Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Доиранско Езеро-епизод 2
-
- кандидат преподавател
Re: Доиранско Езеро-епизод 2
И аз съм за .навремето като съм ловил 15-20кгкаракуда с една въдица БРАКОНИЕР ли съм бил
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Зашто пак да не.Ште се уговорим през лиатото или есента когато шарана полудиава,да направим една голиама международна срешта на Доиранско Езеро,па да видите какво ште станеTroli написа:Напълно подкрепям,Полизовски!Шаранът си е шаран насекъде!
Имам чувството,че Полизовски ни кани да споделим каракудите и да ги понамалиме!
![]()
![]()
Ние сме на ход!

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Браво Nikola,добър излет отдавна не бях виждал такава
купчинка
мисля,че на наш водоем трудно ще се постигне
такъв улов /поне на тези които аз посещавам/
купчинка

такъв улов /поне на тези които аз посещавам/

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
- krokibg
- учете се от него
Никола,какви хищници има във езерото
Миналата година идвах,но не за риба.Имам приятел който се занимава със скрап,казва се Бранко !!! Обедвахме на един ресторант на брега на езерото и сайбията имал договор за аренда за улов на риба.Говорихме за риба,но забравих да го питам какви хищни риби има.http://gallery.nariba.com/data/500/7736IMGP0045-med.JPG

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
е този саибиата НОТА му се казва ресторанта,се е отказал , и сега в момента триабва да се распише тендер за нов стопанин.Жалкото е че ниама хиштна риба-биала риба изопшто ниама в Македониа,костур има малко и се са дребосуци,сом ниама,распер ниама,само таа ш...на каракуда коиато уништава аивера на шарана.Krokibg написа:Никола,какви хищници има във езерото![]()
![]()
Миналата година идвах,но не за риба.Имам приятел който се занимава със скрап,казва се Бранко !!! Обедвахме на един ресторант на брега на езерото и сайбията имал договор за аренда за улов на риба.Говорихме за риба,но забравих да го питам какви хищни риби има.http://gallery.nariba.com/data/500/7736IMGP0045-med.JPG
Macedonia

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
На 1-та снимка изглежда като оризова плантация.Ама вие колко риба сте хванали
свалям ви шапка

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
То нашите "маистори",ако почнат да ходят там,не каракуда,ами и жаби няма да останат.Troli написа:Напълно подкрепям,Полизовски!Шаранът си е шаран насекъде!
Имам чувството,че Полизовски ни кани да споделим каракудите и да ги понамалиме!
![]()
![]()
Ние сме на ход!

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- krokibg
- учете се от него
Никола,и при нас понякога за даден язовир говорят че нямало тази или онази риба,но се оказва че си има,но никой не я търси за да я улови.И тогава като я намери накой започва страшно хващане.Що не пробваш за Щука или Сом.Това голямо и хубаво езеро неможе да има само два -три вида риби,нещо не се вързва

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Кроки е прав.И на мене ми се струва,че сигурно има повечето видове сладководни хищници,но трябва да се търсят целенасочено.В подкрепа на това ще кажа как преди години на едно малко езеро,на което се ловеше предимно мирна риба,никой не търсеше хищник и съответно се говореше,че няма.Докато не започнахме с брат ми да упорстваме и всъщност се оказа,че държеше(вече неKrokibg написа:Никола,и при нас понякога за даден язовир говорят че нямало тази или онази риба,но се оказва че си има,но никой не я търси за да я улови.И тогава като я намери накой започва страшно хващане.Що не пробваш за Щука или Сом.Това голямо и хубаво езеро неможе да има само два -три вида риби,нещо не се вързва![]()
![]()

Последно промяна от Big^Fish на Чет Мар 06, 2008 10:41 pm, променено общо 1 път.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
-
- кандидат преподавател
При наличието на толкова каракуда да ти клъне на въдицат според мен е трудно ама може да се пробва
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- ЗАЕКА
- ще става разбирач
ехе......... то верно голям кеф ма нема смисал земи си 5 6 кг маь др пусни и за нас да има

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
О, штука ниама изобшто,сомовето са толко риатки че всака година се хваштат от саибиата с мрежите само по един -два сома,а на вдица никога не се случило некои да хване сом.Можеш да попиташ при приателите в ДоиранKrokibg написа:Никола,и при нас понякога за даден язовир говорят че нямало тази или онази риба,но се оказва че си има,но никой не я търси за да я улови.И тогава като я намери накой започва страшно хващане.Що не пробваш за Щука или Сом.Това голямо и хубаво езеро неможе да има само два -три вида риби,нещо не се вързва![]()
![]()

Има каракуда,уклеи,червеноперка,шаран,костур и това е.Благодарение на каракудата лин`т които е бил наиголемиа деликатес в Доиран,наплно е исчезнал.

Macedonia

Никола, разби ме Братче!!!!!
Завист... чекай ме на гости...
Завист... чекай ме на гости...

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- krokibg
- учете се от него
Така е Иво,и ние като се нахраним не ни се яде,но ако сложат нещо ново и вкусно/или поне да изглежда вкусно / ще го опитаме,нали
Хищника си го прави инстинктивно и ако го раздразни нещо,той напада защото природата му е такава.Гледах някъде как една щука нападна риба,уби я после остави рибето да падне на дъното и бавно се отдалечи като директора на водоема
Ейй,как го казах само