Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

!!!!!! БЪЛГАРСКИ ЕЗИК !!!!!!
Модератор: dantho.mihov
- edimi
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: !!!!!! БЪЛГАРСКИ ЕЗИК !!!!!!
обикновенно с"чесането" на езици става така..http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... a&start=15 ,
а за това че ни липсва или не отстояваме/все едно/ гражданска позиция е повече от ясно. Това е причината нещата да са такива и "избраните" да правят к`вото си поискат. И ще е така докато наистина НИЕ не ги махнем!! Но, една птичка......, та дори и две, три.....Нужно е ВСИЧКИ/или поне тези които все още сме в БГ/, без оправдания кой колко е зает или прочие, да го направим!!! Защото са минати всички граници..........
а за това че ни липсва или не отстояваме/все едно/ гражданска позиция е повече от ясно. Това е причината нещата да са такива и "избраните" да правят к`вото си поискат. И ще е така докато наистина НИЕ не ги махнем!! Но, една птичка......, та дори и две, три.....Нужно е ВСИЧКИ/или поне тези които все още сме в БГ/, без оправдания кой колко е зает или прочие, да го направим!!! Защото са минати всички граници..........
малиии, кеф, риба
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
-
- ще става разбирач
Какви са тия духовни пигмеи ?! Трябва да направим нещо,иначе това ще продължи до пълното обезличаване на нацията .Преди 20 години, Митеран каза че образователната ни система е най съвършенната, а сега сме на опашката.Такива като Вълчев , са за затвора .
И падащата звезда е била изгряваща .
-
- кандидат преподавател
Тя и моята реакция първоначално се изрази в най-отбрани попържни,дет ич не пасват за форума.За туй,пих бира,след което си рекох :"Не е за първи път,очевидно няма да е за последен,що да се абим ?"Значи,с други думи,винаги при тази избирателна система в лайнамента български ще попадат голям процент блюдолизци,дупедавци,ибрикчии,олигофрен европейци и пр.,които,или пък техните поклонници в БАН и разните институти,ще снасят от време на време по некоя такава гениална идея.Хубавото на такива идеи-проекти е,че на даден етап от лайноментарните бюрократични дебри /обсъждане в комисии,съгласуване със Сульо,Пульо,Пенчо,Генчо и брат им,първо четене,доработване,второ четене/отиват на майната си-директно у коша.Та и туй проекто-творение е за там.Не ми прилича на милиционерско - той Лапландеца е бил малък и не знае,че милицията немаше толкоз акъл.Доганчо пък е креатура на бившето ІІ-ро главно управление на ДС /контраразузнаване/и с дейността си срещу милите ни съседи-Република Турция,им е насрал толкоз гюбре,че не моат са изчисти и с още два-три Ататюрка,ако им се намират.Обаче в случая той няма нищо общо с идеята и не мисля,че тя има толкоз дълбок замисъл -да бръкне дълбоко в раната /исконният ни национализъм /.Мисля си,че туй е някой теоретико-корифей,дето го напъва отвътре да изврещи научно и глобализационно-еврозоново,с надупване на към Брюксел.Да га духат,бат Гойко ,а на всичките колеги-съфорумци -здраве и късмет.Наздраве!
-
- разбира нещата
Това само някой болен мозък го е предложил.В България да не се изучава български език ?!! Това е недопустимо според мен.Не стига,че им търпим глупостите ми сега и тва.Ако това стане някога лично аз излизам на митинг!Ако не стане с митинг ще правим бунтове и стачки.
Провалиха/хме държавата тотално.
Провалиха/хме държавата тотално.

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пумияри,друго нямам какво да кажа!А ние сме овце!До кога ще трае това сърце българско не зная?!Кога ще се вдигнем най-накрая и ще ги изринем като конски лайна?! 

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!