was ist das 2 ? Към Павката & Мунча !

Модератор: sestrata

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: was ist das 2 ? Към Павката & Мунча !

Мнение от Павел Иванов »

Китайски вариант на Йо-Зури Кристал . Дали и кат ще работят май само ти можеш да кажеш защото при тех е малце лотария - един арбайтен друг не , с две думи всеки е уникат сам за себе си ! Ама тройките със сигурност ще требва да сменуваш :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Павел Иванов написа:Китайски вариант на Йо-Зури Кристал . Дали и кат ще работят май само ти можеш да кажеш защото при тех е малце лотария - един арбайтен друг не , с две думи всеки е уникат сам за себе си ! Ама тройките със сигурност ще требва да сменуваш :wink:
Здравей Павка :)
Давам още малко информация за воблерчетата: купувани са от УСА и братлето каза, че били изложени с марка "Сторм" (ако си спомням добре) в тамошната бакалия :lol: :roll: Беше ми ги пратил без опаковки, но все пак не ми мязат баш на "Сторм"-ове... Куките им обаче са невероятно остри и здрави! Понеже ги бях получил по времето, когато тепърва започваше да ми харесва да замерям рибите с подобни пластмаси, отначало хич не ми харесаха - никаква игра при равномерна проводка :? В последствие, незнаейки що значат думи като "туич" или "миноу", взех да ги сецам :lol: как ми падне, в следствие на което воблера придоби малко по-приятен вид и даже ми хвана една бяла рибка ;) Оттогава обаче ги зарязах и повече не съм ги пробвал... Сега, като се нагълтах с теория и вносни думички :lol: :lol: , ми се ще да пробвам дали онази бяла рибка е била случайност или воблерчетата са наистина сполучливо орУжие за тях ;)

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Stefko написа:.... отначало хич не ми харесаха - никаква игра при равномерна проводка :? ...

Да бе никаква ! А клатенето кат на пиан търмакчия за кво го имаш :roll: Стром викаш :roll: Иначе че са от УС съм сигурен :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Павел Иванов написа: А клатенето кат на пиан търмакчия за кво го имаш :roll:
Тогава това клатене го нямах за нищо, изглеждаше си ми като най-обикновен пън у водата :lol: Сега съм склонен да мисля, че точно това едва доловимо лъкатушене ще ми върши работа в някои ситуации :roll: Абе ще видим...
Просто ми беше интересно да узная със сигурност марката на воблерчето - ей така от чисто любопитство ;)

Поздрави!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
anonimen
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от anonimen »

мен ми мязат на ривар2сии
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”