ГРЦКИ КОСТУРИ

Модератори: bobopeli, sapuna

Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: ГРЦКИ КОСТУРИ

Мнение от Nikola Polizovski »

ribarq написа:Браво колега :):):) На мен костура ми е една от любимите риби за хапване , особено този размер който си уловил .... като се одерат както трябва ...стават като чипс .. ммммм с едно шуменско ше си приляга много

:partyman: :partyman: :partyman: :D :D :D :D
:drinkers: на здраве колега,едни сфорумци ми обештаха че ште ме научат как се дере костур,(Емо ,Ивак и Крцата)докога да ве чакам :lol: :lol: :lol: ,всички го хвалите този одерен костур и чипса от кожата му,само аз не сам го пробвал.Но ште бде. :drinkers:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
emil
новобранец
новобранец

Мнение от emil »

nikola polizovski написа:
emil написа:Балканска простащина.При нас не може,ама при комшиите,давай да грабиме.Всички сме еднакви и не сме за Европата. :evil:
Не искам да хврлам обиди,но внимаваи с таиа просташтината .Никои не ти е виновен ако ти не можеш :lol: :lol: ,та какво сега,ште си завиждаме 8) .
Какво мога и не мога е съвсем друг въпрос.А това,че ти си ловил риба по време на забрана и то в чужда държава,говори само по себе си.
emil
новобранец
новобранец

Мнение от emil »

SONY написа:Какво го нападате човека.Има хора , които ни ловят рибата с мрежи и то в промишлени количества :evil: Заради тях няма риба по водоемите.Тях трябва да подгоним!
Ами докато има риболовци,които ловят по време на забраната и вие им аплодирате,ще има и бракониери и мрежи и т.н.
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Не давай акъл и не ръси обиди , че докато достигнеш риболовните постижения на Никола , децата ти ще имат внуци :lol: Мисля , че малко завиждаш , а и това което пишеш няма общо с истината. Сам можеш да се убедиш , че на някои водоеми може да се лови и през забраната , какво като е отишъл 1 път на такъв дето неможе . И още веднъж казвам : това е костур - убива повече отколкото ражда :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

Палите се на човека за няколко костура, а в една камара подобни теми за Гърция мълчите като пукали! Голямо лицемерие, брей! :evil:
All we are is dust in the wind...
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

emil написа:
SONY написа:Какво го нападате човека.Има хора , които ни ловят рибата с мрежи и то в промишлени количества :evil: Заради тях няма риба по водоемите.Тях трябва да подгоним!
Ами докато има риболовци,които ловят по време на забраната и вие им аплодирате,ще има и бракониери и мрежи и т.н.

Аз също ловя риба по време на забраната(каде ? тва си е моя работа ) ! Проблем ??? абе що не вземете да си гледате във вашите канчета най -накрая ! баси и възпитанието и чудото :smt021 :smt021 :smt021 :butthead: :butthead: :butthead:
emil
новобранец
новобранец

Мнение от emil »

Спирам,няма смисъл.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Ебати , за едни костури и ще го поядете човека. Добре е опукал толкова раирана гад. Никола да ти е сладка бирата с костуретата.
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Трябва да има глоба за пуснат обратно във водата костур , както в Австралия има за шараните(400австр.долара). Костура , както и слънчевката са северноамерикански пришълци и вредители от всякъде по отношение на ред други ценни видове , абсолютни унищожители на хайвер , личинки и малки рибки ( за разлика от щуката , европейския сом и бялата риба). Добре че поне първо се самоизяждат , до колкото могат , пък после останалото (костурите). Преди да почна да пиша по форумите всеки един малък костур заминаваше не обратно във водата , а зад мен , заедно със слънчевките , сега ги пускам и се чудя за какво....Ама така са уредени нещата "законодателно" :wink:

п.п. това е мое лично и неангажиращо мнение!!!
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

IDA не си хвърляй костурите като слънчевките :lol: Ако не си пробвал , апни един път и после цел живот само тая риба ще ядеш :lol: А с такава гад колко се пие :drinkers: :drinkers: :drinkers:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
planik
новобранец
новобранец

Мнение от planik »

Ники ич да не ти пука какво пишат :butthead: .Браво за улова! И ас често ходя в Гърция за риба това сериозно ли е за забраната понеже по велик ден сам там 5-6 дена.Миналата година по това време пак бях там но нищо не се чуваше за забрана
Изображение
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

planik написа:Ники ич да не ти пука какво пишат :butthead: .Браво за улова! И ас често ходя в Гърция за риба това сериозно ли е за забраната понеже по велик ден сам там 5-6 дена.Миналата година по това време пак бях там но нищо не се чуваше за забрана
Миналата година и аз ходих този период по двапати седмично,и беше си ОК ,но тази година маи са изнервени от наглото увеличаване на хората по водоемите им.И Грците не ловат,аз на това се учудвам.Забраната е сериозна.
Macedonia
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
emil
новобранец
новобранец

Мнение от emil »

planik написа:Ники ич да не ти пука какво пишат :butthead: .Браво за улова! И ас често ходя в Гърция за риба това сериозно ли е за забраната понеже по велик ден сам там 5-6 дена.Миналата година по това време пак бях там но нищо не се чуваше за забрана
Миналата година и аз ходих този период по двапати седмично,и беше си ОК ,но тази година маи са изнервени от наглото увеличаване на хората по водоемите им.И Грците не ловат,аз на това се учудвам.Забраната е сериозна.
Защо ли,вече има забрана? :roll:
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

emil написа:
Защо ли,вече има забрана? :roll:
Много написа за един ден :lol: :lol: ,да не се умори,за четири години си написал 5 мнениа ,а сега за една ношт вече 10 :rolleyes: :rolleyes: .Не се напрегаи толкова,не искам да те носа на душа :cry: :cry:
Macedonia
gazarcheto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от gazarcheto »

чудесен улов,даваи само така :lol: 8)
Ама толкова много риба ти казвам. Хвърлиш-вадиш, хвърлиш-вадиш. По едно време нямах време да хвърлям и само вадех."
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”