Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Езерово
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Езерово
Krokibg написа:Защо се занимавате със простотий![]()
![]()
И кой ви разправя идйотщини че нямало риба и т.н.Риба има,но малко хора могат да я ловят.Като доидете на срещата,ще ви направя показно какво имам и какво нямам.Тези,дето пишете простотий,просто си го начукайте
![]()
![]()
Има извадени за няколко дни,доста шарани,от определени хора,по 2-3 кила,макар че още му е рано.И компетентните,дето знаят повече от мен за какво става въпрос,просто да си затворят устите.Така или иначе язовира ще го ловя заради големите толстолоби и многото каракуда за да освободя място за другите риби и да има кислород че е пренаселен.Но, то това не е ваша работа !!!
Да разбирам ли, че е твой язовира ? Изостанал съм с четенето във форума май

За бракониерите само слънчаци
!

-
- учете се от него
Колега , кажи нещо повече за толстолобите-ловил ли е някой на плувка или на пружини и какъв калибър са горе-долу.Какви са условията за спортен риболов
Поздрави

Поздрави

- krokibg
- учете се от него
Колеги,от както съм във форума,никога не съм писал нищо за язовира и нямам желание да го правя.Искам да ме извините,но клиенти си имам достатъчно и за големите усти да им кажа само че онзи ден имах към 70-80 човека които идват от години.Риба имам достатъчно и който може да лови - хваща,който неможе говори простотий.Само да уточня за някой колеги,да знаят че при мен на протеинови топчета риба недава,или по-точно рядко.Който си му знае чалъмите,си хващат достатъчно риба.Има и измикяри,които се възползуват от добрината ми че неги проверявам и си позволяват лукса да взимат повече от разрешените килограми,но някой ще изпищи като убодена камила някой ден,като ми падне пердето и ще ходи във болница.Тези дето ме познават/визирам Пловдивчани/знаят за какво говоря,защото и добрината и разбирането си имат граници.Гарантирам Ви че 90% от рибарите в България са мръфкари,дето само фризери сънуват и се чудят как да крадат.Вече съм напълно убеден в тези неща,защото го виждам с очите си за какво става въпрос.Като идвате при мен,си прегответе стара царевица и разни други видове домашно приготвена царевица за стръв или купешка,това са примамките.За толстолоба,имам по 18-20кг риби но несъм видял някой да лови.Може и да го ловят,и да крият рибите за да ги откраднат,защото разрешеното количество риба което давам за взимане е 2 бр Шаран до 3 кг
Каракуда и други плевелни риби,кой колкото може да извади,те са фри и всичко това срещу 10лв на човек/жените неплащат/.Толстолоб и сом не разрешавам да се лови по никакъв повод от клиенти и ако хвана някой клиент да го прави,ще си носи последствията.По време на срещата,нещата ще са регламентирани и бъдете сигурни че ще сте доволни от приятното прекарване.Ще можете да ловите всичко което го имам вътре и ще оставя на вашето съзнание да решите какво да правите със рибата
Ще може също така и да си печете и пържите на място.Надявам се че това е достатъчно за момента,което ви казах.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Ей,така съм се надъхал за този риболов и тази среща,че идвам издържам.
За рибата ,Любчо е прав,който може ще хваща,който не ще гледа.
Аз от кои съм незнам 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- krokibg
- учете се от него
Анга,толкова много дребна риба има,че ако ще и на филе със гъби да и хвърляш на щуката,няма да вземе.Има извадени инцидентно до 10-14кг щуки,но рядко се хващат на въдица.На блесни са извадени тези риби.
- carp-stz
- научил се да хвърля
Куде бяха тея ГОЛЕМИ риби миналата година на 2 кръг на републиканското... 
15 отбора 4 дена ловиха шарани по 500г до 1кг...
Дано тая година няма кръг там че нз кво ще ловим...
П.Ц. Нищо лично към собственика...

15 отбора 4 дена ловиха шарани по 500г до 1кг...
Дано тая година няма кръг там че нз кво ще ловим...
П.Ц. Нищо лично към собственика...

- krokibg
- учете се от него
Има риби,като те гледам на снимката,по големи и от теб,но трябва да знаеш как да ги ловиш.Вие се гъзарете със разни протеинови топчета и глупости и ще ми хванете дядовия.Не знам точно какво си научил,но имаше извадени над 150 шарана,верно под нормата,но не ти ли минава през простата глава че дребния шаран е толкова много че изобщо големия няма шанс да стигне до примамката.Но затова се иска да си понаучил нещо за рибите през годините ако изобщо ти се отдава.И още нещо,защо не пишеш за предните състезания/кръгове /,че всички състезатерли на куп,са нямали и удар даже,не 150 риби.Така че ако имаш нещо да кажеш,давай да го чуя господин майстор шаранджия.Вземи да прочетеш нещичко за риболова и иди на курсове.Или най-добре ела на срещата на форума и аз лично ще ти покажа какви риби има и как ги хващам.Неси мисли че като ходя за сомове,неловя и шарани.Имам мой собствен рекорд 18кг,преди 10 години на малко шарково.Неси мисли също че като си купиш родпод,няколко класни макари,една квалитетна палатка и още няколко джажи като ракети и т.н,си най-големия майстор и познавач на този риболов.

Любе, не се нерви на младежите, такова е сега поколението - не изпитва респект и уважение към никого, даже към хора дето с много труд и две ръце са оставили нещо значимо след себе си. Удома чакат да им се сервира и отсервира, пък на водоема големия шаран сам да се закачи на въдицата.
Живот и здраве на срещата ще се видим стари и нови познати и приятели, да се наприказваме и повеселим, да се похвалим кой с нов такъм, кой с нов чалъм. Не вярвам някой да вземе риба, най-малко такива дето ще дойдем от другия край на България. Убеден съм, че какъвто е стопанинът - такава е и къщата, а за тебе съм чувал, че си сериозен и организиран мъж.
Живот и здраве на срещата ще се видим стари и нови познати и приятели, да се наприказваме и повеселим, да се похвалим кой с нов такъм, кой с нов чалъм. Не вярвам някой да вземе риба, най-малко такива дето ще дойдем от другия край на България. Убеден съм, че какъвто е стопанинът - такава е и къщата, а за тебе съм чувал, че си сериозен и организиран мъж.
- krokibg
- учете се от него
Павка,благодаря ти за хубавите думи
Само ще добавя,че първо съм ЧОВЕК,и тогава всичко друго.Мразя когато се преиначават нещата.имам хора които хващат доста сносни шарани до 7 кг и някой които нищо немогат да хванат макар че стоят до тези които хващат.Идват от години хора които си познават водоема и винаги си тръгват доволни от там !!! Хората никога няма да спрат да говорят глупости,но поне да казват истината а не да говорят неща които или неразбират или незнаят и т.н.Е,квото е това е,но аз да ги мина една ръка,че да ми олекне,иначе само едната страна когато говори а другата мълчи,ще вземе някой да повярва,което на мен неми харесва.Пожелавам обаче на шаранджията много успехи и да се научи че на нашите водоеми се лови по Български а не по английски тертип
Там ги хранят от години със такива лайна дето тепърва при нас навлизат и ще е нужно доста време и хвърляне на топки,докато се научи да ги яде нашия шаран.

-
- учете се от него
krokibg ,благодаря за изчерпателната ,покрай и други постове, информация. Нямах никаква представа за условията за спортен риболов на този гьол и за това попитах. Не знаех че при теб толстолобите са забранени , те са ми нещо като хоби последните десетина години-за хващане (на плувка или на пружини) и за на скара ,после ( задължително одрани , на неодран толстолоб кожата му мирише като на умрял циганин под мишницата).IDA написа:Колега , кажи нещо повече за толстолобите-ловил ли е някой на плувка или на пружини и какъв калибър са горе-долу.Какви са условията за спортен риболов![]()
Поздрави
- krokibg
- учете се от него

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Хайде сега колега Carp-stz кажини, ти кога пусна някъде едри шаранчета и амурчета някъде, където и ние бихме могли да половим като простолюдие..... а не като състезатели

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- фен клуб-скобар
И аз съм се убедил в това.Krokibg написа: Там ги хранят от години със такива лайна дето тепърва при нас навлизат и ще е нужно доста време и хвърляне на топки,докато се научи да ги яде нашия шаран.![]()
![]()
![]()
![]()
На един водоем трябва серизно хранене с топчета в продължение на много време за да свикнат шарковците с тях.
А на младите им дай нови технологии и им гледай сеира

-
- кандидат преподавател
Любо що им обръщаш внимание на тези дето само злобеят и мърморят , че няма риба(като не могат да си хванат)Мисля ,че информацията ти беше даже прекалено изчерпателна .Ако на всеки язовир има някой ,който да ти казва на какво , къде и как да търсиш рибата то тогава всички ще са майстори .Като не вярват , че има да постоят 1 седмица и само да гледат какво ловят хората и после да критикуват.Абе я майната им на мрънкащите.Ще видим на срещата кой го може.Аз не съм шаранджия ама на дирекното като има каракуда ми стига(това за мен е пофтата)Не им обръщай внимание и до нови срещи.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ