Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Мнение за надуваема лодка Fish Hunter
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- dunedanetz
- научил се да хвърля
Re: Мнение за надуваема лодка Fish Hunter
Колеги, в няколко сайта влязох, навсякъде пише, че от Sea Hawk ІІ ще имат чак след 25 Август. Дали знаете къде мога да си я взема сега или към началото на следващия месец? И това ли е актуалната цена - 325 лева, или може да се вземе за по-малко пари.
Също така къде освен от Томаксшоп може да се вземе Fish Hunter 250 на по-изгодна цена, защото верно надуват яко цените тия келешчета. В сайта на Севилор Fish Hunter 250 струва 120 USD - е, това е цената за дилъри, ама представете си какви надценки дупят нашите родни търговци, мамините хубавци! Реалната цена на тая лодка е не повече от 250 лева, а те я дават за 320. Не си събирам парите зад блока по земята, проучване му е майката. Та ако знаете от къде мога да си взема ЧИСТО нова лодка от един от горните 2 модела на по-прилична цена да свирка. Няма значение дали онлайн шоп или истински магазин. Много ще съм благодарен.
Също така къде освен от Томаксшоп може да се вземе Fish Hunter 250 на по-изгодна цена, защото верно надуват яко цените тия келешчета. В сайта на Севилор Fish Hunter 250 струва 120 USD - е, това е цената за дилъри, ама представете си какви надценки дупят нашите родни търговци, мамините хубавци! Реалната цена на тая лодка е не повече от 250 лева, а те я дават за 320. Не си събирам парите зад блока по земята, проучване му е майката. Та ако знаете от къде мога да си взема ЧИСТО нова лодка от един от горните 2 модела на по-прилична цена да свирка. Няма значение дали онлайн шоп или истински магазин. Много ще съм благодарен.

-
- научил се да хвърля
здравейтеIvak написа:http://www.balkanboats.com/productdetai ... =20&id=121
Колега, ако не си я взел препоръчвам ти силно да си вземеш тази или по горния модел.
Плата е с вградена оплетка и е доста по дебел от тази която си харесал. Ползвах 2 години така и бях мноооого доволен
под"по-горния модел"- Intex Mariner ли имаш впредвид?
незная какво да купя с бюджет за лодка около 500-600lv.
ще съм благодарен ако ме посъветвате!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Докторе,за морето ли ти трябва ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
надявам се и на моренце да мога да я ползвам,като е по-тихо де,ше не съм много"морски вълк".повечко от буните маам.пък и си имам дискова херния и гледам да се пазя(уж),че след всеки риболов съм два дена реанимация.КИРО написа:Докторе,за морето ли ти трябва ?
основно за язовирите-да храня и разпъвам.
поздрави и благодаря!
Някой може ли да ми каже дали от лодка с надуваемо дъно може да се хвърля блесна(да се изправям)?