К'ва си хващал ???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

SONY
учете се от него
учете се от него

Re: К'ва си хващал ???

Мнение от SONY »

Колегата адаш много ми прилича на мене с тая платика.И аз ходя одавна за риба и не съм хващал още , а имам голямо желание :wink: Даже някои каракуди на Пясъка взеха да ми се привиждат като платики ( от желание ) :lol: Май трябва да вземем да посетим Антон Ивановци с тебе :wink:
TICA FAN
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Имам един въпрос - как ще ме посъветвате. Да си взема другата седмица директен New Hunter 600 и след още една седмица и New Hunter 700 или да изчакам направо 2 седмици и да си взема New Hunter 700 и некъв посредствен фидер за начинаещи :|
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

imitev72 написа:А иначе аз искам Марлин ,Меч ,Басс и мн.др. в чужбина :lol: :lol:
За баса немач проблем. Стига да има желаещи,мога да спретна екскурзийка до Испания и да ви водя за този наистина трудно уловим хишник,говоря за басовете над килограм,придружени с много добри екземпляри бияла мряна. шаран,щука, сом,бяла,каракуда,лин,пъстърва,мряна-бяла,черна,и мн..други.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Колега ако искаш платика яз. Жребчево е мястото.
Изображение
Последно промяна от BZI на Чет Мар 20, 2008 9:54 pm, променено общо 1 път.
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

5кила написа:
nikejo написа:Много ми далеко бе Митев , ама знаели се , току виж ми се появила работа някога в тоя регион 8) Искам на рибаааааааааааааааааа , искам платикааааааааа , откачил съъъъъъъъъъъъъъъъъъъм :axe:
че аз цело лето сьм там бе пич....с митев едва тая година се поопознахме инак-место колко исксаш има при мен..и камина... :wink: кой не се е обадил-той не е дошел :D зимаш три пички и айде на морето...чудна дискотека има в шабла,па ако мрьднеме до добрич...ехеей :D :D :D :D
Да земе три пръчки или три пички, че нещо не моем да вденем,на риба ли ша одите или.... Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

абе хора по възможност по скоро и на по близко , не на 300 км от Перник :cry: Освен по яз.Искър , къде около Перник и София на 70-80 км мога да хвана платика :?:
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

[quote="nikejo"]абе хора по възможност по скоро и на по близко , не на 300 км от Перник :cry: Освен по яз.Искър , къде около Перник и София на 70-80 км мога да хвана платика :?:[

Яз. Душанци, само че е малко рано.
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

nikejo написа:Имам един въпрос - как ще ме посъветвате. Да си взема другата седмица директен New Hunter 600 и след още една седмица и New Hunter 700 или да изчакам направо 2 седмици и да си взема New Hunter 700 и некъв посредствен фидер за начинаещи :|

СЪВЕТ - вземи една стограмка и не я изтървай , няколко пъти :lol: :lol: :lol:
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Около София комай нема никъде платика. Изображение
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

някъде у форума имаше тема за платика на софииска баластриера май ставаше дума за Челопечене или Негован
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

SONY написа:Колегата адаш много ми прилича на мене с тая платика.И аз ходя одавна за риба и не съм хващал още , а имам голямо желание :wink: Даже някои каракуди на Пясъка взеха да ми се привиждат като платики ( от желание ) :lol: Май трябва да вземем да посетим Антон Ивановци с тебе :wink:
SONY,изчакай малко да се стопли и право в с.Ръжево Конаре на сепарацията и платики колко щеш.е няма много трофейни екземпляри ама поне ще спрат да ти се превиждат.а забравих,мяткаш на кус кус.това е от мен дано съм помогнал.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
zdravkoheavy
новобранец
новобранец

Мнение от zdravkoheavy »

BZI написа:Колега ако искаш платика яз. Жребчево е мястото.
Изображение
Много хубав язовир,имаше много хубава(голяма)платика,шаран,костур,бяла риба.Но и там много мрежи. Несьм ходил от 6-7 години,и не знам в момента как е. :drinkers:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

nikejo написа:абе хора по възможност по скоро и на по близко , не на 300 км от Перник :cry: Освен по яз.Искър , къде около Перник и София на 70-80 км мога да хвана платика :?:
Ники за платика бегай на Челопечане,ама незнам за каквоти е тая платика...джапанки..Ама ти си знаеш
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

За да мога да кажа че И ПЛАТИКА съм хващал :lol: както вече си видял имам богата колекция от сладководни риби , само 5-6 по харни ми липсват , мамка им :evil:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

nikejo написа:абе хора по възможност по скоро и на по близко , не на 300 км от Перник Освен по яз.Искър , къде около Перник и София на 70-80 км мога да хвана платика
Ники ,около София я има на кариерите Челопечене/доста добре ,но малко е треден достъпа/и от скоро на Чепинци,но по дребни/има и някой изключения/.На Душанци също,но Искъра ни е спасението,има я много.А и доста места ,удобни за лагери,и за риболов,само да тръгне стабилно след забраната и ще и спретнеме един риболов за някой и друг ден.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”