Дата на производсво???

Модератор: sapuna

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Дата на производсво???

Мнение от CERRUTI »

Иван Григоров написа:Преди,известно време маи Сапуна пусна тема с една корда от 80 и някоя година :wink:
Аз мисля че щом не се е използвало значи става,като ново трябва да е :oops:
Моето мнение е не е важна датата на производство а начина на съхранение ето една антика(първото ми влакно,беше в комплект с пръчка и макаричка подарък от бащами)от 80 и някоя година е(по големите колеги могат да го датират)досега съм го държал само в шкаф,без слънчева светлина,на нормална влажност и температура.Мога да кажа че качествата му са се запазили на 100%,цветовете също(тое цветно)
Изображение Изображение
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

То е от преди китайската ера на DAM , затова!!!! Не че качествата са се запазили 100% , ама като всичко немско са ги изчислили за още един райх :D :D :D
Изображение
stocher
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stocher »

Здравейте,колеги!Моето мнение е ,че сегашните влакна и в мавзолея на Георги Димитров(дето го бутнаха) да ги държиш, пак не моиш ги спаси! :D :D :D
Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бат Неделчо,моя скромен съвет е да си вземеш за тази година влакно,модел 2007-2008 :idea: :!: :idea: Пробваш на място със възел/както каза един колега по-горе/ :!: :idea: :!: :idea: И накрая,тази процедура я прави всяка година,и ти гарантирам че късане вече няма да имаш никога,само ако не си закачил подводница или да мине Батьо ти със фаса или ножицата.Има много добри 2007-2008.Ако много ти трябват и си си приготвил пари,ще те водя да си купиш до Пловдив :idea: :lol: :lol: :lol: :wink: И накрая,на вниманието на всички които незнаят :idea: :idea: :idea: Има каталози на почти всички големи производители във всеки уважаващ себеси магазин :!: :idea: Има във тези каталози,всички видове корди модел 2007-2008 които се продават във момента и винаги можете да поискате каталога и да направите съпоставка със това което предлагат в магазина.Мислете преди да платите,че после е късно когато навиете кордата :idea: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”