Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

На Пясъка тръгна едра каракуда
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: na piasaka tragna edra karakuda
Колеги сега току що се прибирам от Пясъчник

Това е на староселския ръкав.Излизат едри каракуди (600-900гр)но много рядко .Аз хванах 6 бр за цял ден и колегите около мен бяха така .
Рибата още не е тръгнала както трябва и не давайте грешна информация на колегите .КЪДЕ ГИ ТЕЗИ 50КГ

Това е на староселския ръкав.Излизат едри каракуди (600-900гр)но много рядко .Аз хванах 6 бр за цял ден и колегите около мен бяха така .
Рибата още не е тръгнала както трябва и не давайте грешна информация на колегите .КЪДЕ ГИ ТЕЗИ 50КГ

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
От това по пълна информация за Пясъчник здраве му кажи 
Другото име така да се каже на Староселския ръкав е Бански дол ........
С една дума от информацията на Косето и моята от вчера вече има пълна актуална информация за Пясъчник ! е ако някой каже нещо и за ръкава на Беловица защото вече се мина цяла седмица от онези момент когато мрежарите ми развалиха мерака да метна въдицата там
колегите които не ходят толкова често за риба ще са вече в час на 100 %
))

Другото име така да се каже на Староселския ръкав е Бански дол ........
С една дума от информацията на Косето и моята от вчера вече има пълна актуална информация за Пясъчник ! е ако някой каже нещо и за ръкава на Беловица защото вече се мина цяла седмица от онези момент когато мрежарите ми развалиха мерака да метна въдицата там

колегите които не ходят толкова често за риба ще са вече в час на 100 %

-
- разбира нещата
[quote="alcora"]Стига вкарвайте подвеждаща информация във форума !
от всичките които виждате на снимките 3-4 човека са хванали по 5-6 каракуди

Kолеги извинявам се за мястото ама не ви ли прави впе4атление каква свинщина е на ръкава?
от всичките които виждате на снимките 3-4 човека са хванали по 5-6 каракуди

Kолеги извинявам се за мястото ама не ви ли прави впе4атление каква свинщина е на ръкава?

Re: На Пясъка тръгна едра каракуда
Значи аз по-принцип ходя на пясъка там където се влива реката(винаги там) . Има голям бетонен мост малко преди селото . Последния път като бях там(към средата на октомври беше) водата беше мн. плитка студена и само с висенето си и останах. Този краварник някъде наблизо ли се намира или от другата страна някъде по ръкавите.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- разбира нещата
За да стигнеш до краварника трябва да минеш през цялата стена и от там е мек път от горната страна на горичката около 4-5км се излиза право там .
За по лесно след стената карай след колите те със сигурнос отиват към краварника

За по лесно след стената карай след колите те със сигурнос отиват към краварника

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Мерси колега . Ще ида дасе набутам малко от към време и пари. Бая ме друса крастата пък тва с пари не
се купува

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
Някой хора не правят разлика между каракуда 1 кг и 0.5кг.Стига се писали за риби 1-1.2 явно само ги сънувате.И още нещо,колко тежи една каракуда уловена пролетта и същата есента.
50kg -:smt018

-
- сериозен играч
Онзи ден под Беловица направих доста приличен риболов,за един следобед 14-риби със средно тегло от около 350-400грама.Днес в 7.00ч. на същото място имаше около 100 души,до обед не влезе риба в ръкава въобще.Единици хора хванаха по 2-3 риби и те сигурно бяха на местото от 5.00ч.За сетен път се убеждавам че почивните дни са най-неподходящи за риболов
!!!!