пъстърваджии. Аз водата в реката не съм виждал от 15.11.07 направо подскачам като чета форума
.За момента се задоволявам с някоя Рапала ,ама война жената мрънка .
. ПОЗДРАВЛЕНИЯ на всички риболовци наслука

Много познат случей! По същия начин бях на хижа "Рибни езера" в Рила заведоха ме на две езера(повстрани от туристическите пътеки) хвърляхме предимно на клатушки с две вързани мухи малко по отпред.Гледам рибата как върви след примамката и се спира почти на брега.Това ми се повтори 3-4 пъти и просто не я иска нито дори да я побутне и съответно нищо не хванахме.Колеги с които бях твърдят че периода на рибата си е бил такъв.Друг път с подаването на примамката и веднага нападала.Аз лично нямам логично обяснение.chirusa_bg написа:Да питам тук, че да не разводняваме.
Ловя си аз на воблерче и гледам как пъстърват го гони и нищо! Два пъти така и смених воблера. С новия стигнах до там, че рибата ми дойде пред краката, спрях воблера и тя спря. Придърпах малко, тя примърда с него и пак седи и го гледа, страшна красота беше, ама защо така?
Нямах нито един удър, видях 4 риби да плуват с воблера.
Някакво обяснение?
Как да ги провокирам?
Поздрави!
Радо не се казвам Марин и не съм от Асеновград казвам се Странджата и съм от Пазарджишко
На който му върви в риболова не му върви в любовта