Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тлъсти уклеи 2
- daniel_g
- разбира нещата
Re: Тлъсти уклеи 2
Браво, браво - добри скумриики 

Не е много за завиждане всичко е дошло от фланелката
вижте рибата как се е уцъклила,събрала се е около него да му чете името,а той ги е хвърлял зад него да види от кой форум е

сега и аз ще пиша в успешни след някой друг ден,нали Сапуна ми поръча същата фланелка като неговата
Браво братле изпотрепал си ги

сега и аз ще пиша в успешни след някой друг ден,нали Сапуна ми поръча същата фланелка като неговата

Браво братле изпотрепал си ги

bravo sapune

Браво бе Митак, ти ме изненадА! Мислех, че с Шакира само амури и шарани ловите! Евала!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Старая се момчета!
Ама днес сам се прецаках,та пропуснах.Нищо,и утре е ден!
Успех и НАСЛУКА на всички Ви!!!
Ама днес сам се прецаках,та пропуснах.Нищо,и утре е ден!
Успех и НАСЛУКА на всички Ви!!!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Мина той "утрешния" ден!Пържа си уклейче и си пийвам ракийката в момента,доволен от днешното си похождение!
Поукъснях малко тази сутрин,но в 12 бях на същото място,същия екип,същата тактика.Захранка пакет NESSA уклей,пакет сухо мляко и кутийка пинки и бял.На момента скумриите взеха да влизат в живарника,но тази фиестата продължи само час,час и половина.Пасажите изчезнаха и се почна бой на червеноперката.Определено предпочиташе едър бял в комбинация с пинки.Посгъстихме захранката и я смъкнахме на дъното.Постепенно я изтегляхме към брега и около 15 часа вече 6-тицата ми беше дълга.Хубав и динамичен риболов с много добър резултат,постигнат при отвратително и променливо време.Количеството риба бе поне тройно на това от онзиден.Нямам си идея като килограми колко е-взех си само уклеите!А бе ето го в снимки:
Братлето

Всичко ловя аз!

Нормалния калибър

Кофти погода

В 18 и 30 обратно

И вече в къщи,малко преди тигана:

Ами с две думи и пет-шест снимки това е!Утре повече!
Поукъснях малко тази сутрин,но в 12 бях на същото място,същия екип,същата тактика.Захранка пакет NESSA уклей,пакет сухо мляко и кутийка пинки и бял.На момента скумриите взеха да влизат в живарника,но тази фиестата продължи само час,час и половина.Пасажите изчезнаха и се почна бой на червеноперката.Определено предпочиташе едър бял в комбинация с пинки.Посгъстихме захранката и я смъкнахме на дъното.Постепенно я изтегляхме към брега и около 15 часа вече 6-тицата ми беше дълга.Хубав и динамичен риболов с много добър резултат,постигнат при отвратително и променливо време.Количеството риба бе поне тройно на това от онзиден.Нямам си идея като килограми колко е-взех си само уклеите!А бе ето го в снимки:
Братлето
Всичко ловя аз!

Нормалния калибър
Кофти погода
В 18 и 30 обратно
И вече в къщи,малко преди тигана:
Ами с две думи и пет-шест снимки това е!Утре повече!

-
- и господ не е толокова добър
Голямо си месарче
И сега всичката тази риба ще я изедеш
Страшни сте,кефите 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- фен клуб-скобар
А бе ,ще се научи тойsnegk написа: Евала,усвояваш добре риболова на леко

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво тея тлъсти уклейки ги поцепи тея дни.Бая биричка ще се изпие с тях!Поздравления,а и като гледам няма какво да му овладяваш на риболова на леко резултата е красноречив! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн