Доиранско Езеро-епизод 2

Модератори: bobopeli, sapuna

ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Доиранско Езеро-епизод 2

Мнение от ivo75 »

И аз съм за .навремето като съм ловил 15-20кгкаракуда с една въдица БРАКОНИЕР ли съм бил
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Troli написа:Напълно подкрепям,Полизовски! :wink: Шаранът си е шаран насекъде! :D Имам чувството,че Полизовски ни кани да споделим каракудите и да ги понамалиме! :D :D :D Ние сме на ход! :roll:
Зашто пак да не.Ште се уговорим през лиатото или есента когато шарана полудиава,да направим една голиама международна срешта на Доиранско Езеро,па да видите какво ште стане :lol:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
paceto67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от paceto67 »

Браво Nikola,добър излет отдавна не бях виждал такава
купчинка :smt023 мисля,че на наш водоем трудно ще се постигне
такъв улов /поне на тези които аз посещавам/ :roll:
Не карай като пиеш Изображение

/който пие бира не умира,ама трудно става/
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Аз съм за МЕЖДУНАРОДНА среща
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Никола,какви хищници има във езерото :?: :?: :?: Миналата година идвах,но не за риба.Имам приятел който се занимава със скрап,казва се Бранко !!! Обедвахме на един ресторант на брега на езерото и сайбията имал договор за аренда за улов на риба.Говорихме за риба,но забравих да го питам какви хищни риби има.http://gallery.nariba.com/data/500/7736IMGP0045-med.JPG
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Krokibg написа:Никола,какви хищници има във езерото :?: :?: :?: Миналата година идвах,но не за риба.Имам приятел който се занимава със скрап,казва се Бранко !!! Обедвахме на един ресторант на брега на езерото и сайбията имал договор за аренда за улов на риба.Говорихме за риба,но забравих да го питам какви хищни риби има.http://gallery.nariba.com/data/500/7736IMGP0045-med.JPG
е този саибиата НОТА му се казва ресторанта,се е отказал , и сега в момента триабва да се распише тендер за нов стопанин.Жалкото е че ниама хиштна риба-биала риба изопшто ниама в Македониа,костур има малко и се са дребосуци,сом ниама,распер ниама,само таа ш...на каракуда коиато уништава аивера на шарана.
Macedonia
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

На 1-та снимка изглежда като оризова плантация.Ама вие колко риба сте хванали :shock: :shock: :shock: свалям ви шапка
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Troli написа:Напълно подкрепям,Полизовски! :wink: Шаранът си е шаран насекъде! :D Имам чувството,че Полизовски ни кани да споделим каракудите и да ги понамалиме! :D :D :D Ние сме на ход! :roll:
То нашите "маистори",ако почнат да ходят там,не каракуда,ами и жаби няма да останат. :roll:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Никола,и при нас понякога за даден язовир говорят че нямало тази или онази риба,но се оказва че си има,но никой не я търси за да я улови.И тогава като я намери накой започва страшно хващане.Що не пробваш за Щука или Сом.Това голямо и хубаво езеро неможе да има само два -три вида риби,нещо не се вързва :shock: :shock: :shock:

Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Krokibg написа:Никола,и при нас понякога за даден язовир говорят че нямало тази или онази риба,но се оказва че си има,но никой не я търси за да я улови.И тогава като я намери накой започва страшно хващане.Що не пробваш за Щука или Сом.Това голямо и хубаво езеро неможе да има само два -три вида риби,нещо не се вързва :shock: :shock: :shock:
Кроки е прав.И на мене ми се струва,че сигурно има повечето видове сладководни хищници,но трябва да се търсят целенасочено.В подкрепа на това ще кажа как преди години на едно малко езеро,на което се ловеше предимно мирна риба,никой не търсеше хищник и съответно се говореше,че няма.Докато не започнахме с брат ми да упорстваме и всъщност се оказа,че държеше(вече не :( ) добри популации от щука и едър костур.
Последно промяна от Big^Fish на Чет Мар 06, 2008 10:41 pm, променено общо 1 път.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

При наличието на толкова каракуда да ти клъне на въдицат според мен е трудно ама може да се пробва
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

ехе......... то верно голям кеф ма нема смисал земи си 5 6 кг маь др пусни и за нас да има :o :o :)
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Krokibg написа:Никола,и при нас понякога за даден язовир говорят че нямало тази или онази риба,но се оказва че си има,но никой не я търси за да я улови.И тогава като я намери накой започва страшно хващане.Що не пробваш за Щука или Сом.Това голямо и хубаво езеро неможе да има само два -три вида риби,нещо не се вързва :shock: :shock: :shock:
О, штука ниама изобшто,сомовето са толко риатки че всака година се хваштат от саибиата с мрежите само по един -два сома,а на вдица никога не се случило некои да хване сом.Можеш да попиташ при приателите в Доиран :)
Има каракуда,уклеи,червеноперка,шаран,костур и това е.Благодарение на каракудата лин`т които е бил наиголемиа деликатес в Доиран,наплно е исчезнал. :(
Macedonia
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Никола, разби ме Братче!!!!!
Завист... чекай ме на гости... :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Така е Иво,и ние като се нахраним не ни се яде,но ако сложат нещо ново и вкусно/или поне да изглежда вкусно / ще го опитаме,нали :?: :?: :?: Хищника си го прави инстинктивно и ако го раздразни нещо,той напада защото природата му е такава.Гледах някъде как една щука нападна риба,уби я после остави рибето да падне на дъното и бавно се отдалечи като директора на водоема :shock: :lol: Ейй,как го казах само :lol: :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”