Ивайловград-закриване на сезона!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Ивайловград-закриване на сезона!

Мнение от man1966 »

Krokibg написа:Ман1966,бях взел тутраканката дето Динко я ползуват като има мрежи за обиране.По едно време отидох да търся Неделчо по язовира и спирах при него да се запознаем и да пием по бира.Ако си видял тутраканката да спира на брега,беше точно при него.Моите идиоти загубили ключа за джипа и се наложи да се кача със аудито без моята лодка и затова се опитах да влача със тутраканката.Вятъра обаче я въртеше както си иска и напуснах бойното поле - ВАЛАТ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Неделчо и компания се бяха подготвили много добре,но явно рибата се беше дръпнала и всички наоколо ловяха само червеноперки и костур.Дано след мен,да са хванали някоя риба,ако ли не,след забраната :lol: :wink:
Не те видях-бая далече от нас се пада Бат Неделчовия бивак,инак щях да ти звънна-и ний имахми бира :lol:
Ма нищо де -живот и здраве ще се видим всички.
Я елате рибенца при батко...
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Шантава работа стана тоя мой репортаж,компа засече наполовината,стана много късно вчера,отново температури но ето сега ще продължа,извинявам се предварително за прекъсването :oops: :oops: :oops:
И така след като разпънахме бивака който беше за образец седнахме изачакахме

Изображение

Изображение

Батьо се подготвяше усърдно със захранките

Изображение

Ето за тази красота човек си заслужава да живее и да троши луди пари :D :D :D

Изображение

но и до този момет сигнализаторите не издадоха звук,само телефона ми не спря да звъни,сега искам да благодаря на колегата Шумахер който ми донесе фервекс от Ст.Загора и ми върна малко надеждата живот,после се обади и колегата Рузбата и той дойде още в петък вечерта с неговия приятел Ицо,невероятни колеги и за риболов и за моабет и така се почна едно очакване на големия удар

Изображение

Изображение

След малко пустия му звук изпищя,о велики небеса,засечка и вадене от двеста метра разпъване,бяхме заложили на косъм,на кюспе със качамак от царевично брашно и пружини,звъна ми на кюспето на което бях сложил и торен червей и ето какво излезе
Изображение

Червеноперка мамка му и късмет вадена от 200м растояние и първа риба на новото оборудване направо си беше малко за ядосване но както и да е

Изображение

После пак затишие и очакване,тук искам да кажа на Барута за жилетката,че тя си е комплект към лодката тъй наречената СЕ ИБЕ :D
после пак релакс итака до вечерта до когато дойдоха Рузбата с приятеля си

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Ето го и Рузбата в разгара на вечерта

Изображение

Изображение

Изображение

и така до сутринтта нищо,единия колега като видя,че за цял ден не клъвна си тръгна рано сутринтта и след малко пристигна ей този велик човек който всички бели риби и сомове треперят от некго в язовира включително и бракониерите

Кроки,ооо небеса,най накрая да се запозная и с него,и той ми донесе фервекс за което и на него искам да благодаря,поприказвахме си малко даде ми няколко съвета за шаранжийските тайни,бихме по бира и си тръгна да троли за което вече той писа

Изображение

Изображение

През това време спретнах една въдичка за костур,да пробвам на червей,пък те почнаха да излизат по два по два :D :D

Изображение

Изображение

И така до вечерта само костури и то прилични,Рузбата и Батьо хванаха доста уклей и червеноперки и пак се продължи очакването за големия удар ей тъй

Изображение
Изображение

Изображение

Изображение

И така пак изкарахме и втората вече,на сутринтта в неделя бързахме да приберем всички цигании защото ако ни беше хванал дъжд щяхме да стоим до НС-3 и едвали щеше да се измъкнем от там.
Та затова пущам този репортаж в успешни дащото се запознах с много колеги от форума,стана една малка национална среща,хванахме и риба но дребна а за това за което бяхме утишли нямахме късмет но не всеки ден е великден,ще се пробва пак.
Дано ви е харесало репортажчето и ако някой от нас има какво да допълни сега ме е времето.
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

бат неделчо ти си пич кефиш ме яко :lol: :lol: :lol: :lol: друг път да фанеш големи риби
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Прекрасен излет! Представям си какви хууубавички спомени "завъдихте" от това рибомероприятие :smt023
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Nedeltcho Delev

Забравих да ви кажа,че за два дена нивото на водата се дигна с около три метра,там където държа червенопера вчера беше залято с вода и долу до язовира въобще не можеше да се върви без ботуши.
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Nedeltcho Delev написа:Забравих да ви кажа,че за два дена нивото на водата се дигна с около три метра,там където държа червенопера вчера беше залято с вода и долу до язовира въобще не можеше да се върви без ботуши.
Те това чупи на к...а главата де на Ивайловград-рязко се сменя нивото и после добре че носим кебапи... 8)
А бе батка ,ам че кат та гуедам на снимките/супер са/ май може и набори да излезем,па я та зафанах с батьо
Я елате рибенца при батко...
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt038 :smt038 :smt038 :smt038

Те на това му викам аз успешен излет! Риби всички сме виждали, но да се видиш и запознаеш с толкова колеги е нещо уникално! Представям си как сте си прекарали и тайничко ви завиждам, но ме успокоява факта, че до срещата остават 18 дни! Дяка брат, репортажа ти е супер и ти пожелавам да имаш поводи за още много такива!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Неделчо, уж си на Фервекс, а пък като гледам пред тебе има чаша с кехлибарена скоросмъртница :?: Ай оздравявай,че има- няма две НЕДЕЛИ до срещата-да не вземеш да караш там на чай и аспирин :!:
Nedeltcho Delev

grandal_331 написа:Неделчо, уж си на Фервекс, а пък като гледам пред тебе има чаша с кехлибарена скоросмъртница :?: Ай оздравявай,че има- няма две НЕДЕЛИ до срещата-да не вземеш да караш там на чай и аспирин :!:
Пепел ти на устата :D :D :D ама аз не се притеснявам нали сме при Кроки-лечителя,тъй ша му викам вече :D бях събрал толкоз фервекс,че беше повече от загранката :oops: ама върви и с ракия и смезе,ползвах го повече за разредител,ама без майтап такъв излет не съм правил до сега,на никой не му пожелавам това да отиде болен за риба,ама пестия му мерак кво не прави :D
Nedeltcho Delev

Колеги извинявам се пак но колегата който ми донесе фервекса е didopoli пак от Ст.загора :oops: :oops: :oops: то така се получава когато месиш едното с другото,ептен я забатачих :oops: :oops:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Браво брат,но ще трябва да си поговорим,невиждам големите шарани. :lol: Нали си шаранист :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

snegk написа:Браво брат,но ще трябва да си поговорим,невиждам големите шарани. :lol: Нали си шаранист :lol:
"Шаранист"-мераклия,разпъващ на 200м,стръв червейче и пружинка! :lol: :lol: :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

АААА не-СКАРАДЖИЯ със стръв кебапче и ракия :D
Nedeltcho Delev

Стига те де :oops: той кат са включи и Рузбата тогава ша видите :shock:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Браво батка, радвам се за добрия излет , като гледам рибата не ви е липсвала май :lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”