Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Моля за съвет - около ВАРНА по време на забраната
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Моля за съвет - около ВАРНА по време на забраната
Колеги ще ме посъветвате ли на Николаевка къде да застана /до сега като съм ходил съм заставал срещу гората/ дали по в началото на язовира или по - навътре, има някаква разлика? Този път вече мисля да намина през почивните дни ако е хубаво времето!
- old navy
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
bobimax има едно много хубаво местенце 50-100 метра преди хижата,но това беше преди не съм ходил там от 2 години и незнам как в момента...радвам се ако съм ти помогал. 

Живеи за удоволствието,защото си се родил от него!
Kогато прочетох за вредата от алкохола,спрях да чета!
Kогато прочетох за вредата от алкохола,спрях да чета!
-
- научил се да хвърля
Благодаря за съвета old navy!
Поколебх се дали да отида на Николаевка или на Венелин и направих грешката да отида на Венелин
Много зле се оказа там работата.Уж излизал шаран ама за цял ден само два шарана изкара един човек до нас.Общо взето 8 броя дребни таранки - и при това бяхме трима !!!!.10лв е входа и рибата не се плаща,но според мен не си заслужава.Ако някой мисли да ходи там да го има в прредвид.Мина някакъв /явно местен/,и каз че хвърляли амониева силитра/ако се не лъжа/за да не кълве.Незнам дали е вярно ама ич не кълвеше!!!
Другият път съм на Николаевка и ще пробвам да застана на това място!!!Благодаря отново за съвета
Поколебх се дали да отида на Николаевка или на Венелин и направих грешката да отида на Венелин

Другият път съм на Николаевка и ще пробвам да застана на това място!!!Благодаря отново за съвета

Пробвай на Пчелник - пак е 10 лв.,но рибата се плаща.Много съм доволен, понеже водих братовчед ми - лапето е на 12 г. и си беше истински кеф за него. В събота бях, а после в понеделник следобед ми беше 6ти път. Додох си бележките - 5 бр., жената ги скъса и ме пусна FREE. Посъветваха ме да мина през с. Горен чифлик - така се минава само по асфалт и не е проблем с дъжда. Пусках главно за таранка за тъщата
! Нека се мъчи гадта да я чисти. Взех и тия 2мата шарковци. Наслука колеги!