Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Оризари за перки
Re: На Оризари за перки
Браво за излета! Смятам и аз скоро да го посетя , че одавна не съм бил там.Иначе вчера наскубах някоя друга бабушка ама на Горна Махала.Айде наслука 

TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Веско,благодаря ти!Но да беше обяснил фокуса.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Само срещу бира на градска срещаbutnik написа:Веско,благодаря ти!Но да беше обяснил фокуса.

Верния път е най-къс!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
butnik написа:http://gallery2.deephorizon.net/v/butni ... 9.jpg.html

даваш десен бутон върху снимката и "Copy image location"

Ако си е ИЕ ... "копиране адреса на изображението" и получения адрес го слагаш между тези 2 -те "

драсни ако има някакъв проблем
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Muchas gracias!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Миналата неделя не писах,ядосах се,че не ми се постват снимките.По късно ще помоля някой колега да ми ги качи.Откакто смених компа и нещо се е....а.Днес отново там,култовите места заети от приятели.Илийката,Алекс и Ванката-приятел на Георгиев59.Настанявам се вляво от тях,приготвям захранка,Джаксън универсал,глина и бял,отделно кълцан торен червей с глина,с който ще дохранвам.Основна линия 0.16,с повод 0.10-Шимано Ултегра.Ловя с ваглер 8гр.Мило-фиксиран.Линия 1гр,дропер над вирбела и на 50см основна група.Ловя на 3.50м дистанция25-30 метра.Захранвам с 15 топки изстреляни с прашка.Времето променливо,вятър сменящ постоянно посоката.Извадих 4 каракуди двете над половинка,и доста перки.И куриоз,на дървото до мен закачен такъм с плувка и на куката хванат ПРИЛЕП
Стигнах го с кепа,имам го сниман.Вече е свободен,както и рибите които хванах.Целта ми беше да ловя каракуди,в противен случай перките щях да ги разбия.

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ето малко снимки от колегатаbutnik написа:Миналата неделя не писах,ядосах се,че не ми се постват снимките.По късно ще помоля някой колега да ми ги качи.Откакто смених компа и нещо се е....а.Днес отново там,култовите места заети от приятели.Илийката,Алекс и Ванката-приятел на Георгиев59.Настанявам се вляво от тях,приготвям захранка,Джаксън универсал,глина и бял,отделно кълцан торен червей с глина,с който ще дохранвам.Основна линия 0.16,с повод 0.10-Шимано Ултегра.Ловя с ваглер 8гр.Мило-фиксиран.Линия 1гр,дропер над вирбела и на 50см основна група.Ловя на 3.50м дистанция25-30 метра.Захранвам с 15 топки изстреляни с прашка.Времето променливо,вятър сменящ постоянно посоката.Извадих 4 каракуди двете над половинка,и доста перки.И куриоз,на дървото до мен закачен такъм с плувка и на куката хванат ПРИЛЕПСтигнах го с кепа,имам го сниман.Вече е свободен,както и рибите които хванах.Целта ми беше да ловя каракуди,в противен случай перките щях да ги разбия.

и един сгънат прът

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
-
- ще става разбирач
Браво ве Битник то риба не сотана в това Оризаре. Поздравления за пускането. След забраната ще мръдна да се пробвам и аз там. Възобнови ми интереса към Оризарето. А имам въпрос само там ли дава където се позиционираш или ги има рибите по цялото язовирче. Особенно ме вълнува инфото към циганската махала и кариерата.
butnika си ги усеща доста рибоците по Марица.Бравос!Ще се радвам някои път да направим един съвместен по Маричката да понауча това онова от майсторче като него 

TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Сони,Оризари на баластриерата.Труден е риболова там,иска познаване на местата,иначе риба бол.Каракудата търси тези места около плитчовете.А снимките които ми е постнал Maznislaw са от миналата неделя.Огънатата въдица ми е фидера.Т.е.всяка неделя сменям метода на риболов.За сега най-резултатен е риболова с щека ,но каракудите рядко влизат в обсега и.
бе незнам бол ли е рибата, ама е тоя каракудник го хванах ноември месец и за съжаление беше пълен с хайвер (?). мъчих блесните за щука ама само маломерки излизаха и ми писна, вързахме една на плувка да минава времето и ей я на кило и 600 показа кантара.

Аз по Марица ловя предимно с боло или мач.От фидер представа нямам.На Оризарето съм бил одавна и помня само , че скубахме много бабушки.Там на пиявица пробвал ли си за сом или кефал? 

TICA FAN