Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

И ловец съм, и рибар съм
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: И ловец съм, и рибар съм
Добре дошъл при нас,колега
Няма да съжеляваш,че ставаш ловджия.От 20 години съм и ходя често на ловни излети.Хубавото е,че когато почва истинския лов,истинския риболов приключва-като календарни месеци
Така успяваш да съчетаеш и двете хобита.Да му мислят само близките ти-мнооого рядко ще те виждат през почивните дни 

- rino712
- ще става разбирач
Наслука в новото хоби.И ако решите може ви проведа 1 курс по стрелба
.

Wild fur Schnuren!!!
-
- сериозен играч
Успешно изкарване на изпита!Щото както нямаме войска,вие ловджиите сте ни скритата армия-ако не дай си Боже стане нещо грабвате чифтетата и на първа линия.Доколкото съм чувал редовните ловци са към 120 хиляди 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Е аз не сам ловец,но една работа да споделиа с вас ловците,па ако има некои да ми даде савет-приемам.
Именно башта ми намерил в двора на уикенд кштата две малки заичета-диви.От една седмица ги гледам в кшти,давам им млиако от шише като на бебета,зелка,тревичка ...
Кво друго да направиа за да преживеат.Засега са много мили,живи и питоми.
Поздрави.
Именно башта ми намерил в двора на уикенд кштата две малки заичета-диви.От една седмица ги гледам в кшти,давам им млиако от шише като на бебета,зелка,тревичка ...
Кво друго да направиа за да преживеат.Засега са много мили,живи и питоми.
Поздрави.
Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Като поотраснат малко и ги пусни! 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
...в тенджерата под налягане!sapuna написа:Като поотраснат малко и ги пусни!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
Някой някакви идеи как и с какво да се готвя за теоретичните изпити, които наближават? Линкове към теми, помагала, филмчета? 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Учебникът е "Млад ловец"-издание на ИК "Наслука" - бул. "Витоша" 31 - 33, София.
Можеш да си го поръчаш от в-к Рибар.На последната страница има данни за много литература!
Ако не го откриеш,ще се разровя из библиотеките в стария си апартамент и ще ти го изпратя!Но все пак е учебник от 1992г.
Можеш да си го поръчаш от в-к Рибар.На последната страница има данни за много литература!
Ако не го откриеш,ще се разровя из библиотеките в стария си апартамент и ще ти го изпратя!Но все пак е учебник от 1992г.

sapuna написа:Учебникът е "Млад ловец"-издание на ИК "Наслука" - бул. "Витоша" 31 - 33, София.
Именно. И аз го имам ако ти требе, ама е от 1995, а го променяха после.
Има го по ловните магазини .
Въпросите са дословно по него, други материали не ти трябват, само го назубри и си готов.
И тренирай за практичния....
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- GODzillata
Много са ви детски спомените!
Благодаря все пак!
НО!
- Открих, че в днешно време се чете "Книгата на младия ловец" от Книги за нежни души 

НО!

- КИРО
- Обратна връзка:
Адаш,въри да гърмиш панички,че както разбрах от шурито/миналата година стана авджия/,там му бил най-големия зор.Иначе късмет на изборите,оппааа-изпитите.
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Ей ма на и мене! И аз съм с двойно хоби! И аз като теб бях 90:10(рибар-ловец), ама след като вече имам 3г. ловен стаж(изпълнен с много емоции и незабравими преживявания) нещата май, май започнаха да се изравнявати вече клонят 60:40
-
- ще става разбирач
Айде и аз да се вкляча, нямам билет за ловец, нямам ловно оръжие , но ходех преди доста време по гори и полета в БГ, гледах и дебнех животни, понякога правих снимки и когато пожелаех да ям дивеч си ловях по мои си начини.Познавах дивеча много добре в някои райони и обикновено ходех сам или с малка група приятели.Така правех и с рибите.Доста животни бастисахме, но се случиха лоши неща при които загина човек и бях свидетел на „първа линия„.След тази случка убийствата на животни неми допадат никак.
Едно съветче от мен, сменете пушкалата с камери , стига трепане, няма смисъл, вие не уважавате живота по принцип, защо някой да уважава вашия !
Едно съветче от мен, сменете пушкалата с камери , стига трепане, няма смисъл, вие не уважавате живота по принцип, защо някой да уважава вашия !
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Винаги се изказваш където ти падне,ама този път въобще не е на място!!!Ако толкова обичаш Българската фауна и флора,да си бе стоял в България!!!
-
- ще става разбирач
А, по добре далече , че ако си бех седял на селу , май , май ще изпапкаме и флората и фауната,та и в Гръцко ке идемsapuna написа:Винаги се изказваш където ти падне,ама този път въобще не е на място!!!Ако толкова обичаш Българската фауна и флора,да си бе стоял в България!!!