D.A.M

Модератор: sapuna

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: D.A.M

Мнение от Бачо Илия »

Поразгледах сегашния сайт на Орозов(специално за прътите) , нищо общо с едновремешния сайт и каталога на ДАМ. Това обаче , което ме накефи е че този мач по-долу все още го има:

http://www.orozov.com/rods_in.php?id=1& ... e=1&tip=24

Удароустойчив , гръмотевичноустойчив , тухлоповдигач и убиец на шарани-сгъва се от дръжката нагоре :D :D :D Сигурно и той се прави в Китай , щото на времето беше 75 лева , а тия двуколенните дето писах по-горе по 45 лева , но са си ДАМ-отвсякъде. Прави ми впечатление че параметрите- тегло 300гр. , брой на водачите , а и самата пръчка са си същите. Имам и точно такъв мач , с тези параметри , само че е на ТРАБУКО (има го в галерията). БАЛЗЕР също ги произвеждаха, сега не знам. Няма по големи дължини от 3.90 , ама то не е и нужно 8) 8) 8) Горещо го препоръчвам , особено за риболов на шарани и в гадно време :D
Последно промяна от Бачо Илия на Чет Май 22, 2008 9:37 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

INCUBUS написа:Дали е Орозов,некой дрът китайчуга или фалирал и преродил се икономически германец,се тая.Правят страхотни неща и в днешно време.Имам както макарка-майка-героиня на 3,5 години некомпетентна и безмилостна експлоатация,така и един прът-убиец 4 метра,акция 10-40 г,идеален за рекордни хвърляния на 30 г бомбарди.Та мисълта ми беше да не праим пълно отрицание на никоя марка-сичките завалиики има място под слънцето.Ич не е демократично да има само Дайбъ ил Шуману.
INCUBUS никой не отрича марката или оспорва качествата.На мен ДАМ ми е любимата марка,първата въдица ми е ДАМ от 85-6година,макарата я ползвах до миналата година!!!пръчката е здрава но не я ползвам защото вече ми е малка,а кордата ето я: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... a&start=15
Дори в момента ползвам един Дам куик на 8-9години и нямам намерение да го сменям........
Но това което продава Оризов не е този ДАМ!!!
Изображение
kudrav82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kudrav82 »

Павел Иванов написа:
icko написа:Защо пишете простотии щом не сте сигурни?
Пич това за което обикновенно си правя труда да се абим да тракам по клавиатурата обикновенно съм сигурен :wink: Виж на Черути мнението си е меродавно отсекъде , личи си дизайнерският поглед :D

пп - icko , от каталога чрез дирекна поръчка от Джърмани ли си пазаруваш ДАМа или от БГ :roll:
павле,МОЕ да се АБИШ оште дълго време ако искаш,ама човека си е прав...D.A.M си е D.A.M и винаги ще бъде и винаги ще съществува :wink: :wink: :!: :!: :?: :?: ... (тези каталози наистина са верни) :|
и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Който не разбира, ДАМ си избира :wink:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dalgia »

по добре тези които критикувт продуктите на ДАМ да си купят от тях и после да си фантазират,щото не са купували ама знаят
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Пич , още си пазим една "черна пантера" на 2.10 и един Куик на петнайсетина години от сантимент :wink: Сегашните им боклуци под форма на макари съм купувал за подаръци и после мъ е било срам че съм подарявал таквиз чудесии :? Нема такова чудо ( е има де ама кат гледам па на тия чудеса как Ава Шиба , Тебен и пр. колко почитатели има нема да конкретизирам ) къде толкоз да пресуква влакното , да праи таквизи красотни бради и пр. :idea: Доуточнявам - иде реч за спинингов риболов :idea: На пружинката за каракудка квот и да и сложиш се е добре :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
kalin4o_92
новобранец
новобранец

Мнение от kalin4o_92 »

butnik написа:Който не разбира, ДАМ си избира :wink:

Какво искаш да кажеш,че не ти харесва марката ли.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Според мене иска да каже че не харесва това което се предлага у нас т марката :idea: :idea: :idea:

пп - да имам на къдравият от Нови Искър логиката начи :lol:

пп2 - на некой да му прави впечатление от кога е последната продукция от тъй нареченият каталог за 2008г. на ДАМ :roll: Не друго ами кат се прегледа малце по-убаво и се вижда че последният продукт го има от точно две години след раждането на последният капацитет по темата а именно от 1994г. :idea: :idea: :idea:

Павел Иванов
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Днес бях на Илиянци и разглеждах риболовните магазинчета и се сетих от тази тема че Оризов има щант в Мола"Илиянци" и реших да го поразгледам,има добри неща и някои по евтини от на други места,съответно някой неща пък бяха по скъпи от други места....
В крайна сметка си харесах една макаричка за фидерчето и я взех,сложих и POWER PRO от "оригиналното" и заспа на пръчката:
Изображение
Реди влакното добре,с 2лагера(нарочно не взех с повече)като цена е 33-4лв.в ръцете ми я чувствам добре но ще я видиме на полеви условия на 01....... 8)
Изображение
kalin4o_92
новобранец
новобранец

Мнение от kalin4o_92 »

Честито колега.Големи да ги вадиш с нея. :lol:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

ДА,щом конусно нареждане е добре,съгласен съм.Значи,дълги години съм имал риболовен магазин,освен това ремонтирам макари и въдици,за това пиша,че марка ДАМ и Корморан за мен не съществува а пък вие си ги ползвайте със здраве.Мнооо дълга тема ще бъде ако им пиша слабите места.Само един риболовец който ги излага на екстремни условия ще прецени за кво иде реч,и Павката Иванов поради това си врътка Дайвички.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
kudrav82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kudrav82 »

Павел Иванов написа:Според мене иска да каже че не харесва това което се предлага у нас т марката :idea: :idea: :idea:

пп - да имам на къдравият от Нови Искър логиката начи :lol:

пп2 - на некой да му прави впечатление от кога е последната продукция от тъй нареченият каталог за 2008г. на ДАМ :roll: Не друго ами кат се прегледа малце по-убаво и се вижда че последният продукт го има от точно две години след раждането на последният капацитет по темата а именно от 1994г. :idea: :idea: :idea:
:? :? значи Павка самите хора дето са праиле тоо каталог нещо са били у грешка или толко са разбирале,щото над всеки продукт пишеше и годината,а именно 2007-2008 :| :| :?: :?: :?: :?: :!: :!: абе знае ли човек кво му предлагат на пазаро :?: :?: :?: и от кога :lol: :lol:
kudrav82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kudrav82 »

butnik написа:ДА,щом конусно нареждане е добре,съгласен съм.Значи,дълги години съм имал риболовен магазин,освен това ремонтирам макари и въдици,за това пиша,че марка ДАМ и Корморан за мен не съществува а пък вие си ги ползвайте със здраве.Мнооо дълга тема ще бъде ако им пиша слабите места.Само един риболовец който ги излага на екстремни условия ще прецени за кво иде реч,и Павката Иванов поради това си врътка Дайвички.
за корморана напълно те поткрепям(скъпи с много отклонения),а за DAM вече изчерпахме темата :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

kudrav82 написа:.....а за DAM вече изчерпахме темата :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Е тука съм много съгласен с тебе ! ДАМ много отдавна е изчерпана тема :wink:

Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Въдици и макари”