Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

К'ва си хващал ???
Модератор: dantho.mihov
Re: К'ва си хващал ???
Колегата адаш много ми прилича на мене с тая платика.И аз ходя одавна за риба и не съм хващал още , а имам голямо желание
Даже някои каракуди на Пясъка взеха да ми се привиждат като платики ( от желание )
Май трябва да вземем да посетим Антон Ивановци с тебе 

TICA FAN
- Николай Неделков
- учете се от него
Имам един въпрос - как ще ме посъветвате. Да си взема другата седмица директен New Hunter 600 и след още една седмица и New Hunter 700 или да изчакам направо 2 седмици и да си взема New Hunter 700 и некъв посредствен фидер за начинаещи 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
За баса немач проблем. Стига да има желаещи,мога да спретна екскурзийка до Испания и да ви водя за този наистина трудно уловим хишник,говоря за басовете над килограм,придружени с много добри екземпляри бияла мряна. шаран,щука, сом,бяла,каракуда,лин,пъстърва,мряна-бяла,черна,и мн..други.imitev72 написа:А иначе аз искам Марлин ,Меч ,Басс и мн.др. в чужбина![]()
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- разбира нещата
Колега ако искаш платика яз. Жребчево е мястото.

Последно промяна от BZI на Чет Мар 20, 2008 9:54 pm, променено общо 1 път.

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Да земе три пръчки или три пички, че нещо не моем да вденем,на риба ли ша одите или....5кила написа:че аз цело лето сьм там бе пич....с митев едва тая година се поопознахме инак-место колко исксаш има при мен..и камина...nikejo написа:Много ми далеко бе Митев , ама знаели се , току виж ми се появила работа някога в тоя регионИскам на рибаааааааааааааааааа , искам платикааааааааа , откачил съъъъъъъъъъъъъъъъъъъм
кой не се е обадил-той не е дошел
зимаш три пички и айде на морето...чудна дискотека има в шабла,па ако мрьднеме до добрич...ехеей
![]()
![]()
![]()

- Николай Неделков
- учете се от него
абе хора по възможност по скоро и на по близко , не на 300 км от Перник
Освен по яз.Искър , къде около Перник и София на 70-80 км мога да хвана платика 

-
- разбира нещата
[quote="nikejo"]абе хора по възможност по скоро и на по близко , не на 300 км от Перник
Освен по яз.Искър , къде около Перник и София на 70-80 км мога да хвана платика
[
Яз. Душанци, само че е малко рано.

Яз. Душанци, само че е малко рано.

nikejo написа:Имам един въпрос - как ще ме посъветвате. Да си взема другата седмица директен New Hunter 600 и след още една седмица и New Hunter 700 или да изчакам направо 2 седмици и да си взема New Hunter 700 и некъв посредствен фидер за начинаещи
СЪВЕТ - вземи една стограмка и не я изтървай , няколко пъти

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Около София комай нема никъде платика. 

- Fishing_Fan
- разбира нещата
някъде у форума имаше тема за платика на софииска баластриера май ставаше дума за Челопечене или Негован
SONY,изчакай малко да се стопли и право в с.Ръжево Конаре на сепарацията и платики колко щеш.е няма много трофейни екземпляри ама поне ще спрат да ти се превиждат.а забравих,мяткаш на кус кус.това е от мен дано съм помогнал.SONY написа:Колегата адаш много ми прилича на мене с тая платика.И аз ходя одавна за риба и не съм хващал още , а имам голямо желаниеДаже някои каракуди на Пясъка взеха да ми се привиждат като платики ( от желание )
Май трябва да вземем да посетим Антон Ивановци с тебе
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- новобранец
Много хубав язовир,имаше много хубава(голяма)платика,шаран,костур,бяла риба.Но и там много мрежи. Несьм ходил от 6-7 години,и не знам в момента как е.BZI написа:Колега ако искаш платика яз. Жребчево е мястото.

- CERRUTI
- сериозен играч
Ники за платика бегай на Челопечане,ама незнам за каквоти е тая платика...джапанки..Ама ти си знаешnikejo написа:абе хора по възможност по скоро и на по близко , не на 300 км от ПерникОсвен по яз.Искър , къде около Перник и София на 70-80 км мога да хвана платика

- Николай Неделков
- учете се от него
За да мога да кажа че И ПЛАТИКА съм хващал
както вече си видял имам богата колекция от сладководни риби , само 5-6 по харни ми липсват , мамка им 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Ники ,около София я има на кариерите Челопечене/доста добре ,но малко е треден достъпа/и от скоро на Чепинци,но по дребни/има и някой изключения/.На Душанци също,но Искъра ни е спасението,има я много.А и доста места ,удобни за лагери,и за риболов,само да тръгне стабилно след забраната и ще и спретнеме един риболов за някой и друг ден.nikejo написа:абе хора по възможност по скоро и на по близко , не на 300 км от Перник Освен по яз.Искър , къде около Перник и София на 70-80 км мога да хвана платика
Всичко може,но не всеки го можe.