Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

D.A.M
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
Re: D.A.M
Поразгледах сегашния сайт на Орозов(специално за прътите) , нищо общо с едновремешния сайт и каталога на ДАМ. Това обаче , което ме накефи е че този мач по-долу все още го има:
http://www.orozov.com/rods_in.php?id=1& ... e=1&tip=24
Удароустойчив , гръмотевичноустойчив , тухлоповдигач и убиец на шарани-сгъва се от дръжката нагоре
Сигурно и той се прави в Китай , щото на времето беше 75 лева , а тия двуколенните дето писах по-горе по 45 лева , но са си ДАМ-отвсякъде. Прави ми впечатление че параметрите- тегло 300гр. , брой на водачите , а и самата пръчка са си същите. Имам и точно такъв мач , с тези параметри , само че е на ТРАБУКО (има го в галерията). БАЛЗЕР също ги произвеждаха, сега не знам. Няма по големи дължини от 3.90 , ама то не е и нужно
Горещо го препоръчвам , особено за риболов на шарани и в гадно време 
http://www.orozov.com/rods_in.php?id=1& ... e=1&tip=24
Удароустойчив , гръмотевичноустойчив , тухлоповдигач и убиец на шарани-сгъва се от дръжката нагоре

Последно промяна от Бачо Илия на Чет Май 22, 2008 9:37 pm, променено общо 1 път.
- CERRUTI
- сериозен играч
INCUBUS никой не отрича марката или оспорва качествата.На мен ДАМ ми е любимата марка,първата въдица ми е ДАМ от 85-6година,макарата я ползвах до миналата година!!!пръчката е здрава но не я ползвам защото вече ми е малка,а кордата ето я: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... a&start=15INCUBUS написа:Дали е Орозов,некой дрът китайчуга или фалирал и преродил се икономически германец,се тая.Правят страхотни неща и в днешно време.Имам както макарка-майка-героиня на 3,5 години некомпетентна и безмилостна експлоатация,така и един прът-убиец 4 метра,акция 10-40 г,идеален за рекордни хвърляния на 30 г бомбарди.Та мисълта ми беше да не праим пълно отрицание на никоя марка-сичките завалиики има място под слънцето.Ич не е демократично да има само Дайбъ ил Шуману.
Дори в момента ползвам един Дам куик на 8-9години и нямам намерение да го сменям........
Но това което продава Оризов не е този ДАМ!!!

-
- научил се да хвърля
павле,МОЕ да се АБИШ оште дълго време ако искаш,ама човека си е прав...D.A.M си е D.A.M и винаги ще бъде и винаги ще съществуваПавел Иванов написа:Пич това за което обикновенно си правя труда да се абим да тракам по клавиатурата обикновенно съм сигуренicko написа:Защо пишете простотии щом не сте сигурни?Виж на Черути мнението си е меродавно отсекъде , личи си дизайнерският поглед
![]()
пп - icko , от каталога чрез дирекна поръчка от Джърмани ли си пазаруваш ДАМа или от БГ

и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Пич , още си пазим една "черна пантера" на 2.10 и един Куик на петнайсетина години от сантимент
Сегашните им боклуци под форма на макари съм купувал за подаръци и после мъ е било срам че съм подарявал таквиз чудесии
Нема такова чудо ( е има де ама кат гледам па на тия чудеса как Ава Шиба , Тебен и пр. колко почитатели има нема да конкретизирам ) къде толкоз да пресуква влакното , да праи таквизи красотни бради и пр.
Доуточнявам - иде реч за спинингов риболов
На пружинката за каракудка квот и да и сложиш се е добре 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- новобранец
butnik написа:Който не разбира, ДАМ си избира
Какво искаш да кажеш,че не ти харесва марката ли.
- Павел Иванов
Според мене иска да каже че не харесва това което се предлага у нас т марката
пп - да имам на къдравият от Нови Искър логиката начи
пп2 - на некой да му прави впечатление от кога е последната продукция от тъй нареченият каталог за 2008г. на ДАМ
Не друго ами кат се прегледа малце по-убаво и се вижда че последният продукт го има от точно две години след раждането на последният капацитет по темата а именно от 1994г.

пп2 - на некой да му прави впечатление от кога е последната продукция от тъй нареченият каталог за 2008г. на ДАМ

Павел Иванов
Павел Иванов
- CERRUTI
- сериозен играч
Днес бях на Илиянци и разглеждах риболовните магазинчета и се сетих от тази тема че Оризов има щант в Мола"Илиянци" и реших да го поразгледам,има добри неща и някои по евтини от на други места,съответно някой неща пък бяха по скъпи от други места....
В крайна сметка си харесах една макаричка за фидерчето и я взех,сложих и POWER PRO от "оригиналното" и заспа на пръчката:

Реди влакното добре,с 2лагера(нарочно не взех с повече)като цена е 33-4лв.в ръцете ми я чувствам добре но ще я видиме на полеви условия на 01.......
В крайна сметка си харесах една макаричка за фидерчето и я взех,сложих и POWER PRO от "оригиналното" и заспа на пръчката:

Реди влакното добре,с 2лагера(нарочно не взех с повече)като цена е 33-4лв.в ръцете ми я чувствам добре но ще я видиме на полеви условия на 01.......

-
- новобранец
Честито колега.Големи да ги вадиш с нея. 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
ДА,щом конусно нареждане е добре,съгласен съм.Значи,дълги години съм имал риболовен магазин,освен това ремонтирам макари и въдици,за това пиша,че марка ДАМ и Корморан за мен не съществува а пък вие си ги ползвайте със здраве.Мнооо дълга тема ще бъде ако им пиша слабите места.Само един риболовец който ги излага на екстремни условия ще прецени за кво иде реч,и Павката Иванов поради това си врътка Дайвички.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
Павел Иванов написа:Според мене иска да каже че не харесва това което се предлага у нас т марката![]()
![]()
![]()
пп2 - на некой да му прави впечатление от кога е последната продукция от тъй нареченият каталог за 2008г. на ДАМНе друго ами кат се прегледа малце по-убаво и се вижда че последният продукт го има от точно две години след раждането на последният капацитет по темата а именно от 1994г.
![]()
![]()

-
- научил се да хвърля
за корморана напълно те поткрепям(скъпи с много отклонения),а за DAM вече изчерпахме тематаbutnik написа:ДА,щом конусно нареждане е добре,съгласен съм.Значи,дълги години съм имал риболовен магазин,освен това ремонтирам макари и въдици,за това пиша,че марка ДАМ и Корморан за мен не съществува а пък вие си ги ползвайте със здраве.Мнооо дълга тема ще бъде ако им пиша слабите места.Само един риболовец който ги излага на екстремни условия ще прецени за кво иде реч,и Павката Иванов поради това си врътка Дайвички.

- Павел Иванов
kudrav82 написа:.....а за DAM вече изчерпахме темата![]()
![]()
Е тука съм много съгласен с тебе ! ДАМ много отдавна е изчерпана тема

Павел Иванов
Павел Иванов