Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

Шаран на скара
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Re: Шаран на скара
Ям всичко което мърда и шава,стига да не мирише.Още съм си жив и здрав и се надявам дълго да бъда.Ям змий,котки,кучета и ако се наложи да оцелявам и човешко ще ям,и то сурово
Да ти кажа,човека си е умрел от разни други болести които са свързани със гените им.Чукат се като свраки,братя и сестри,братовчеди и братовчедки,само и само да си прехвърлят семеините пари един на друг и да стоят във фамилията.Нито щуките са виновни,нито други фактори,освен тези които описах.Затова и пуснаха араби,негри и други такива,както и наши да ги чукат и правят бебета та след няколко десетилетия да им се оправят болните гени със нова и здрава кръв каквато е и нашата.Заеби щуките,отровите и радиацийте и вземи да пишеш и мислиш по-позитивно за нас и българия,че въртиш-въртиш и пак някоя глупост истърсиш за нас.Няма да са плашиш,ще ни има и след тях,повярвай ми
нито са сърцати като нас,нито са склонни да оцеляват във екстремни ситуаций и плачат като убодени камили при най-малката трудност или проблем.Що се отнася до това че човека се изпедерасил,то повярвай ми доколкото знам,там повечето сте обърнали резбите,къде от студ къде от болни щуки,къде от алкохол,то няма как да изредя всички фактори.Ти си по-близо до тях и си знаеш защо е така

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!