Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

село Езерово- язовира НС-3
Модератор: dantho.mihov
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Re: село Езерово- язовира НС-3
Отцепвам на 2-ри към обяд , някой ако има нжда от ескорт да звъни да го подбирам от някъде около Пловдив/Асеновград
0899286865 Иван
0899286865 Иван
- велчев62
- ще става разбирач
Митака е пуснал карта,но искам да предупредя,че тези които идват от Ст Загора,да не хващат най прекия път,който е от Чирпан,Зетьово,Скобелево за Езерово,защото е разбит много.
Моя маршрут ще е до Поповица и от там до Езерово
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Същото ме посъветва и НД преди малко!Мерси и на двама Ви!велчев62 написа:Митака е пуснал карта,но искам да предупредя,че тези които идват от Ст Загора,да не хващат най прекия път,който е от Чирпан,Зетьово,Скобелево за Езерово,защото е разбит много.

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Това същия ли е път:Плодовидово-Градина-Първомай-Бяла река-Езерово или греша 

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Пичове аз съм от Чирпан ,,,,,,не минавайте по пътя Чирпан-Скобелево мн. лош е пътя моста на Марица е затворен ..перкайте през село Плодовитово-Парвомай мн.добър пътя.....за тези които идват от Ст.Загора другите си знаят.....sori..че няма да съм с вас ама другият път
...аре весело изкарване

ВАЖНО!!!
Преди малко говорих със Кроки/налива с ракия яко/та каза който пристига на язовира да се записва/неразбрах къде защото телефона прекъсваше/кой гога е пристигнал,име и адрез и кога си е тръгнал защото наградата ще се дава в последния ден от състезанието и трябва да се знае кой кога е пристигнал и кой гога си е тръгнал,нещо такова,телефона му доста прекъсваше и не можах да разбера добре.
За пристигането съветвам който идва от София да кара Пловдив Свиленград,а тези от северна България и черноморието-Ст.Загора-Димитровград-Пловдив,който не знае пътя да ми звъни на телефона-0885 887 929
Желая ви успех на всички,утре още ще съм в Д-град и мога да ви насочвам.
Преди малко говорих със Кроки/налива с ракия яко/та каза който пристига на язовира да се записва/неразбрах къде защото телефона прекъсваше/кой гога е пристигнал,име и адрез и кога си е тръгнал защото наградата ще се дава в последния ден от състезанието и трябва да се знае кой кога е пристигнал и кой гога си е тръгнал,нещо такова,телефона му доста прекъсваше и не можах да разбера добре.
За пристигането съветвам който идва от София да кара Пловдив Свиленград,а тези от северна България и черноморието-Ст.Загора-Димитровград-Пловдив,който не знае пътя да ми звъни на телефона-0885 887 929
Желая ви успех на всички,утре още ще съм в Д-град и мога да ви насочвам.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
от София си карате и подминавате всички табели за Пловдив и Свиленград без да ги поглеждате
и си перкате само магистралата към СТ. Заразагора след около 25-30км. Има новопостроена Бензиностанция ОМW, десет метра след бензиностанцията има одбивка Плодовитово, следва Мирово и още едно село дето го минавам бърза и не му знам името! Като минете трите села излизате на разклона на Поповица и Първомай, Бяла река
В селото Бяла река има сервиз и Бензиностанция където има табела Езерово
Следва 6 км. надупчен съвременен път
В селото Езерово има мост \миниатюрен\, там се завива в дясно.... 50м. черен път, две дупки и започва Бетонен път до стената на язовира
Там ви посреща РАПАЛКАТА, удряте му по един зад врата и питате за Любо
Ако ви посрещнат здравеняци... правете се, че не ги виждате и търсете гъби докато си тръгнат
успех
Не забравйте че през плодовитово пътя е супер не скасявайте с 5 километра

Не забравйте че през плодовитово пътя е супер не скасявайте с 5 километра

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- фен клуб-скобар
Е тука умрях от смяхAL KAPONE написа:
Там ви посреща РАПАЛКАТА, удряте му по един зад врата и питате за ЛюбоАко ви посрещнат здравеняци... правете се, че не ги виждате и търсете гъби докато си тръгнат
успех

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ал капоне колега по занаят и хоби!
Ето тук няма ли одбивка за Първомай или трябва по оказаният от теб маршрут да се пътува?

Ето тук няма ли одбивка за Първомай или трябва по оказаният от теб маршрут да се пътува?

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Сря Апр 30, 2008 8:56 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн

Капоне предлагам да вземеш първа награда за опътване,напрау ма разби който обърка пътя не става за рибар!!
Вече нееам думи,напрегнат съм,нямам трезви мисли,край,пия още едно и повече нищо нема да пиша напрау са ушашавих

-
- фен клуб-скобар
Отбивката не е при Първомай ,а при Бяла река.Paublo_Eskobar написа:Ал капоне колега по занаят и хоби!![]()
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
За тези които нарушат маршута има изненада
Огромна
Сега сериозно... това е най лекия път без нито една дупка малко движение! не съкращавайте пътя както е по карта.... това със всичките села както съм ги изредил от бензиностанцията се взима за 20-25 минути ако караш със 100-120км. другия път се кара с 10км. в час заради кратерите и съкръщаваш 5-6 км. за какво.....

Сега сериозно... това е най лекия път без нито една дупка малко движение! не съкращавайте пътя както е по карта.... това със всичките села както съм ги изредил от бензиностанцията се взима за 20-25 минути ако караш със 100-120км. другия път се кара с 10км. в час заради кратерите и съкръщаваш 5-6 км. за какво.....
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Добре де Капонски , тва по картата не е ли баш патот за Туркестан бре
Не друго , не че съм го минавал скоро ( от около Нова година ) , ама тогива си беше идеален
nikejo , ако питаш мене ( добре че ще съм за малко и никой не ме пита
) , с тия срЪбе къде си рекъл да понесеш , то според мене патот е - караш , караш и кат видиш табелата Бургас свиваш у уево 

nikejo , ако питаш мене ( добре че ще съм за малко и никой не ме пита

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- AL KAPONE
- кандидат преподавател