Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Попчета на Поморие
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Попчета на Поморие
Кажете ако обичате в крайна сметка някой знае ли дали върви попчето на Поморие тези дни и има ли сулган!?
Re: Попчета на поморие
хайде колеги от понеделник се стопля времето ще тръгнат попчетата 

Re: Попчета на поморие
радвам се че е жив и здрав скоро ще го навестя
колеги как е тръгнаха ли попчетатаPlancton написа:Колеги днес ми казаха че вадили по 3-4 кила попчета на поморие, някой знае ли дали е вярно или са ми излъгали.Аз така или иначе мисля утре да намина и да я проверя тая работа ама все пак да попитам.
днес първа проба на нефтопристанището ,резултат 2 попчета рано е още ама вижда му се края резултата беше за час и половина ,не стояхме повече защото замисъла беше да пием едни гадни студени бири на даляна но след седмица две вече трябва да излиза по сериозно
А добре заварили в тоя приветлив форум !
Искам да попитам има ли смисал да се ходи сутринта на кея за попчета или още е рано и става само надвечер?Мерси предварително и по-здрави!

само надвечер от като залезе слънцето докато светнат лампите 

-
- разбира нещата
хуууу го каза Делио днес и сутринта пробвахме на са6тиа нишан ама голиама трагедиа отидохме кам шест таман светва6е Обаче сноште беше савсем друга работата нали ве Делио ;алекото; и е прав за надвечер тогава става работатаalekoto написа:само надвечер от като залезе слънцето докато светнат лампите
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Установих това което търсих,благодаря за изказаните мнения.Грешката е била в мен,съжалявам за което!
Последно промяна от ihtiandar на Пон Апр 07, 2008 10:43 am, променено общо 1 път.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ihtiandar написа:Какъв е проблема,че все не си намирам това за което съм писал или тема или пък т.нар. отговор /коментар /,не мисля,че не спазвам регламента а явно има някакъв проблем ако е така....модератора да посочи проблема.В противен случай нещата изглеждат много авторитарно.!?
Колега,проблема е,че повечето пишат празни приказки и задават едни и същи въпроси.Към останалите-въздържайте се от подобни постове,зимата мина,отивайте за риба и пробвайте,после пишете как е минало и дали кълве.Така 100човека като зададат един и същ въпрос форума става каша.
Проблема,за който питаш горе може би е в системата,за съжаление немога да го намеря и да ти кажа.Преди ден-два изтрих една тема и я преместих в Модераторско кошче,защото се дублираше с в момента актуална тема.За повече въпроси-пиши едно ЛС на Барутчията.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- новобранец
здравейте и от мене.таси събота ходихме на поморие и хванахме около 2 кила попчета но само на скарида.колегите до нас бяха на бял червей но техния улов беше нищожен пред нашия.даваше до около 8.30 часа и после направо изчезна.от там отидохме на сарафово на буните и там направихме около кило и се прибрахме.а вечерта ходих на китен на кея но там доста слабо само четири попчета.е това е от мене.все пак си начесахме крастата като за първи риболов на попче
очаквам да вземе да дава повече от тук нататък.УСПЕХ на всички колеги:lol:

ооо значи в неделя съм на кея на Поморие.
-
- разбира нещата
Здр на всички и на Чарлз един савет ако ми позволиш ниама смисал да дремеш от 5:00 на пристаништето сутрин не дава а ако удари по ниаква случаиност то е за пускане в 99 на 100 от случаите отиди кам 17-17.30 на краиа на тетраподите ако намериш место и се огледаи кат падне сланцето става работата аиде успех4arlz написа:ооо значи в неделя съм на кея на Поморие.

Колега,верно ако не исаш да трия постовете ти,оправи си поне малко правописа.Не използвай 4,когато става дума за буквата Ч,нито 6,когато става дума за буквата Ш.Имаме си букви Щ и Я,както и няколко препинателни знака.
МОДЕРИРАНО!
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
tolio_pm,приятел,оправи малко правописа,само молба.
-
- разбира нещата
ок. Киро сори ма таман са запалих по компютрите,и ми е малко трудноКИРО написа:tolio_pm,приятел,оправи малко правописа,само молба.